QUOTE(Wiva @ 2010 10 18, 10:57)
Mums su darzeliu irgi sekasi sunkokai

Pradejom eiti nuo rugsejo 6d. Pradzia buvo puiki. Norejo i darzeli, nei verke,nei zyze, buvo patenkintas. Tik paejo 3dienas ir susirgo. Prabuvom namuose beveik menesi (nes skarlatina sirgo). Na ir vel pradejom i darzeli eiti.Tik cia jau istorija kita. Is pat ryto asaros, sukciojimai "nenoniu i adeli".Ypatingos isterijos nebuvo, tik paverkslianimai. Verkia kol issiskirti reikia,bet grupeje greitai nurimsta. Nors aukletoja sake, kad buna mamos nori ar tetes ir opapa prasosi

Tai ji ir nesioja,nes siaip jau visi kiti vaikai priprate. Pirma savaite ejom iki pietu miego, o antra savaite jau palikdavau pietu miegelio. Miegot tai uzmigdavo ramiai, be asaru. Bet pamiegojas kokia valanda,pradeda mama saukti, arba siaip sukcioja, bet neverkia. Kol aukletoja prie jo sedi ramiai snuduriuoja, tik nueina jis ir vel saukia

Jis ir namuose taip miega (tiek diena, tiek nakti). Numiega ir saukia mane, ateinu, pamato ir toliau miega (matyt saugo mane)

Anksciau miegodavo labai gerai. Cia jau menuo,kaip toks neramus. Jam dar sunkiau ir del to,kad sese pas mus atsirado. Tai pavyda dideli jaucia sunelis ir mamos demesio visaip kaip reikalauja

Tai va as jau ir baiminuosi, kad jam per daug streso (jau pora dienu del to geriam SEDALIA sirupa) ir gali nepripras prie darzelio

Nors aukletojos sako,kad pripras ir viskas bus gerai. Siandien jau neisejom i darzeli,nes sloguojam

Tai pabusim pora dieneliu namuose ir treciadieni bandysim eiti. Nors paklausiu jis nusimines sako "nenoniu i adeli, noniu mamos"

Vel bus sunku ir man ir jam

Vyrui dar blogiau,jam taip gaila, kad jau nebevestu visai

Gal galit pasakyti man koks ilgiausias adaptacinis periodas

Nes jai vis sirgsim, tai gal per puse metu ir priprasim
Labas rytas mamytes ,as nuo 2 ryto nemiegu,dukryte visa nakti praklyke,taip gerai buvo su darzeliu,o sia savaite kai nuejom,tai pamate viena vaika taip klykianti ir lakstanti nuo duru prie lango ir saukianti "mama",kad net man plaukai pasisitojo

,aukletoja sake,kad jis ligoniukas,raminamais auginamas,tai niekaip nejo saviskes palikti

,kaip isikibo i mane taip ir issinesiau is darzelio,baisu pagalvoti,kaip dabar bus,apie darzeli nera nei kalbos,vis sako ne,o kiekviena ryta eidavo su dziaugsmu ir dabar tik i mane isikibus

,gal kam pasitaike tokia situacija?Dar ir kosulys prisikabino,nes is 5 grupej esanciu vaiku ji viena tik nesirgo ir is viso jokiu vaistu per 2 metus nesu turejusi

,dabar gydom kosuli ir pirmadieni bandysiu vesti i darzeli,bet man baisu apie tai net pagalvoti