Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(arunele @ 2014 06 15, 20:00)
Mums viskas taip pat - tik temp. 38.5-39 laikosi ketvirta diena. Nors visi gydytojai briliantinę žalumą laiko atgyvena (dezinfekuoti tik spiritu), bet tik ką ,,zelionke" ištepiau saviškę. Dukrutei net akytės pažeistos doh.gif temperatūta kilnojasi kas 3/4 val.Žiauri liga. Dukrelę prieš pora savaičių grįžm iš ligoninės kauno klinikų (baisus bėrimas - ūmi dilgėlinė), o čia vėl parklupdė vėjaraupiai. O dar mažiuko 2.4 m laukia ši zaraza doh.gif .

Dabar jau galiu pridurti, kad zelionkė tikrai mums tiko: jau po nakties skystosios pūslelės buvo supliuškę, o raudoni laukai aplink spuogus tikrai sumažėję, už tuos, kurie liko nepatepti.
vaistinėj mūsų ,,senoji" žinoma vaistininkė pasakė, kad naujovėje skirtumas tas (čia apie putas, kurias dabar vis rekomenduoja), kad briliantinės žalumos kaina 6 lt, o putų 69 lt. Aišku pastarosios daug kam padėjo, mes netepėme, nes tiesiog negavome, bet padėjo ir įprastoji zelionkė mirksiukas.gif Šiandie 5-ji dieja, temp. ryte buvo 38.5, dabar dar nematavau, bet lyg ir nėra. Šiandien pamatėme bėrimų ir ant gomuriuko ir ant gerklytės, anksčiau pastebėjom ir ant lytinių lūpų ir ausytės viduje doh.gif ir nosytės landoje doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mes praeitą savaitę irgi prasirgom (tiksliau 5 metų sūnus) vėjaraupiais. 5 dienas temperatūra laikėsi, išbėrė kur tik begalima (net aplink nagus ir pimpaliuką) doh.gif
Pradžioj tepėm žaluma,paskui gydytoja pasakė,kad jau nebetepama ja.Niežėjimams padėjo jau visų minėtos putos,o po dienos vaistininkė rekomendavo A-derma cytelium losjoną. superinis, labai greitai uždžiovino spuogelius ir pūslės nesikėlė. Gauti pakankamai sudėtinga jį doh.gif Vos keliose vietose per visą Lietuvą... Dabar liko visur tik šašeliai...tikimės be randų.
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2014 06 16, 18:00)
Dabar jau galiu pridurti, kad zelionkė tikrai mums tiko: jau po nakties skystosios pūslelės buvo supliuškę, o raudoni laukai aplink spuogus tikrai sumažėję, už tuos, kurie liko nepatepti.
vaistinėj mūsų ,,senoji" žinoma vaistininkė pasakė, kad naujovėje skirtumas tas (čia apie putas, kurias dabar vis rekomenduoja), kad briliantinės žalumos kaina 6 lt, o putų 69 lt. Aišku pastarosios daug kam padėjo, mes netepėme, nes tiesiog negavome, bet padėjo ir įprastoji zelionkė mirksiukas.gif Šiandie 5-ji dieja, temp. ryte buvo 38.5, dabar dar nematavau, bet lyg ir nėra. Šiandien pamatėme bėrimų ir ant gomuriuko ir ant gerklytės, anksčiau pastebėjom ir ant lytinių lūpų ir ausytės viduje doh.gif ir nosytės landoje doh.gif

Ką tik grįžom iš vaikų infekcinės - penktos dienos pabaigoj pakilo temp. 39 virš. Buvo jau neramu dėl infekcijos (komplikacijų), bet kraujas nieko baisaus neparodė (tik trombocitų ir hemoglobino sumažėjimą, kas būdinga prie vėjaraupiū). Lašinės ir tepimas spuogus fuxinu. Gydytoja nerekomendavo spiritinių priemonių, nes jos stabdo...spuogų...lyg tai regeneraciją ar kažkaip...pan.Fuxinu galima tepti ir burnytės gleivinę (nes pas mus ir ten bėrimai0, o jei pažeistos akytės - lašinti ocuflesh, o jei labai pūliuojančios - tai labai efektyvūs Hypromelasa thumbup.gif
Atsakyti
jugiuosi i jusu buri,
maniskes beveik 3 m ir 7 apsirgo vejaraupiais,
jau 3 diena
dickei spuogeliai nedideli keli tik buvo su puslelem,
o mazgei tai doh.gif visur ir spuogas ant spuogo ant galvos po plaukais, veidukas visas isbertas, ir visas kunelis ir dar visi spuogai su puslelem, jau keliolika nudraske ir ta zaluma nelabai padeda doh.gif burnytei ir tai yra jau nemazai doh.gif visas kunelis vien pusleles nezinu kuom tepti doh.gif
Atsakyti
Mano 4metis irgi dabar kaip tik serga, tepu psilo balsamu, nakciai 0,5tabletes tavegilio duodu smile.gif temperaturos neturi, nesikaso, o spuogu turi labai daug doh.gif 3ia diena siandien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 21 birželio 2014 - 20:56
Lygiai 14 - tą dieną po dukrutės sirgimo pradžios susirgo mano mažiukas-išbertas dar daugiau nei dukrytė doh.gif Tepu tik fuxinu ir mušu temp. paracetamoliu.
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2014 06 28, 13:20)
Lygiai 14 - tą dieną po dukrutės sirgimo pradžios susirgo mano mažiukas-išbertas dar daugiau nei dukrytė doh.gif Tepu tik fuxinu ir mušu temp. paracetamoliu.

