Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai

Sveikos,norėjau paklaust,gal kuri būsit susidūrusi.

Situacija tokia, 2004 prisiteisiau vaikui alimentus po 150lt, šių metų Gegužę buvo teismas dėl alimentų padidinimo iki 500 lt. Ex aišku nedalyvavo,teismo dok buvo ''įteikti'' viešai. Ir man padidino be jokių ginčų iki tų 500 lt. Su ex susisiekiau viską jis žino,bet aišku nemokės,moka tą pačią 150 lt sumą,ir sako man dzin,ngausi daugiau nei lito.

Į antstolius kreipsiuos kitą savaitę.

Dabar kaip su vaiko išlaikymo fondu? Jei aš gaunu iš jo tą 150 lt nors priklauso 500 lt,fondas jug nedamokės man to 195 lt (lyg tiek moka) ?

Nu vienu žodžiu,nežinau ar suprasit,ką aš čia privėliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2013 07 19, 11:18)
Sveikos,norėjau paklaust,gal kuri būsit susidūrusi.

Situacija tokia, 2004 prisiteisiau vaikui alimentus po 150lt, šių metų Gegužę buvo teismas dėl alimentų padidinimo iki 500 lt. Ex aišku nedalyvavo,teismo dok buvo ''įteikti'' viešai. Ir man padidino be jokių ginčų iki tų 500 lt. Su ex susisiekiau viską jis žino,bet aišku nemokės,moka tą pačią 150 lt sumą,ir sako man dzin,ngausi daugiau nei lito.

Į antstolius kreipsiuos kitą savaitę.

Dabar kaip su vaiko išlaikymo fondu? Jei aš gaunu iš jo tą 150 lt nors priklauso 500 lt,fondas jug nedamokės man to 195 lt (lyg tiek moka) ?

Nu vienu žodžiu,nežinau ar suprasit,ką aš čia privėliau  blush2.gif

fondas damokės 195-150=45 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 07 15, 12:46)
Jei gyveno kartu kaip reikalaus biggrin.gif

sveiki aciu uz atcakimus smile.gif kad as su juo jau virs metu negyvenu smile.gif o kazi per kiek laiko anstolis isieskos nes dabar beveiknegaunu jokiu pajamu verysad.gif tik 52 uz mergytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2013 06 19, 15:51)
Na taip ...Daugumai vyrų bitik išsisukt nuo vaiko išlaikymo.. Maniškis padavė į teismą mažint alimentus, tipo nedirba niekur , nors kai su vaiku šneka sako, kad iš darbo važiuoja... Vargšai jie visi ....Fui... doh.gif

Siaubas, bet kokie brudai doh.gif galvoje netelpa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2013 07 19, 13:58)

kodel jus taip skaiciuojat g.gif priteista 500lt moka tik po 150,tai 195 ir moketu VIF'as. Man priteista kiekvienam vaikui po 500lt, ex sumokėjo ter tris menesius viena karta 480lt bet vakar gavau VIF'o sprendima, kad mokės po 195LT kiekvienam vaikui
Atsakyti
Laba . Kitą savaitę parengiamasis teismo posėdis dėl alimentų mažinimo. Ex teigia, kad niekur nedirba, nors žinau, kad tikrai dirba.Tik neišku legaliai ar ne. Ketinu prašyt teismo įpareigoti ex pateikti pažymas už pusę metų iš sodros ( o gal legaliai dirba). Jei nedirba, kodėl darbo biržoje nestovi.... Be to teigia, kad yra laikinai nedrbingas, dėl kojos operacijos.. Pažyma iš gydytojo. Visiškai nesuskaitoma.r to pakanka? Ar nereikia iš gydytojų komisijos pažymos dėl laikino nedarbingumo? Ko dar galėčiau prašyti, kad bandyti įrodyti jo darbingumą... Pačiam ieškinyje įdomių dalykų yra, kurie prasilenkia su jo nurodytais terminais nemokumo...
Noriu pasiruošt, nes advokatė nedalyvaus...
Beje jei persikeliu i kitą miestą , o jisai taip pat gyvena netoli ten kur dabar gyvensim mes su vaikais, ar galėčiau ir teismo posėdžius perkelt čia? Ar teks samdytis advokte, kad atstovautu... Išeitų pigiau nei man važinėtis..
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galetu atsakyti, reikia vieniems zmonems pagalbeti.
Situacija tokia, kad moteriskei isiskyrus buvo vyrui priteisti alimentai. Vyras beveik nieko nemokejo (na buvo pavieniai atvejai, bet imant sumoj, tai labai mazai), motina gaudavo uz vaikus is valstybes. Vaikai uzaugo, jau pilnameciai. Tam vyrui susikaupusi nemenka suma pas antstolius uz alimentu nemokejima. KLAUSIMAS: ar imanoma/ kazkas pasikeistu, jei moteris atsisakytu tu pinigu kur jai priklauso uz aliemntus (ar tokia galimybe yra?) ar tuomet tam vyrui ,,nuimtu" ta skola del alimentu nemokejimo? Na neaiskiai as cia, bet gal supras kuri ir atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2013 07 27, 21:11)
Sveikos, gal kuri galetu atsakyti, reikia vieniems zmonems pagalbeti.
Situacija tokia, kad moteriskei isiskyrus buvo vyrui priteisti alimentai. Vyras beveik nieko nemokejo (na buvo pavieniai atvejai, bet imant sumoj, tai labai mazai), motina gaudavo uz vaikus is valstybes. Vaikai uzaugo, jau pilnameciai. Tam vyrui susikaupusi nemenka suma pas antstolius uz alimentu nemokejima. KLAUSIMAS: ar imanoma/ kazkas pasikeistu, jei moteris atsisakytu tu pinigu kur jai priklauso uz aliemntus (ar tokia galimybe yra?) ar tuomet tam vyrui ,,nuimtu" ta skola del alimentu nemokejimo? Na neaiskiai as cia, bet gal supras kuri ir atsakys  4u.gif

Ta moteris turi nueiti pas anstolį ir pasiimti vykdomajį raštą, vyrui liks tik sumokėti vykdymo išlaidas anstoliui.
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2013 07 27, 18:27)
Ta moteris turi nueiti pas anstolį ir pasiimti vykdomajį raštą, vyrui liks tik sumokėti vykdymo išlaidas anstoliui.

gal atsiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2013 07 19, 13:58)

QUOTE(Olinda @ 2013 07 19, 17:03)
kodel jus taip skaiciuojat  g.gif priteista 500lt moka tik po 150,tai 195 ir moketu VIF'as. Man priteista kiekvienam vaikui po 500lt, ex sumokėjo ter tris menesius viena karta 480lt bet vakar gavau VIF'o sprendima, kad mokės po 195LT kiekvienam vaikui

Realesne galit man paaiškinti kaip yra su tuo mokėjimu iš VIF g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2013 07 27, 20:27)

ir tuomet tam vyrui kaip cia pavadinus nuims ta turima skola ar kaip? ir kokio dydzio mazdaug tos islaidos antstoliui butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2013 07 28, 15:33)
ir tuomet tam vyrui kaip cia pavadinus nuims ta turima skola ar kaip? ir kokio dydzio mazdaug tos islaidos antstoliui butu? 4u.gif

jeigu neklystu tai vykdymo išlaidos priklausys nuo susikaupusios skolos g.gif
Atsakyti