Įkraunama...
Įkraunama...

Adaptacija darželyje -

QUOTE(Samarija @ 2010 10 24, 12:08)
Mes irgi pradejusios eiti i darzeli taip baisiai susirgom,jau praktiskai du menesius kamuojames  verysad.gif  Niekada anksciau sitaip nebudavo.Mes irgi immuwash naudojam,bet nelabai matau pokyciu,vistiek bega tokie zali liuliai.O tokie sirupeliai kaip Prospan,Brontex,Fluditec jau isbandyti-nieko jie mum nepadeda.
Del vardo,tai norejau jo lietuvisko ir trumpo,ir gana reto.Tai va toki ir issrinkom  smile.gif

o jetau,ir is kur tie zali liuliai g.gif ,pas mus tokiu nebuvo kazkaip,tik kaip vandenukas toks unsure.gif , man irgi tie sirupai kazkokie schmoll.gif ,ryt pas gydytoja eisim,matysim,ar leis jau eiti i darzeli,bet kas is to,manau,nuvesiu ir vel bus tas pats doh.gif ,gerai,kad i darba nereikia,bet nestuke.gif pilvas auga ir sunkoka man su ja tasytis namie,tokia principinga yra doh.gif ,nu matysim,kaip cia toliau seksis su tom ligom g.gif ,na,linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 10 24, 15:31)
o jetau,ir is kur tie zali liuliai g.gif ,pas mus tokiu nebuvo kazkaip,tik kaip vandenukas toks unsure.gif , man irgi tie sirupai kazkokie  schmoll.gif ,ryt pas gydytoja eisim,matysim,ar leis jau eiti i darzeli,bet kas is to,manau,nuvesiu ir vel bus tas pats doh.gif ,gerai,kad i darba nereikia,bet  nestuke.gif pilvas auga ir sunkoka man su ja tasytis namie,tokia principinga yra doh.gif ,nu matysim,kaip cia toliau seksis su tom ligom g.gif ,na,linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes irgi antrad eisim pas gydytoja,prasysiu,kad kokiu rimtu antibiotiku israsytu,nes kitaip jau nebeimanoma verysad.gif Jo,visa laime,kad pati nedirbu,nes buciau ir buciau ant biuletenio.O jum tai isvis sunku vaika sugaudyti,jei laukiates smile.gif Na laikykites.
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2010 10 24, 21:57)
Mes irgi antrad eisim pas gydytoja,prasysiu,kad kokiu rimtu antibiotiku israsytu,nes kitaip jau nebeimanoma  verysad.gif  Jo,visa laime,kad pati nedirbu,nes buciau ir buciau ant biuletenio.O jum tai isvis sunku vaika sugaudyti,jei laukiates  smile.gif  Na laikykites.

nu va,grizom is gydytojos,sake,pabaigti sugerti vaistukus,sia savaite neiti i darzeli,issigydyti galutinai unsure.gif ,kai pagalvoji,tai pyktis apima doh.gif ,as tai isgydysiu saviske,o kai nueisim i darzeli,pamatysiu vel kitus apsisnargliavusius ir vsio,susinervinsiu konkreciai doh.gif ,dar neaisku,kiek asaru teks pralieti dukrytei,nes apie darzeli kalbos ner,o taip noriai eidavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 10 25, 08:55)
nu va,grizom is gydytojos,sake,pabaigti sugerti vaistukus,sia savaite neiti i darzeli,issigydyti galutinai unsure.gif ,kai pagalvoji,tai pyktis apima doh.gif ,as tai isgydysiu saviske,o kai nueisim i darzeli,pamatysiu vel kitus apsisnargliavusius ir vsio,susinervinsiu konkreciai doh.gif ,dar neaisku,kiek asaru teks pralieti dukrytei,nes apie darzeli kalbos ner,o taip noriai eidavo g.gif

