Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 20, 20:28)

An.Angel komplektukas dailutis, bet man kliuva negraziai nuplesiotas kalendoriaus lapelis remelyje... blush2.gif

Is tikruju jis nenuplesiotas, o iskirptas su figurenemis zirklemis. Nuotraukoje nelabai tai matosi, bet gyvai labai dailiai atrodo smile.gif

user posted image

Ir dar deja nuotraukojo nesimato, bet po kiekviena Feja yra vos vos ruzavas seselis, irgi labai fainai atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2012 07 20, 21:16)
o man kaip tik atrodo "priderinta"prie dezutes vidaus g.gif labai dailus mergaitiskas komplektukas wub.gif
taip skoniai skiriasi thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 20 liepos 2012 - 21:04
Sveikos 4u.gif
Tiek daug gražių darbų temoje, kad net nevardinsiu, nes bijau ką nors praleisti smile.gif pasirodau su savo sena kepimo forma, virtusia padėkliuku. Kojytės iš sagų, apklijuotų dirbtiniu veltiniu, kad nebraižytų stalo. Seniai nedekupažavau, bet šįkart kažkaip nekilo ranka išmesti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2012 07 21, 17:45)
Sveikos 4u.gif

Labai orginalu ir gražu smile.gif man patinka tokie perdirbti daiktai, šaunu wink.gif
Atsakyti
Kokia super idėja su tortine! Šiaip nebuvo nei vieno darbelio, kuris nebūtų patikęs.
Čia mano užsakymas eina pabaigon...
user posted image
DAugiau čia
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2012 07 21, 17:45)
Sveikos 4u.gif
Tiek daug gražių darbų temoje, kad net nevardinsiu, nes bijau ką nors praleisti  smile.gif pasirodau su savo sena kepimo forma, virtusia padėkliuku. Kojytės iš sagų, apklijuotų dirbtiniu veltiniu, kad nebraižytų stalo. Seniai nedekupažavau, bet šįkart kažkaip nekilo ranka išmesti  blush2.gif
user posted image

Daiktu perdirbimas mane irgi "veza"! Darbelis thumbup.gif
Klausimas skarda paruosei pries dazant? Ar reikia sveisti su svitriniu ar yra koks kitas budas paruostis?
Esu maciusi is keptuviu laikrodzius daro, galvojau pabandyti, bet nedristu kazkaip pradet blush2.gif
Atsakyti
Dėkui pastebėjusioms mano skardą 4u.gif
Pirmą sluoksnį dažiau dažais metalui, "surišančiais' rūdis ir apsaugančiais nuo tolenio rūdijimo, toliau ant viršaus paprasti akriliniai dažai ir dekoras. Sekantis projektas bus laikrodis iš keptuvės, tik dar nebaigiau šveist ( radau seną, bet labai apkepus riebalais doh.gif ), pabaigsiu pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 07 21, 20:56)

dailu wub.gif
as cia toki klausimuka blush2.gif gal galit nuoroda imesti tu mediniu karoliuku/burbuliuku koks dydis tinka ju pakabom ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 21, 22:33)
dailu wub.gif
as cia toki klausimuka blush2.gif gal galit nuoroda imesti tu mediniu karoliuku/burbuliuku  koks dydis tinka ju  pakabom ax.gif aciu 4u.gif

Ėmiau iš Dekostudijos, kur mediniai karoliukai (prie papuošalų). Kiek pamenu 2 cm skersmuo. Nežinojau ar tiks, galvojau, jei reikės, vyras grąžteliu praplatins. Šiaip galima iš modilino pasilipdyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 07 21, 22:44)
Ėmiau iš Dekostudijos, kur mediniai karoliukai (prie papuošalų). Kiek pamenu 2 cm skersmuo. Nežinojau ar tiks, galvojau, jei reikės, vyras grąžteliu praplatins. Šiaip galima iš modilino pasilipdyti wink.gif

aciu 4u.gif vis sukau galva kiek cm reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2012 07 21, 21:25)
Dėkui pastebėjusioms mano skardą  4u.gif 
Pirmą sluoksnį dažiau dažais metalui, "surišančiais' rūdis ir apsaugančiais nuo tolenio rūdijimo, toliau ant viršaus paprasti akriliniai dažai ir dekoras. Sekantis projektas bus laikrodis iš keptuvės, tik dar nebaigiau šveist ( radau seną, bet labai apkepus riebalais doh.gif ), pabaigsiu pasirodysiu  ax.gif

Butinai imesk, idomu bus paziureti bigsmile.gif
O kaip vadinas dazai metalui?
Kaip sekas keptuve sveist? Jauciu man kantrybes tiek neuzteks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakliusenkoviene @ 2012 07 21, 23:31)
Butinai imesk, idomu bus paziureti  bigsmile.gif
O kaip vadinas dazai metalui?
Kaip sekas keptuve sveist? Jauciu man kantrybes tiek neuzteks  doh.gif

Pavadinimo nepamenu, nes išmečisu buteliuką, bet kažkokie automobiliniai, purškiami. Iš vyro konfiskavau biggrin.gif
Keptuvę šveist tai sunkiai sekas, vis tikiuosi, kad vyras ateis į pagalbą ir elektriniu šlifuokliu su metaliniu šepetuku pasidarbuos doh.gif Tik kad jo nuomone aš išvis nesąmonėm užsiimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2012 07 22, 14:46)
Pavadinimo nepamenu, nes išmečisu buteliuką, bet kažkokie automobiliniai, purškiami. Iš vyro konfiskavau  biggrin.gif
Keptuvę šveist tai sunkiai sekas, vis tikiuosi, kad vyras ateis į pagalbą ir elektriniu šlifuokliu su metaliniu šepetuku pasidarbuos doh.gif Tik kad jo nuomone aš išvis nesąmonėm užsiimu  biggrin.gif

O taip, deja vyrai to nesupranta, nors maniskis palaiko mano potrauki kuribingumui tik nauju daiktu kurima, bet ne senu perdirbima biggrin.gif
Linkiu dideles kantybes sveiciant keptuve biggrin.gif
Atsakyti