Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Sveikos gražuolės ir besiruošiančios tokiomis būti biggrin.gif Pasiėmiau šiandien tyrimus, tai biški triedžiu į batą dėl kelių rodiklių lendančių iš normų doh.gif Gal ten ir nieko baisaus, bet o jei nuvažiuosiu ir sakys, kad neoperuoja? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 08 13, 19:05)
Sveikos gražuolės ir besiruošiančios tokiomis būti biggrin.gif Pasiėmiau šiandien tyrimus, tai biški triedžiu į batą dėl kelių rodiklių lendančių iš normų doh.gif Gal ten ir nieko baisaus, bet o jei nuvažiuosiu ir sakys, kad neoperuoja?  blink.gif  unsure.gif

siųsk tyrimų foto gydytojui. man buvo truputį nukrypę, netrukdė smile.gif
Papildyta:
įkėliau Mumse
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 08 13, 18:52)
as ir pas ji buvau siandien. pilva tvarkysiu, kumpius siurbsiu, slaunu vidines puses ir kelienus patvarkys. priskaiciavo ten pinigo 8000 ir kelienai dovanu smile.gif kiek Jums kainavo?

Man tas pats, tik nereikia siurbti nuo keliu. Mokesiu 6500lt pas Kaikari.

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 08 13, 19:05)
man tiko visi rūbai, tikę prieš op  smile.gif

Gal ir man tiks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2012 08 13, 18:58)
gali buti. sake 6.5 pilvas ir kumpiai, o slaunys 1.5 t. tokios mol kainos. pas mane siurbimo yra yra.

Man uz ta pacia kainyte nusiurbs vidines slaunu puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 20:30)
Man tas pats, tik nereikia siurbti nuo keliu. Mokesiu 6500lt pas Kaikari.
Gal ir man tiks  ax.gif

o tai pagal ka kaina nustatoma? pas mane stipriai raumenys prasiskyre, gal cia esme? kazkaip jau susinervinau. sake aiskiai pilvas 6.5, o slaunys 1.5 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 08 13, 19:33)
o tai pagal ka kaina nustatoma? pas mane stipriai raumenys prasiskyre, gal cia esme? kazkaip jau susinervinau. sake aiskiai pilvas 6.5, o slaunys 1.5 sad.gif

Nezinau pagal ka. Mano raumenys neprasiskyre visai, ziurejo abu su Maslausku. Siurbti irgi nera labai daug. Kai paklausiau, kiek kainuos vidinis slaunu nusiurbimas, tai sake, na, uz 6500lt sutvarkysiu viska.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 08 13, 20:19)
įkėliau Mumse

aciuks.gif

Nu va, kaip gerai, kad jus esat, as nebuciau pagalvojus prasyt, kad tuo paciu nusiurbtu ir riebalus nuo kju.O idomu, kaip keliu op? Man ir ten yra ka tvarkyt unsure.gif .Gal is jusu kas nuo keliu siurbet?
Atsakyti
dija, o kada tau op?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 20:37)
Nezinau pagal ka. Mano raumenys neprasiskyre visai, ziurejo abu su Maslausku. Siurbti irgi nera labai daug. Kai paklausiau, kiek kainuos vidinis slaunu nusiurbimas, tai sake, na, uz 6500lt sutvarkysiu viska.

va va, o pas mane sako net tinkleli gali reikti deti, slankioja ten viskas. matyt cia ir prikapsejo tie tukstantukai smile.gif
nu as nenustaciau tikslios datos, bet bandysiu lapkricio 13 ar 14.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 08 13, 19:46)
va va, o pas mane sako net tinkleli gali reikti deti, slankioja ten viskas. matyt cia ir prikapsejo tie tukstantukai smile.gif

Gali buti. O ka tau keliams reikia daryti? Paziurejau foto, tai nestoros tos tavo kojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 19:26)
Mat kaip, man matyt liomi uzstrigo, kad ji lyg ir minejo, kad nevaiksto susirietus  g.gif , o gal kazka ne taip perskaiciau  g.gif

Tai neturesiu rubu su kuo i darba eiti, teks tada kokia 1,5men. namie sedet  g.gif

na as is tos labai sulinkusios antra diena dar ligoninej atsitiesiau, nes be proto nugara pakirsdavo ir jauciaus tiesiai smile.gif
bet kai atsitiesi kaip priklauso, tada supranti, kad dar nebuvai prasitiesius smile.gif

rubai man tiko/tinka visi tie patys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 08 13, 19:50)

bet kai atsitiesi kaip priklauso, tada supranti, kad dar nebuvai prasitiesius smile.gif

rubai man tiko/tinka visi tie patys wink.gif

Aciu uz info, na, matysiu kaip man bus. Dar menesiukas ir bus viskas baigta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 08 13, 20:46)
nu as nenustaciau tikslios datos, bet bandysiu lapkricio 13 ar 14.

na einu tuo paciu paziuret ir tavo pilvo, kas ten per prasiskyrimas, man gi nekalbejo jie apie tinkleli smile.gifo mano situacija, tai buvo gi cia neeiline rolleyes.gif
Atsakyti