Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(anila:) @ 2012 08 13, 09:41)
Merginos, pirmam psl yra visa info wink.gif

nu joo, suprantu, kad reik pasitikejima pelnyti biggrin.gif , bet noris geritai, as is tu, kurios truks plys uzsimano, dabar ir tuoj pat(as apie op lotuliukas.gif ) ir jau planuoju op data, tad iki to laiko noriu susirinkt info apie ka svajoju ir ko realiai tiketis bigsmile.gif Galiu ir savo "drebucio" foto atsiust i albuma, ar galima taip g.gif ?

O sakykit, ar tuo paciu , kai operavotes pilva,ar daretes kuri riebalu nusiurbima pvz nuo lesku,ranku g.gif , o gal per daug vienu kartu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mumse @ 2012 08 13, 17:16)
O sakykit, ar tuo paciu , kai operavotes pilva,ar  daretes kuri riebalu nusiurbima pvz nuo lesku,ranku  g.gif , o gal per daug vienu kartu g.gif .

As operuosiuos pilva ir siurbsiu vidines slaunu puses bei sonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 13 rugpjūčio 2012 - 17:24
As po konsultacijos jau rolleyes.gif na va, man gud. sako, kad reikia 3 savaites tureti rezerve, nes 2 sav mazoka sake ax.gif pamaige mane, patampe oda, parode kaip mazdaug atrodysiu biggrin.gif moraliskai esu pasiruosusi, truputi gasdina pooperacinis laikotarpis, tiksliau nepatogumai ir nezinia ko tiketis, nes kiekvienas individualiai reaguoja i intervencijas... darysiu pilvo plastika, riebalu nusiurbima nuo sonu ir nugaros bei vidines slaunu puses smile.gif na gyd nusijuoke, kad nelabai cia yra ko siurbti, bet pavyko ji itikinti, kad tikrai yra biggrin.gif na, pasidave, gerai gerai, sako, pasiurbsim truputi tongue.gif nuo slaunu vidines puses tai sake efekto labai jau akivaizdaus nebus, nes nelabai yra ka siurbti, bet minimaliai visgi pasiurbs.
Man neramu, nes ilga laika apimtys gerokai padides (bus daugiau nei dabar unsure.gif ) truputi baisu kaip atrodysiu... bet gerai, kad tai laikina smile.gif
Op planuoju rugsejo pab - spalio pradziai jeigu iseis, o jei ne, tai spalio viduriui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 08 13, 17:54)
As po konsultacijos jau 

Pas ka operuosies?
Papildyta:
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 08 13, 17:54)

Man neramu, nes ilga laika apimtys gerokai padides (bus daugiau nei dabar  unsure.gif )

As manau, kad padides, kol nuslugs tinimas g.gif

Merginos, kiek laiko po op praejus nuslugsta tinimas?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 16:24)
unsure.gif , tik po 2 savaiciu?

nagi rase merginos, kad pilnai atsitiese perkopus pirma desimti dienu wink.gif
plius minus wink.gif

QUOTE(Mumse @ 2012 08 13, 18:16)
nu joo, suprantu, kad reik pasitikejima pelnyti biggrin.gif , bet noris geritai, as is tu, kurios truks plys uzsimano, dabar ir tuoj pat(as apie op lotuliukas.gif ) ir jau planuoju op data, tad iki to laiko noriu susirinkt info apie ka svajoju ir ko realiai tiketis bigsmile.gif  Galiu ir savo "drebucio" foto atsiust i albuma, ar galima taip g.gif ?

imesk savo foto pinavijai wink.gif sulauksi komentaru, ka mano merginos ir gal prabalsuos wink.gif, isileis ax.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 19:01)
Merginos, kiek laiko po op praejus nuslugsta tinimas?

