QUOTE(Laura_online @ 2010 11 02, 13:28)
1. na atsiprasau jei ne taip supratau, bet is posto supratau, kad vedate. O kusulys be priezasties nebuna, na bet gal nezinau visu isimciu.
2. Ar as rasiau kad negalima i lauka?

galima ir net butina, bet jei jau rasote kad net iki38 temperaturos vedate, tokiu atveju manau reiktu eiti kazkur , kur nera kitu vaikuciu, nes jau sakykite ka norite, jei yra temperatura, tai vadinasi yra liga ir tai yra uzkreciama.
Ir zinoma kosulys kosuliui nelygus, galima lengvai atskirti ar tai kaip sakote sausas retas kosuliukas ar tai astrus kosulys, kuris nera siaip is idejos.
Bandziau as pakeisti savo poziuri i ligas, bet deja nepavyko. Bandziau as ir su sloga ir su kosuliu mazu vesti ir i lauka ir gyventi taip kad va praeis ta sloga ir kosulys, bet deja po savaites mums viskas komplikuojasi.
Kiekvienas atvejis individulus.
Maniske yra imli viskam, ir net kito menka sloga, mums uzkreciama, bet cia mano vaikas neigauna vis dar imuniteto, todel, kadangi darzeli jau pagrinde lanko sergantys, mes turime taikytis prie ju ir arba visai nualinsim organizma arba gal kada igysime ta imuniteta
1. Vedziau kai buvo sausas kosulys ir gydytoja pasake, kad tikrai kitu neuzkres. Kosejo visa menesi, dazniausiai naktimis, viena diena baigesi.
2. Jei vaikas gerai jauciasi, tai einam, net jeigu ir yra temper. Specialiai nematuoju pries eidama i lauka, bet jei zvalus ir ne mieguistas, tai einam

dazniausiai ne pas vaikus, o siaip pasivaikscioti.
O siaip nezinau, as nuo mazens vedziau i lauka per lietu, per sniega iki -15 salcio. Kad ir trumpam. Per lietu laksto po triusikais su guminiais per balas. Kai buna kiaurai slapia, tai perrengiu. Nezinau, gal del to niekada rimtai ir nesirgo, tik kai pradejo lankyti darzeli. bet pasirgo 2 savaites ir viskas. Beje, negrazu, bet gydytojos irgi nepaklausiau ir nedaviau antibiotiku, kuriu is karto israse

Vietoj to i lauka ejom
Tik nepagalvokit, kad as cia giriuosi ar ka, nemegstu nei pyktis, nei gincytis iki nukritimo, tik diskutuoti
QUOTE(Nada... @ 2010 11 02, 13:30)
geras staripsniukas

mano drauge uk gyvena tai irgi sako, kad mamos ne viena kitai perkreiptus veidus rodo, kostinti vaika pamaciusios darze, o aukletojom, kad tos ranku neplauna vaikam .
aisku, as pries snarglius iki zemes darzely, bet keli pakosijimai man baimiu nekelia
Va va, man smegenys irgi gerai prasiplove dirbant su vaikais ne Lietuvoje. Atsimenu, kai as uzsieny bandziau aiskinti, kad 37.2 temperatura negalima i lauka eiti ir dar ledu valgyti
del ranku irgi tiesa. Plauna darzelyje rankas po valgio, kad sienu neisveltu

Bet pries valgi ne
Zaviuosi skandinavu darzeliais, kad vaikai vos ne visa diena lauke buna ir dar valgo lauke. Nera blogo oro, tik bloga apranga
Cia dar, irgi idomu
http://www.austejosb...darzelis-lauke/