Džiuga, darbelis nuostabus

Ačiū, Sieloneše 
Džiuga, aš dievinu sraiges. Ne tik valgyti... Daili dėžutė.

Džiuga, aš dievinu sraiges. Ne tik valgyti... Daili dėžutė.
Džiuga, labai grazu. Nori pasakyti jog viskas isskyrus sraige yra nutapyta? Medziai, zolyte, saule? Jeigu taip, tai kodel iki siol dekupazuoji, jeigu norimus motyvus gali nutapyti????
QUOTE(AnAngel @ 2012 07 24, 16:59)
Džiuga, labai grazu. Nori pasakyti jog viskas isskyrus sraige yra nutapyta? Medziai, zolyte, saule? Jeigu taip, tai kodel iki siol dekupazuoji, jeigu norimus motyvus gali nutapyti????
Aciu visoms, is tiesu nustebau, kad taip patiko, man cia per paprasta

Virsuje ne, ten aplink motyva kur dandtelis 1 cm is sonu padaryta ir likusi dezute, viduje viskas nupiesta. Bet cia gi nesudetinga

O be to ta gamta nzn ar jau taip butu idomu zmonems ir ar jie pirktu... Pora dezuciu kur tiek daug buvo nupiesta yra taip ilgai stoveje... uzsakyma tik 1 esu gavusi, kur ant krikstadezes prase nupiesti pieva.
jau vis galvojau, kur gi sobieska dingus, turbut koki "eilini" savo sedevra kuria, ogi tiksliai
Ziauriai gerai, sendinimas idealus
Kaip visad spalvu derejimas ir visos detales

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 23, 12:52)
Modernesnis darbeliukas - uzsakymukas
zmogutis kolekciuonuoja ivairiu pavidalu sraiges.

sobieskos paskutinioji dėžutė

Prisidedu prie pagyrų
graži dežutė, ypač sendinimas
Kokį dvikomponentį sendintoją naudojai?

QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 25, 10:10)
Prisidedu prie pagyrų
graži dežutė, ypač sendinimas

Sobieska - rysku, bet grazu. Tavo darbuos (lyg dar buvo kazkur kitur taip) vientele vieta, kur maciau kad tinka sendinime tokiam islindes medis. Patinka.
Sielonese - kiek atmintis leidzia, cia servetele tokia, ne sendinta

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 25, 10:20)
Aišku

Dėkui merginos
Sieloneše, Dziugos atmintis nepavedė
Dziuga, tris darbus dariau kur medis persišviečia: ši, dar su siuvinėta mandala ant viršaus ir dežutė su žolynais viduj

Sieloneše, Dziugos atmintis nepavedė

Dziuga, tris darbus dariau kur medis persišviečia: ši, dar su siuvinėta mandala ant viršaus ir dežutė su žolynais viduj