QUOTE(Bitute1977 @ 2010 10 26, 13:01)
nu mano mama imtu ziauriai priestarauti tai gydytojai:oh ,mane i darzeli vede nuo 1 metuku laiko,jokios slogos gyvenime nesu turejusi,mama sake,nera biuletenio turejusi,galedavo i pusni mesti mane,kaip nesirgau taip nesirgau,ir dabar man jau 33 metai,ir per mano gyvenima liga - 9 kl. isoperuotas apendicitas

,dukryte irgi nebuvo sirgusi per 2 metus,sakiau,kaip gerai,bus is manes organizma paveldejusi

,net nuo slogos vaistu nesam tureje,o kai pradejo i darzeli eiti ir vsio
maniske irgi rimtai nesirgo kol nepradejom eiti i darzeli
cia is straipsnio:
"Vaikui augant, jo įgimtas imunitetas keičiasi, pasipildydamas įgytu imunitetu. Koks jis susiformuos, priklauso nuo daugelio dalykų paveldimumo, persirgtų ligų, aplinkos, kurioje jis auga ir t.t.
Namuose augančiam vaikui išsiugdo atsparumas jį supančiai aplinkai. Kaip žinome, ir aplinka, ir žmogus nėra sterilus (burnoje yra net apie 150 rūšių mikroorganizmų, tačiau jie nepatogeniniai). Tačiau, vaikui pradėjus lankyti darželį ar mokyklą, pasidalijimas bakterijomis suaktyvėja, nes vyksta nuolatinis ir glaudus bendravimas su bendraamžiais, kurių kiekvienas atsineša savųjų" bakterijų derinį. Be to, ne visi vaikai ateina į darželį sveiki: vieni nevisiškai pasveikę, kiti jau sergantys, nors ligos klinikinių požymių dar nebūna."
Taip, kad labai daug faktoriu itakoja vaiko sergamuma

Vos ne galima padaryti isvada, kad kol darzelyje neapsikeis visom bakterijom, kuriu neturejo savo deriny, tai sirgs ir sirgs

gerai jeigu apsieinama be antibiotiku, o jeigu ju prireikia, juk gaunasi uzburtas ratas. Ta karta bakterijas uzmusi, bet imuniteta susilpnini ir vel isejus i darzeli - istorija kartojasi...