Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas serga AD.. (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
oi serpentine,na ir kas jums gali būti verysad.gif ir vyrui į šikinę gerą vieną spirk už pesimizmą,kurį perduoda ir tau doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 20, 22:36)

Labai idomu paliko del to berimo, kad pas jus negali letines reakcijos buti. O kur jus beria, kokio pobudzio

sveikos,

Na beria mus praktiskai visur biggrin.gif iskyrus veida, yra ir nat ranku ir pilvo ir ant slaunu tokiu ad ploteliu

As eriena hyperio ukininku skyriui perku, triusi pirkau is moters kuri augina, jautiena biovelos eko
Atsakyti
rani, greitu reakciju dabar tyrimai kaip ir nerode, tik kukuruzams, bet nuo siu lyg ir neberia. Op letiniu niekas netyre. Bet versiena jau ne karta itarima sukele.

Mamos, kas geriau, parduotuvine kalakutiena ar namine vistiena? Mitybiniu poziuriu kalakutiena naudingesne, bet parduotuvine auginta gi ant visokiu aktyvatoriu.

Labai idomu paliko del to berimo, kad pas jus negali letines reakcijos buti. O kur jus beria, kokio pobudzio berimai?

Ismeginom neocate, kur jau, nei per kur negeria, neskanu. Dabar bent vyras nebebambes, kad nutraukti mp, nes kaip ir nera kitos iseities: kosiu nevalgo, misinio negeria.

Pasiguosiu, vyras varo depresija vietoj to, kad padetu...nuolat verkslena koks nelaimingas musu vaikas, paleidom i pasauli kentet...paaugs, visi tyciosis, bijos prisiliesti...del to nuolat pykstames, draudziu jam taip sneket, juolab prie vaiko...

Vyro pareiga yra tau padeti. O matai koks jis.. Silpnas vyras.. O tu stipri. laikykis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 20, 23:09)
jei atvirai, nebezinau kas tinka, nes toks jausmas, kad beria nuo visko. Dabar krelias savaites labai daznai ryzius valgem ir jau lyg ir jiems isijautrino. Mums su visu maistu taip. Jei tik kazka daznai valgom-isijautrina. Taip ir su bulvem, kukuruzais buvo. Dabar ryziai, lyg ir versiena.

Mamos, gal kuri zino ar imanomu nusipirkti tu lopo meginiu, kad pas mus savo alergologe galetu uzklijuoti? Pirmadieni eisim pas alergologe, klausim gal ji gali gauti, nes cia siauliuose tik cheminems medziagoms turi.

Siulau tau atvaziuot i Vilniu ir issitirsit tas letas reakcijas. Reiktu pagyvent kokias 4 dienas. Gal turit giminiu. Reikia tik siuntimo pas alergologa. Siaip girdejau geru atsiliepimu apie Pusyno kelia. Ten yra vaiku sanatorija. Gydo vaikus ir su AD.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 06 21, 11:11)
Vyro pareiga yra tau padeti. O matai koks jis.. Silpnas vyras.. O tu stipri. laikykis.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Siulau tau atvaziuot i Vilniu ir issitirsit tas letas reakcijas. Reiktu pagyvent kokias 4 dienas. Gal turit giminiu. Reikia tik siuntimo pas alergologa. Siaip girdejau geru atsiliepimu apie Pusyno kelia. Ten yra vaiku sanatorija. Gydo vaikus ir su AD.

Lodarius tas vyras doh.gif
Yra giminių, bet katiną namie augina, o aš turiu stiprią alergiją katėms doh.gif
O kas per gydymas sanatorijose būna? Ką tokiems vaikams galima, kokias procedūras? Ir kokią sanatoriją geriausiai važiuoti? Jau seniai galvojau, kad neblogai būtų. Ech, aišku vasarą į Palangą norėtųsi, bet dabar jau bešansų ten pakliūti doh.gif
Atsakyti
Mamos o kaip jus blynus kepat? Vanduo ir miltai? Ar dar ka dedat? Labai laukiu cukiniju, tada is ju blynukus klijuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 06 21, 06:09)
kur? Kaunietes gal pasakytu placiau, kur perkat mėsą, jeigu savo neturite...

laba
triusiena perkam IKI ukio, o kalakutiena - arba maximos ukininku skyrelyje, arba eko produktu oarduotuveje laisves alejoje, salia Kauno viesbucio. ten ir jautiena biovelos prekiauja, yra kitos mesos, bet mums tik triusis ir kalakutas kol kas aktualu.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 20, 21:36)
Pasiguosiu, vyras varo depresija vietoj to, kad padetu...nuolat verkslena koks nelaimingas musu vaikas, paleidom i pasauli kentet...paaugs, visi tyciosis, bijos prisiliesti...del to nuolat pykstames, draudziu jam taip sneket, juolab prie vaiko...

Tik numanau, kaip turėtų būti sunku... bet kaip mamos sako, būk dvigubai stipri.
Juk gal paaug ir viskas jam paeis. Vaikai žiaurūs tik paaugę tampa iki tol tik klausia, nes jiems įdomu.
Vakar buvau darželyje su vaikais, kuris yra šalia mūsų namų. Atėjo mama, kuri atsivedė su protine liga mergaitę. Na, didelė jau ji... kokių 8 metų. Ir impulsyvi... bet vistiek kažkiek su visais vaikais žaidė, kažkiek mama ją tramdė 9na, nes labai pykdavo jeigu kas sugriaudavo jos statomą bokštą). O juk su tokiu vaiku irgi labai sunku. Gali gi irgi užsidaręs namuose sėdėti ir save, ar kitus kaltinti...
O čia mama, eina į lauką, laviruoja, integruoja tą vaiką...
Taigi, aukštyn galvą....