Mes irgi siandien apsilankeme pas gydytoja,nors tik rytojui buvom uzsirasiusios.Po dar vienos neramios nakties nebeistveriau,nuejau pas gydytoja ir paprasiau,kad antibiotikus rasytu,nes sitaip jau nebeimanoma.Maze nusilpo per tuos du men,nakti labai prastai miega,uzeina,kad isvis kokiu pora val ja nemiga kankina,tai nakti nemiega.Pradejo prastai valgyti.Gerkle jos labai raudona,gal skauda bevalgant.Zodziu bandysim rimtus vaistus gerti,uzteks cia zaisti.
Man irgi baisu,kad nueujusi i darzeli vel gali susirgti,o toks sunkus tas gydymas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2010 10 25, 12:48)
Mes irgi siandien apsilankeme pas gydytoja,nors tik rytojui buvom uzsirasiusios.Po dar vienos neramios nakties nebeistveriau,nuejau pas gydytoja ir paprasiau,kad antibiotikus rasytu,nes sitaip jau nebeimanoma.Maze nusilpo per tuos du men,nakti labai prastai miega,uzeina,kad isvis kokiu pora val ja nemiga kankina,tai nakti nemiega.Pradejo prastai valgyti.Gerkle jos labai raudona,gal skauda bevalgant.Zodziu bandysim rimtus vaistus gerti,uzteks cia zaisti.
Man irgi baisu,kad nueujusi i darzeli vel gali susirgti,o toks sunkus tas gydymas. verysad.gif

jo,ner baisiau,kai vaikiukas serga ir toks silpnas atrodo verysad.gif ,ner kuom nei padet doh.gif ,nu,laikykite,reik tiketis,kad dabartiniai vaistukai pades,nuosirdziai to linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2010 10 25, 12:48)

Linkiu sveikateles 4u.gif puikiai visas suprantu, nes mano maze jau 4 savaite namie, mums vel pasikartojo ausu uzdegimas - truko abu bugneliai verysad.gif per du menesius du antibiotiku kursai unsure.gif Nelemta sloga komplikuojasi ir komplikuojasi doh.gif Mums buvo israse gaminamu vaistuku i nosi, kuriu sudety antibiotikai, labai padejo, tik aisku neapsiejom ir be rimtu, nes komplikacijos ausytese. O jusu atveju, gal ir tokie butu padeje, kurie vietiskai veikia, o ne visa organizma mirksiukas.gif Na cia ateiciai, jei dar tokiu kartu bus (pfiu pfiu pfiu), pasiklauskit savo gydytojos del gaminamu vaistuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2010 10 25, 13:26)
Linkiu sveikateles 4u.gif  puikiai visas suprantu, nes mano maze jau 4 savaite namie, mums vel pasikartojo ausu uzdegimas - truko abu bugneliai verysad.gif  per du menesius du antibiotiku kursai unsure.gif  Nelemta sloga komplikuojasi ir komplikuojasi doh.gif Mums buvo israse gaminamu vaistuku i nosi, kuriu sudety antibiotikai, labai padejo, tik aisku neapsiejom ir be rimtu, nes komplikacijos ausytese. O jusu atveju, gal ir tokie butu padeje, kurie vietiskai veikia, o ne visa organizma mirksiukas.gif  Na cia ateiciai, jei dar tokiu kartu bus (pfiu pfiu pfiu), pasiklauskit savo gydytojos del gaminamu vaistuku 4u.gif