cia irgi individualiai biggrin.gif
bet manau pagrindinis apie menesi tikrai buna ax.gif na as va po 2,5 men tai tikrai galiu sakyt, kad nebera to tinimo smile.gif ir nelieka zymiu tokiu baisiu kelniu juosmens ir pan wink.gif nes gi dar liepa rasiau, kad labai issispaudzia smile.gif o buvo vadinas koks 1-1,5 men g.gif Dabar va i darba iskeliavau ir nebesitaikau, kad nespaustu, viska nesioju normaliai, o anksciau kazkaip palenkdavau juosmeni, nes nepatikdavo man, kad taip spaudzia doh.gif zodziu dabar viskas gerai, lenta grazi, tik bambos nei siokia nei tokia, bet ner gi man ko lygint kaip atrodziau, tad ... cool.gif

Ziuriu pradedam ruostis rudens sezonui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 08 13, 18:15)
nagi rase merginos, kad pilnai atsitiese perkopus pirma desimti dienu wink.gif
plius minus wink.gif
bet manau pagrindinis apie menesi tikrai buna ax.gif

Mat kaip, man matyt liomi uzstrigo, kad ji lyg ir minejo, kad nevaiksto susirietus g.gif , o gal kazka ne taip perskaiciau g.gif

Tai neturesiu rubu su kuo i darba eiti, teks tada kokia 1,5men. namie sedet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 08 13, 18:54)
As po konsultacijos jau  rolleyes.gif na va, man gud. sako, kad reikia 3 savaites tureti rezerve, nes 2 sav mazoka sake 
Man neramu, nes ilga laika apimtys gerokai padides (bus daugiau nei dabar  unsure.gif ) truputi baisu kaip atrodysiu... bet gerai, kad tai laikina  smile.gif
Op planuoju rugsejo pab - spalio pradziai jeigu iseis

Man ir sake, kad reikes mazdaug apie 3savaiciu, jau geriau daugiau turet rezerve, nei, kad paskui stresas butu .
Normalu, kad po op atrodysim patinusios, bet aisku, kad visa tai laikina, o paskuiii, paskuiii jeeeee yu.gif sokiai.gif sokiai.gif Laukima ir po op laika ir nepatogumus atpirks rezultatas biggrin.gif

As jau dabar geriu papildomai vitaminus, kad paskui nereiketu atideliot op biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 19:01)
Pas ka operuosies?

pas Maslauska
Atsakyti
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 08 13, 19:45)
pas Maslauska

as ir pas ji buvau siandien. pilva tvarkysiu, kumpius siurbsiu, slaunu vidines puses ir kelienus patvarkys. priskaiciavo ten pinigo 8000 ir kelienai dovanu smile.gif kiek Jums kainavo?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 08 13, 19:52)
as ir pas ji buvau siandien. pilva tvarkysiu, kumpius siurbsiu, slaunu vidines puses ir kelienus patvarkys. priskaiciavo ten pinigo 8000 ir kelienai dovanu smile.gif kiek Jums kainavo?

man 7 t, bet turbut del to, kad man smegenis reikia siurbti greiciau, o ne ten kur as rodziau blush2.gif
Atsakyti
Vienuzodziu neiseis man op spali. reikia kelti i lapkriti. mano vyro 40 m., o vaikui 4 m. tai teks baliu ruosti, sake besansu per menesi tiek sugyti, kad sokti galeciau. mane tai neramina vienas dalykas. pasidalinkit kitos patirtimi. 2 men neleido daugiau 5 kg kelti. kaip iseina isbuti nepakelus 1.4 m. vaiko? suku galva ir jokiu minciu nekyla.
Papildyta:
QUOTE(Vetra2006 @ 2012 08 13, 19:56)
man 7 t, bet turbut del to, kad man smegenis reikia siurbti greiciau, o ne ten kur as rodziau  blush2.gif

gali buti. sake 6.5 pilvas ir kumpiai, o slaunys 1.5 t. tokios mol kainos. pas mane siurbimo yra yra.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 18:26)
Mat kaip, man matyt liomi uzstrigo, kad ji lyg ir minejo, kad nevaiksto susirietus  g.gif , o gal kazka ne taip perskaiciau  g.gif

Tai neturesiu rubu su kuo i darba eiti, teks tada kokia 1,5men. namie sedet  g.gif

man tiko visi rūbai, tikę prieš op smile.gif
Atsakyti