QUOTE(anjase @ 2014 01 03, 19:11)
Kadangi prasidejus teismam mes apsizenijom tai ikiso ir ji. Matot mes gyvenam uzsieni tai ex vyras isivaizdavo kad cia pinigais sninga ir norejo is 500 lt sumazinti iki 250lt sakydamas jog 9 metu vaikui uztenka is jo.Visokiausias budais bande mane apkaltinti kaip pagrobeja jog vaika pagrobiau,paskui kaip uzsiminejamcia prostitucija o mano dabartinis vyras mane pardavineja. Tad turejau pristatineti visus dokumentus is uzsienio. Jo alga yra 2800 lt i rankas ir jis mat nusprende kad jam su jo dabartine zmona mazai isgyventi,nes mat susilauke antro vaiko ir jam 1000 lt reik pampersam ir 500 lt maistui antram vaikui. Isviso buvo 4 teismai.mano dabartinis vyras skaites kaip vaika auklejantis zmogus tai ir jis turejo dalivauti kaip trecias asmuo.
Kaip ir minejau byla laimejau paliko ta pacia suma mum 500 lt ir dar jam priteise mano visas islaidas tai kad tures sumoket man uz mano ir mano vyro samdyta advokata bei visus vertimus i lietuviu kalba.
Kaip ir minejau byla laimejau paliko ta pacia suma mum 500 lt ir dar jam priteise mano visas islaidas tai kad tures sumoket man uz mano ir mano vyro samdyta advokata bei visus vertimus i lietuviu kalba.

250 ir 1500 lt - labai įdomūs skaičiavimai