Lasinom ir mes gamintus vaistukus,tokius rudus.Pirma karta padejo lyg ir,bet paskui vel sloga prasidejo.Tai dabar Immuwash naudojam,lyg ir taisosi po biski,nes jau buvo pulingi liuliai verysad.gif Bet va kad kosulio niekaip negalim issigydyti,nebematau jokios kitos iseities,tik antibiotikai,nes visos kitos namines,liaudiskos priemones jau isbandytos.
Atsakyti
Pasipasakosiu ir aš ax.gif Darželį pradėjome lankyti nuo kovo mėn ir nuo tada jau gavome 6 kursus antibiotikų. Iki tol pasveikdavome be jų. Dabar vėl 2 savaitės gydomės namie, nes jau 2 mėnesiai kaip kosti verysad.gif Sugėrė kursą zinnat ir jokio poveikio unsure.gif Lankėmės ir pas lor, ir pas pulmonologą, ir pas homeopatą važiavom, niekas neranda ligos verysad.gif Dabar dar laukiam atsakymo dėl mikoplazmos, jau sutikčiau su bet kokia liga, kad tik nustatų kas dukrytei yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2010 10 26, 08:08)
Pasipasakosiu ir aš  ax.gif Darželį pradėjome lankyti nuo kovo mėn ir nuo tada jau gavome 6 kursus antibiotikų. Iki tol pasveikdavome be jų. Dabar vėl 2 savaitės gydomės namie, nes jau 2 mėnesiai kaip kosti  verysad.gif Sugėrė kursą zinnat ir jokio poveikio  unsure.gif Lankėmės ir pas lor, ir pas pulmonologą, ir pas homeopatą važiavom, niekas neranda ligos  verysad.gif Dabar dar laukiam atsakymo dėl mikoplazmos, jau sutikčiau su bet kokia liga, kad tik nustatų kas dukrytei yra  verysad.gif

4u.gif linkiu greiciau rasti priezasti mirksiukas.gif man tai tas ir baisiausia, kad tiek antibiotiku maziukams tenka isgert verysad.gif Daktarai mazdaug issireiske, neleiskit i darzeli, tada nesirgs. Bet sakau, o kur garantijos, kad po metu kai pradesiu leist nebus tas pats??? Sako bus vyresne, atseit jeigu ir sirgs lengviau ligas pernes unsure.gif Tai nezinau, ka daryti doh.gif Nenoriu as vaiko antibiotikais visus metus serti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 26 spalio 2010 - 09:21
Pamenu, kai savo vyresneli pradejom leisti i darzeli, tai sirgo ir sirgo... doh.gif jau as net tokia baime buvau isivariusi, jei is vakaro isgirstu vaika pakosint, viskas... vadinasi sirgs ir stipriai, net sirdis drebedavo. unsure.gif O i darba reikia eiti... Pasveikdavom ir vel eidavom, po kokiu poros savaiciu vel susirgdavom ir taip ratu...Budamas beveik 3 metuku susirgo ipatingai sunkiai, temperatura nekrito, kosulys nezmoniskas, pagulde i ligonine. Ligonineje lasino antibiotikus, vienu neuzteko, nes liga nesitrauke, teko antrus lasinti, tai siaip ne taip per 10 dienu pasveikom. Tada ligonines vedejos paklausiau, kodel taip yra, kodel taip mano vaikas serga, nes juk ir vitaminus geriam ir organizma stiprinam ir ko tik nebandem...zodziu, ji pasake, kad vaikai iki 5-6metu serga ir sirgs ir nieko cia nepadarysi. Tokia imunine sistema. Kai vaikai pradeda eiti i mokykla, jie serga kur kas reciau, arba labai retai. Taip kad teko su tuo kaip ir susitaikyti, bei laukti...Na, o dabar sunui beveik 7-eri, tai aciu Dievui, serga labai retai ir tai apsieinam be jokiu antibitiku. Na, gal ir tiesa, ka sake kliniku vedeja, matysim, ka ateitis parodys.
Linkiu stiprybes, sveikatos ir kantrybes visoms mamytems ir vaikuciams! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 26, 12:54)
Pamenu, kai savo vyresneli pradejom leisti i darzeli, tai sirgo ir sirgo...  doh.gif  jau as net tokia baime buvau isivariusi, jei is vakaro isgirstu vaika pakosint, viskas... vadinasi sirgs ir stipriai, net sirdis drebedavo.  unsure.gif  O i darba reikia eiti... Pasveikdavom ir vel eidavom, po kokiu poros savaiciu vel susirgdavom ir taip ratu...Budamas beveik 3 metuku susirgo ipatingai sunkiai, temperatura nekrito, kosulys nezmoniskas, pagulde i ligonine. Ligonineje lasino antibiotikus, vienu neuzteko, nes liga nesitrauke, teko antrus lasinti, tai siaip ne taip per 10 dienu pasveikom. Tada ligonines vedejos paklausiau, kodel taip yra, kodel taip mano vaikas serga, nes juk ir vitaminus geriam ir organizma stiprinam ir ko tik nebandem...zodziu, ji pasake, kad vaikai iki 5-6metu serga ir sirgs ir nieko cia nepadarysi. Tokia imunine sistema. Kai vaikai pradeda eiti i mokykla, jie serga kur kas reciau, arba labai retai. Taip kad teko su tuo kaip ir susitaikyti, bei laukti...Na, o dabar sunui beveik 7-eri, tai aciu Dievui, serga labai retai ir tai apsieinam be jokiu antibitiku. Na, gal ir tiesa, ka sake kliniku vedeja, matysim, ka ateitis parodys.
Linkiu stiprybes, sveikatos ir kantrybes visoms mamytems ir vaikuciams!  4u.gif