Šiandien trečia diena. temperatūra 39.5, beria dar daugiau; ant pėdučių, delniukų, nosytėj, ausytėse, ant akyčių vokų....pilna galva.... doh.gif Stengiuosi duoti kuo daugiau skysčių, nes ligoninėj lašinės mažiukams doh.gif :lašina daug valandų 9kapsi po lašiuką taip lėtai...0, neturi jie kantrybės. Tikiuosi 5 dieną pradės liga trauktis. Mano 4-metei 5 -dieną kaip pašoko temp. iki 39 - tai jau vežėm į infekcinę, bijojom komplikacijų. Bet tuo ir baigėsi - daugiau nebeblogėjo.Tikiuosi ir mažiukas panašiai. Siaubinga liga verysad.gif
P.S. mano dukrytė šaunuolė - atsilaikė nenusikąsius šašiukų, matau, kad randukų nebus thumbup.gif . Duodu abiems tevagyl
Atsakyti
Vienos gydytojos sako tepti briliantine žaluma, kitos - ne. Tai nesuprasi.
Niežuliui mažinti padeda avižų vonelės. Iš pradžių į drobinį maišelį dėjau ir tą maišelį - į vonią, o paskui visai patiko tas avižas paleisti ir gaudyti vonioj.
Atsakyti
Laba diena, tema nurimus, gal niekas neserga vejaraupiais? Mes praeita savaite su dukryte prasirgom abi. Dukrytei 1,8 m, tai sakyciau , kad labai lengvai, ir nezinau, ar laiku pradejau homeopatinius vaistukus duoti, ar cia kazkokia mums labai lengva forma pasitaike. Man, aisku, kaip suaugusiai buvo truputi blogiau, bet cia apie vaikiskus vejaraupius tema, tai neissiplesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 14 spalio 2014 - 19:14
QUOTE(sol_brillante @ 2014 10 14, 10:08)
Laba diena, tema nurimus, gal niekas neserga vejaraupiais? Mes praeita savaite su dukryte prasirgom abi. Dukrytei 1,8 m, tai sakyciau , kad labai lengvai, ir nezinau, ar laiku pradejau homeopatinius vaistukus duoti, ar cia kazkokia mums labai lengva forma pasitaike. Man, aisku, kaip suaugusiai buvo truputi blogiau, bet cia apie vaikiskus vejaraupius tema, tai neissiplesiu smile.gif

O kokius homeopatinius vaistus davėt? Mano berniukas 4,9m.ir kaip tik sergam . Išbėrė visą baisiai, temperatūra 38,2 antra diena verysad.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis (3.5m) db kaip tik serga, jau ketvirta para. Pacioj pradzioj buvo tempos virs 38, tai 4kartus gere nuo tempos, vakar lyg jau nekarsciavo stipriai, o sian pietu uzmigo, pabudo verkslendamas, tai tempa net 38.8 (girdeju kad 3-4para sunkiausios, na tikiuosi siandien uzbaigsime su sunkumais) unsure.gif Labai aktualu, kas galetu palengvinti sirgima, nes namuose kartu zaidzia metuku brolis, kuris manau tikrai neisvengs ligos.
siuo metu vaika tepam PoxClin putomis, raudonesnius spuogelius ir briliantine zaluma pazymim, kartais, nuo niezulio geria Klemastino sirupelio ir kai reikia duodam nuo temperaturos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DigiDam: 13 lapkričio 2014 - 14:42
Mamytės gal galite pasakyti, po kiek laiko pūslelės pratrūksta, mano sūnui gydytoja diagnozavo vėjaraupius, bet aš nesu tuo tikra, iš požymių gal tik sumažėjęs apetitas ir keletas bėrimų su pūslelėmis, bet jos jau laikosi trečia para nepratrūkusios g.gif vaikui neniežti, nesikaso, gal kas bandėte darytis kraujo tyrimus diagnozės patvirtinimui 4u.gif
Atsakyti