Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai

QUOTE(Erikauzas @ 2012 06 15, 13:32)
3 tema

Sveikos,
Susidūriau su tokia situacija,kad negaunu iš vyro darbovietės alimentų.Skambinau darbdaviui sakė išmokės iki gegužės 30d.Šiandien paskambinus pasakė neturiu pinigų neišmokėsiu.Atlyginimus balandžio 20d.darbininkams išmokėjo į rankas.Dar pagrasino,kad jei pranešiu antstoliui išmes iš darbo visus alimenčikus.
Paskambinus antstolei pasirodo aš turiu parašyti ir išsiųsti laišką vyro darbdaviui nurodžius datą iki kada duodu jam laiko pervesti pinigus.Paklausiau už ką jums sumokėjau pinigus,kad aš ieškočiau,sako mes raštiškai nusiuntėme nurodymus į vyro darbovietę,daugiau jūs tarkitės.Kas čia per nesamonė g.gif Dabar man reikia vos negrąsinantį laišką rašyti doh.gif

Laba diena,
Pas mane ta pati situacija. Darboviete ale neturi is ko moketi algu,tai ir alimentu negaunu... Anstole ale negali nieko padaryti,nusiunte tik paraginima. Bet kreipiausi i kita anstole,ir ji sake pajudins ledus. Niekad uz nieka,anstolei nemokejau,man net keista skaityti,kai mamos raso,jog moka uz alimentu padavima...ar dar koki jos atlikta veiksma...
As gaunu ir is vaiku fndo.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 07 17, 09:09)
Laba diena,
Pas mane ta pati situacija. Darboviete ale neturi is ko moketi algu,tai ir alimentu negaunu... Anstole ale negali nieko padaryti,nusiunte tik paraginima. Bet kreipiausi i kita anstole,ir ji sake pajudins ledus. Niekad uz nieka,anstolei nemokejau,man net keista skaityti,kai mamos raso,jog moka uz alimentu padavima...ar dar koki jos atlikta veiksma...
As gaunu ir is vaiku fndo.

Kad valdiškų antstolių nebėra g.gif Už pakartotiną raštą reikia mokėti 51lt(atrodo tiek),jei ir į jį nebus atsižvelgtą mokėti antstoliui apie 100lt.,kad kreiptusi į teismą,kuriame mieste nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2012 07 18, 20:48)
Kad valdiškų antstolių nebėra g.gif Už pakartotiną raštą reikia mokėti 51lt(atrodo tiek),jei ir į jį nebus atsižvelgtą mokėti antstoliui apie 100lt.,kad kreiptusi į teismą,kuriame mieste nemokamai?

As vilniuje kreipiausi i anstole. Bet niekad nieko nemokejau,uz joki dokumenta. Man ir i vaiku islaikymo fonda,pazyma dare,i policijai baudziamaja byla kele vyrui. Niekada nemokejau nieko.
Atsakyti
Aš jūsų vietoje pabandyčiau į darbo inspekciją kreiptis. Ne jų darbas ieškoti alimentų, tačiau patikrinti, kodėl laiku nemokami atlyginimai, juk gali unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 19 liepos 2012 - 08:07
QUOTE(Toma.b @ 2012 07 03, 20:05)
turiu toki klausima, lakiuosi, vaiko tevas atsisake musu tik suzinojes kad laukiuosi, pavardes taip pat nesiruosia suteikti, ar imanoma irodyti tevyste ir prisiteisiti alimentus jei tevas net atsisako eiti i teisma ar daryti DNR tyrimus?  gal kam teko susidurti su tokia situacija?
prasau patarimo....

teismas ipareigoja atlikti DNR nori to tevas ar ne... be kita ko girdejau, kad sis tyrimas labai brangus, todel isgirdus sumele kuria reiks pakloti, tevas pats be jokiu tyrimu prisimena, kad yra vaiko tevas biggrin.gif

o po to ir alimentai greit priteisiami mirksiukas.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
ar turimas vyro nt (senai dovanotas zemes sklypas kazkokiam uzkampyje) gali itakoti didesnes alimentu sumos priteisima?
Atsakyti
Sveiki,noretusi rasti zmoniu kurie susidure su tokia situacija,gal galetu ir man ka nors patart.
Po skyrybu prisiteisiau alimentus,kuriuos per anstolius issireikalavau is buvusio vyro.kelerius metus mokejo jo daboviete.Bet va su nauja zmona susilauke vaiko ir isejo tevystes atostogu ir nuplauke mano visi alimentai jau kelintas menuo kaip nemoka.ka man tokiu atveju daryt? ar kreiptis i anstolius? g.gif
Atsakyti
taip, kreipkis. o ka dar kita galima daryt?
Atsakyti
o kazi anstolius suteiks visa informacija telefonu,nes manes dabar nera lietuvoje.nes kaip zinant uz viska nori kad moketume,tai kad kaip butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2012 08 21, 16:08)
o kazi anstolius suteiks visa informacija telefonu,nes manes dabar nera lietuvoje.nes kaip zinant uz viska nori kad moketume,tai kad kaip butu. g.gif

Tokia is anstoliu ir nauda,vienintelis pasakymas kreipkites i vaiku islaikymo fonda,tuom ir baigias viskas.Tai ka jau viskas nieko kito neimanoma padaryt?
dar iskilo toks klausimas,jeigu as kreipsiuos i ta fonda kai grysiu i lietuva ar jie man sumokes uz tuos negautus menesius ar nuo pareiskimo dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2012 08 21, 21:34)
Tokia is anstoliu ir nauda,vienintelis pasakymas kreipkites i vaiku islaikymo fonda,tuom ir baigias viskas.Tai ka jau viskas nieko kito neimanoma padaryt?
dar iskilo toks klausimas,jeigu as kreipsiuos i ta fonda kai grysiu i lietuva ar jie man sumokes uz tuos negautus menesius ar nuo pareiskimo dienos? g.gif

nuo gavimo VIF dienos mokes.
Papildyta:
truputi permeciau senas temas, uzkliuvo, kad vaikui 400 lt is tevo yra per daug blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif. As savo kai pasiskaiciuoju poreikius vaiku, tai vos vos itelpam i tuos 800, kuriuos as viena ir skiriu (tiesa VIF dar prisideda).

mamos, pasidalinkit kiek paskutiniu metu teismai PRITEISE alimentu vienam vaikui (abipusiu sutarimu nedomina, nes kiek susitari sutartyje, tiek patvirtina paprastai) ?

Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 08 23, 11:14)
nuo gavimo VIF dienos mokes.
Papildyta:
truputi permeciau senas temas, uzkliuvo, kad vaikui 400 lt is tevo yra per daug  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif. As savo kai pasiskaiciuoju poreikius vaiku, tai vos vos itelpam i tuos 800, kuriuos as viena ir skiriu (tiesa VIF dar prisideda).

mamos, pasidalinkit kiek paskutiniu metu teismai PRITEISE alimentu vienam vaikui (abipusiu sutarimu nedomina, nes kiek susitari sutartyje, tiek patvirtina paprastai) ?

na tiesa pasakius as gaunu 500 lt ir mano vaikui ju mazai,aisku gaudavau nes dabar nieko negaunu.na mano draugei teismas priskyre 440 lt moket per menesi vyras turi.ir dar buvo pasakyta jog visos gydimo islaidos kaip berniukas nesioja akinukus tai jam vis juos reik keist tai puse sumos apmoket.ir visus kitus gydimus,bet turi irodyt kad vaikui tikrai reik. smile.gif
Atsakyti