nu mano mama imtu ziauriai priestarauti tai gydytojai:oh ,mane i darzeli vede nuo 1 metuku laiko,jokios slogos gyvenime nesu turejusi,mama sake,nera biuletenio turejusi,galedavo i pusni mesti mane,kaip nesirgau taip nesirgau,ir dabar man jau 33 metai,ir per mano gyvenima liga - 9 kl. isoperuotas apendicitas ax.gif,dukryte irgi nebuvo sirgusi per 2 metus,sakiau,kaip gerai,bus is manes organizma paveldejusi smile.gif ,net nuo slogos vaistu nesam tureje,o kai pradejo i darzeli eiti ir vsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 10 26, 13:01)
nu mano mama imtu ziauriai priestarauti tai gydytojai:oh ,mane i darzeli vede nuo 1 metuku laiko,jokios slogos gyvenime nesu turejusi,mama sake,nera biuletenio turejusi,galedavo i pusni mesti mane,kaip nesirgau taip nesirgau,ir dabar man jau 33 metai,ir per mano gyvenima liga - 9 kl. isoperuotas apendicitas ax.gif,dukryte irgi nebuvo sirgusi per 2 metus,sakiau,kaip gerai,bus is manes organizma paveldejusi  smile.gif ,net nuo slogos vaistu nesam tureje,o kai pradejo i darzeli eiti ir vsio  doh.gif

maniske irgi rimtai nesirgo kol nepradejom eiti i darzeli doh.gif

cia is straipsnio:
"Vaikui augant, jo įgimtas imunitetas keičiasi, pasipildydamas įgytu imunitetu. Koks jis susiformuos, priklauso nuo daugelio dalykų – paveldimumo, persirgtų ligų, aplinkos, kurioje jis auga ir t.t.

Namuose augančiam vaikui išsiugdo atsparumas jį supančiai aplinkai. Kaip žinome, ir aplinka, ir žmogus nėra sterilus (burnoje yra net apie 150 rūšių mikroorganizmų, tačiau jie nepatogeniniai). Tačiau, vaikui pradėjus lankyti darželį ar mokyklą, pasidalijimas bakterijomis suaktyvėja, nes vyksta nuolatinis ir glaudus bendravimas su bendraamžiais, kurių kiekvienas atsineša „savųjų" bakterijų derinį. Be to, ne visi vaikai ateina į darželį sveiki: vieni nevisiškai pasveikę, kiti – jau sergantys, nors ligos klinikinių požymių dar nebūna."

Taip, kad labai daug faktoriu itakoja vaiko sergamuma unsure.gif Vos ne galima padaryti isvada, kad kol darzelyje neapsikeis visom bakterijom, kuriu neturejo savo deriny, tai sirgs ir sirgs unsure.gif gerai jeigu apsieinama be antibiotiku, o jeigu ju prireikia, juk gaunasi uzburtas ratas. Ta karta bakterijas uzmusi, bet imuniteta susilpnini ir vel isejus i darzeli - istorija kartojasi...

Atsakyti