Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai

Sveikos mamytes o kur rast prasima kad grazintu uz praejusius 3men VIF ? Gal kuri susiduret su siuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 08 02, 12:09)
Sveikos mamytes o kur rast prasima kad grazintu uz praejusius 3men VIF ? Gal kuri susiduret su siuo klausimu?

Kaip suprast grąžintų? g.gif čia jau ne pirmą kartą kreipsitės į VIF?
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kas busite susidurusios su panasia situacija:
2007 metais teismo NUTARTIMI (saliu sutikimu) priteisti alimentai po 300lt, kadangi skiriantis buvo parduotas turtas su paskola ir (gauta suma padalinta pusiau -man ir jam), is tu pinigeliu padengta paskola - t. y. mano ir jo dalies, ir jo padengimo dalis isdalinta ant keletos metu po nepilnus 300lt, kad nereiktu moketi alimentu. ar man galioja Civilinio kodekso 3.208 straipsnis, kuris numato išlaikymo indeksavimą Jeigu išlaikymas buvo priteistas periodinėmis išmokomis? ir uz kiek metu atgal galima ta indeksavima pasiskaiciuoti? (uz 3 metus?, gal galite istatyma su terminu nuoroda imesti?) aciu
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2013 08 05, 16:41)
sveikos mamytes, gal kas busite susidurusios su panasia situacija:
2007 metais teismo NUTARTIMI (saliu sutikimu) priteisti alimentai po 300lt, kadangi skiriantis buvo parduotas turtas su paskola ir (gauta suma padalinta pusiau -man ir jam), is tu pinigeliu padengta paskola - t. y. mano ir jo dalies, ir jo padengimo dalis isdalinta ant keletos metu po nepilnus 300lt, kad nereiktu moketi alimentu. ar man galioja Civilinio kodekso  3.208 straipsnis, kuris numato išlaikymo indeksavimą Jeigu  išlaikymas  buvo priteistas periodinėmis išmokomis? ir uz kiek metu atgal galima ta indeksavima pasiskaiciuoti? (uz 3 metus?, gal galite istatyma su terminu nuoroda imesti?) aciu

http://www.antstoliu...0/articleid/761
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 08 02, 13:47)
Kaip suprast grąžintų?  g.gif  čia jau ne pirmą kartą kreipsitės į VIF?

Pirma kart..juk kazkuri mamyte rase kad galiu gaut uz 3men
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu ir aš paklausti, gal kas irgi susidūrė su tokia situacija?

Gaudavau iš buvusio vyro darbovietės nepilna elimentų suma kiekviena mėnesi ir dali iš VIF. Dabar man iš jo darbuovietės pravedė nemaža suma. kai pranešiau VIF, gavau laišką kad man nutrauks mokėjimą, bet juk tai gali būti skola nes skolingas apie 15 tūks..Kai darbuovietė perveda pinigus nenurodo už kokį mėn. perveda. Tai VIF laiške rašo kad galiu apskusti Vyriausiajai administracinių ginčų komisijai per 20 darbo dienų.
Kaip jau atsibodo tie popierizmai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 08 06, 07:54)
Pirma kart..juk kazkuri mamyte  rase kad galiu gaut uz 3men

g.gif pirmą kartą girdžiu...
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 07 12, 10:43)
Jei atsisake ZODZIU , tai vistiek prisiteisit jei vaiko pavarde yra to vyro, o jei nera pavardes tai DNR ir vistiek reikes jam moketi alimentus, o siaip negali vat siaip imti ir atsisakyti.( gal jei rastu patvirtina kad asisako pavardes, bet vistiek jei DNR rodo kad tevas jis , tai viskas jokiu ATSISAKAU )
Galima dar pareikelauti alimentu uz buvusi laika,( uz 3 metus ) , jam bus skola,  bet VIF tai mokes nuo tada kada pateiksite prasyma su visais dokais .

va cia raso ,kad galiu gaut uz 3men
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 08 07, 19:11)
va cia raso ,kad galiu gaut uz 3men

doh.gif skaitykite įdėmiai, Jus galite prisiteisti vaikų išlaikymą (alimentus) už 3 metus iš vyro, o VIF kaip ir parašyta mokės tik nuo prašymo (kartu su dokumentais) pateikimo dienos
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 08 07, 19:19)
doh.gif  skaitykite įdėmiai, Jus galite prisiteisti vaikų išlaikymą (alimentus) už 3 metus iš vyro, o VIF kaip ir parašyta mokės tik nuo prašymo (kartu su dokumentais) pateikimo dienos

atciprasau netaip pamaciau doh.gif doh.gif doh.gif jatau jai negausiu tai taip negerai nes per ta laika i skolas iklimpau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2013 08 07, 11:25)
Sveikos 4u.gif

Noriu ir aš paklausti, gal kas irgi susidūrė su tokia situacija?

Gaudavau iš buvusio vyro darbovietės nepilna elimentų suma kiekviena mėnesi ir dali iš VIF. Dabar man iš jo darbuovietės pravedė nemaža suma. kai pranešiau VIF, gavau laišką kad man nutrauks mokėjimą, bet juk tai gali būti skola nes skolingas apie 15 tūks..Kai darbuovietė perveda pinigus nenurodo už kokį mėn. perveda. Tai VIF laiške rašo kad galiu apskusti Vyriausiajai administracinių ginčų komisijai per 20 darbo dienų.
Kaip jau atsibodo tie popierizmai  doh.gif

unsure.gif vajetau situacija. mano situacija panasi, kad vyro darbuoviete perveda nepina suma i GVIF damoka tik 195 lt. bet skola gi auga. paskaiciuojant man ex vyras skolingas panasiai apie 15000 lt. o jei perves?..... cia gi SKOLA. nesuprantu. gal nereikejo ir pranesti GVIFui... g.gif cia gi ne PERIODINIS mokejimas (kas menesi) o gal reikejo tartis su buhaltere kad pavadintu ta pinigu pervedima kazkaip kitaip...pvz vienkartinis mokejimas, skola. na nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M E M O R Y: 07 rugpjūčio 2013 - 19:36
QUOTE(M E M O R Y @ 2013 08 07, 17:34)
unsure.gif  vajetau situacija. mano situacija panasi, kad vyro darbuoviete perveda nepina suma i GVIF damoka tik 195 lt. bet skola gi auga. paskaiciuojant man ex vyras skolingas panasiai apie 15000 lt. o jei perves?..... cia gi SKOLA.  nesuprantu. gal nereikejo ir pranesti GVIFui...  g.gif  cia gi ne PERIODINIS mokejimas (kas menesi)  o gal reikejo tartis su buhaltere kad pavadintu ta pinigu pervedima kazkaip kitaip...pvz vienkartinis mokejimas, skola.  na nezinau.

sitoj vietoj as manau, kad istatymas yra netobulas. Ir, kai man viena kart pervede niekingus 800 is 10 000 skols, as juos sau pati "uzsiskaiciau" uz skola, ir nepranesinejau.

Reiktu uzsiimt tuo istatymu, bet kai pagalvoju, vaikai greciau uzaugs, nei kas demesi atkreips.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti