Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas serga AD.. (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 21, 13:10)
Lodarius tas vyras doh.gif
Yra giminių, bet katiną namie augina, o aš turiu stiprią alergiją katėms doh.gif
O kas per gydymas sanatorijose būna? Ką tokiems vaikams galima, kokias procedūras? Ir kokią sanatoriją geriausiai važiuoti? Jau seniai galvojau, kad neblogai būtų. Ech, aišku vasarą į Palangą norėtųsi, bet dabar jau bešansų ten pakliūti doh.gif

Pasiskaityk,manau tikrai tau verta cia atvykti

dar info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 birželio 2012 - 15:21
QUOTE(Amelita @ 2012 06 21, 16:16)

Gaila, kad priima nuo 2 metų. Teks dar palaukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2012 06 21, 16:29)
Gaila, kad priima nuo 2 metų. Teks dar palaukti verysad.gif

O jei tokia bloga situacija koks jiems skirtumas ar vaikui 1,5 metu ar 1 metai? g.gif Manau verta prasytis. Jei nuo pat gimimo yra bedu,pvz kaip pas Serpentines vaikeli, nieko jie negali valgyti, niekas neatranda alergenu, taip zmones ir numirti gali. Reikia belstis, tikiuos bus atidarytos durys.
Atsakyti
pakankamai ne į temą čia,bet gal kuris mažylis atras ramybę čia 4u.gif

http://www.lopsiniuradijas.lt/
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 21, 12:44)
Mamos o kaip jus blynus kepat? Vanduo ir miltai? Ar dar ka dedat? Labai laukiu cukiniju, tada is ju blynukus klijuosiu smile.gif

taip miltai vanduo siek tiek cukriuko ir druskytes tai pagrindas, o paskui kas po ranka papuola... obuolys, cukinija, moliugas, bananas, kriause... viska tarkuoju per burokine tarka maisau ir kepu

lietiniai pas mane isvis miltai vanduo ir aliejus bet labai skaniai kerta
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 06 21, 16:54)
taip miltai vanduo siek tiek cukriuko ir druskytes tai pagrindas, o paskui kas po ranka papuola... obuolys, cukinija, moliugas, bananas, kriause... viska tarkuoju per burokine tarka maisau ir kepu

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 06 21, 17:54)

Miltai kvietiniai, turbūt?
Atsakyti
i blynu tema...kadangi vaisiu negalim, tai sau kepiaus: ryziu miltai, vanduo, druska, kalafioro tyrele arba ryziu miltai, kukuruzu miltai, vanduo, druska, krapai, per smulkia tarka tarkuotas kalafioras. Tik ganetinai tirsta tesla reikia daryti. Na man siandien super pietus buvo, kadangi siaip iprastai koses valdo.

O jei galima vaisiu, tai is viso super! Kukuruzu miltai, obuolys, bananas. Arba vient tik is ryziu miltu, arba per puse su kukuruzu.

Mistika pas mus. Kukuruzams kraujas rodo 2 kl. Mazius prikirto kukuruzu koses - nieko. Cia vienintele kose kuria noriai valgo, bet is po tyrimo retai duodu, nors siaip nuo kukuruzu niekad berimu nepastebejau.
Atsakyti
laba visoms

pas mus situacija kol kas stabili, viskas butu l.neblogai, jei ne koju linkiai, jie pas mus silpniausia vieta, o blogiausia, kad maziukas spejo juos atrasti, krapsto, padrasko, ko anksciau nedarydavo..taigi gijimo procesai dabar prailges unsure.gif produktu nauju kolkas neivedinejam, nes savaitgali sveciuose mazius nustvere sausaini, baronka kazkokia, tai iskart isbere, o ir pati turejau duoti marmaliuzi koshytes (su triusiena, bet ten dar morkos ir cukinijos yra), nes su nakvyne buvom doh.gif jau baisu man pagalvoti, dar tik 1m 1men, tai kas paskui bus, nu nesuziuresi juk..
o man pastaruoju metu sudetingiausia del maisto gaminimu. praktiskai esam priiristi prie virtuves, jei nenorim ko nereikia prisiragaut. o prasides geresni orai, plius atostogos, ka tada daryt reiks? g.gif

Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 21, 22:37)
laba visoms

pas mus situacija kol kas stabili, viskas butu l.neblogai, jei ne koju linkiai, jie pas mus silpniausia vieta, o blogiausia, kad maziukas spejo juos atrasti, krapsto, padrasko, ko anksciau nedarydavo..taigi gijimo procesai dabar prailges  unsure.gif  produktu nauju kolkas neivedinejam, nes savaitgali sveciuose mazius nustvere sausaini, baronka kazkokia, tai iskart isbere, o ir pati turejau duoti marmaliuzi koshytes (su triusiena, bet ten dar morkos ir cukinijos yra), nes su nakvyne buvom  doh.gif  jau baisu man pagalvoti, dar tik 1m 1men, tai kas paskui bus, nu nesuziuresi juk..
o man pastaruoju metu sudetingiausia del maisto gaminimu. praktiskai esam priiristi prie virtuves, jei nenorim ko nereikia prisiragaut. o prasides geresni orai, plius atostogos, ka tada daryt reiks? g.gif

As tai darydavau taip, issiverdu darzovienes dviem dienom susidedu i indelius ir is saldytuva, po tik pasildai kaip marmaluzi biggrin.gif
Galima taip daryti ir su kruopom
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2012 06 21, 16:02)

Speltos miltai+ ryži?, aviž?, sor? pienukas (kur? galit) ir kiaušinio trynys smile.gif

Miltus mes galim visokius, neturim kvieciam alergijos. Hm gal tikrai tryni pabandyt, nes jam durio testukas nerode alergijos, tik baltymui. Ir tikrai su kazkuriuo is tu pienuku reiks pabandyt. Mazoji grieztai pradejo atsisakinet valgyt jai gaminama maista. Nori bendro. O kitu vaiku ant vandens nesinori laikyt...tai kazkaip bandysiu daryt panasius patiekalus. Jau sausainukus kepiau tai buvo labai laiminga kad daviau ir jai atseit to paties ko ir broliam biggrin.gif ( yra tokie sausainiai - pakelis aviziniu dribsniu tu kur viena min reik virt, pakelis sviesto islydyt, pagal skoni-razinos, saulegrazos, riesutai, linu semenys, cukraus as dedu nepilna stikline,keturi saukstai miltu keturi kiausiniai viska sumaisyt ir kept apie 20 min kol graziai paruduos. Mazajai padariau viska iki kiauso idejimo, tada pyliau vandens ir dejau miltu kol susiklijavo ta tesla, ant galo sauksciuko iberiau kepimo milteliu. Gavosi biskiuka guminiai lyginant su brolu bet tiko smile.gif )
Atsakyti
na mes kvietinius galim valgyt, tai paprasčiau, o mano mama (ji žiūri dukrytę) tai iš trynio (nes jam irgi alergijos nerodo) net kiaušinienę iškepa... paplaka kelis trynius ir kepa... kartais ir aš pati kai labai labai noriu kiaušinių, tai verdu, o mažoji, jau žino, kad jai trynį tik galima tai baltymą atiduoda man.
Atsakyti