Beje, vietoje tavęs irgi važiuočiau į Vilnių tirtis. Plius kai tokia neaiški situacija...
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 06 21, 09:34)
nežinot kaip anksti ten būna jie?

Dėkui visoms už info 4u.gif  4u.gif

Nežinau nuo kelių, bet aš einu 10-11 val. Girdėjau kad kažkur iki 13 val. būna.
Atsakyti

Vaje, stiprybės tau 4u.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 21, 13:44)
Mamos o kaip jus blynus kepat? Vanduo ir miltai? Ar dar ka dedat? Labai laukiu cukiniju, tada is ju blynukus klijuosiu smile.gif

Aš dar įdedu kiaušinių pakaitalo "no egg".
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 20, 23:20)
Serpentine, jei turit pienui alergija versienos nevalgykit. Versiukas pienu maitinamas, be to mitybiniu poziuriu jautiena daug vertingesne nei versiena smile.gif del vistu...auginam mes broilerius dabar. Serem kombinuotais pasarais iki siol nes mazi dar, taip reikia tipo. Paskaiciau sudeti- genetiskai modifikuota soja, penicilino ten kazkas, virskinimo fermentai, kraujo produktai, visokie vitaminai ir tt. Baisu. Kalakutu pasarai analogiski manau. Tai rinktis tau...

Mes turim pienui 4-a klase. Tiek veršiena tiek jautiena turi baltymo panasaus i pieno baltyma, o ne del to kad versiukai piena geria (cia as taip manau). Musu alergologe sake, kad jautiena tikrai bandytumeme, nes kryzminiu reakciju buna tik apie 10 proc. Tai pabandem jautiena - panasu, kad nieko thumbup.gif

Cia tikrai individualu, reik viska bandyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta 4u.gif
Po dideliu dziaugsmu pradejus naudoti cinka, visgi po kiek laiko sugryzo musu AD. Turiu itarima, kad del to, jog alergenu nemazai mano racione buvo atsirade (zuvis, sokoladas, majonezas). Aisku, nebera to baisaus AD, kuris kankino mus pries tai, tik niezulys atsirado ir paberia tokiais smulkuciais spuogeliais rausvais. Ant veiduko atsiranda demes rausvos, bet jos tai isnyksta, tai vel pasirodo. Na zodziu, situacija 100 kart geresne nei pries pradedant vartot cinka. Gerem ir gerasias bakterijas OptiBac. ( dar toks pastebejimas, kad pradejo mus bert, kai baigem bakterijas gert, bet gal tai tik sutapimas, reikes nauja pakuote pirkt ir vel i trasa). Dar ka pastebejau pradejus vartot cinka - tai nosis paneles pagaliau atsikimso, kai kiekviena ryta atsibusdavo su verksmais, nes negaledavo prakvepuot.
As irgi per visa laika badavimo pameciau nezinia kiek kilogramu, is L dydzio nukeliavau i S. Bet kuom galiu pasidziaugt, kad man tai padejo suprasti sveiko maisto nauda. Uzteko baltos misraines sukirst - skrandis is kart sustojo. Priprato prie sveikos gyvensenos matyt biggrin.gif
Dermatologe grieztai liepe valgyti viska. Nes vaikui reikia gauti visus vitaminus. Todel mano priesaki - zalieji kokteiliai. Bandysiu gamintis ir gert kasdien. Zodziu bandysiu eksperimentuot su maistu.
Tai tiek naujienu pas mus. Laukiu Serpentine rezultatu drinks_cheers.gif Ir stiprybes visoms mamoms! Sunku, bet ka darysi, turim per tai pereit. Svarbu geros mintys, pesimizma vykim salin.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2012 06 20, 18:50)
Buvom pas ortopeda del pedu sukimo i vidu, israse ortopedines basutes. Tai ir pasigaminom, basutes labai gerai fiksuoja koja, sunus eidamas maziau kreipia kojytes i vidu. Gaminomes ir zieminius batukus, visi ju gaminami batai tik naturalios odos, zieminukai su naturaliu kailiuku viduje, zodziu, kol kas nesiojame ortopedinius batus, tiesinam kojytes.  ax.gif Per metus galima uzsisakyti 2 poras ortopediniu batu.

Bet tikriausiai tik tuomet, kai problemos su kojytėm tos dvi poros 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2012 06 21, 06:08)
Paskaiciau jusu situacija , ir prisiminiau savo. Maitinau sunu mp iki metu, laikiausi grieztos dietos, situacija negerejo, vis tiek bere, Tik tokia paguoda, kad vaikas putlutis buvo. Ant manes  visi rubai kabojo kaip ant pakabos, gimines snabzdejosi, kad turbut sergu kazkuo ...Norejau maitinti, kol turesiu pienuko, ir  bandyti atsekti, kurie produktai alergizuoja. Deja, susirgau, ir teko atsisikirti nuo vaiko laikinai, kol pasveiksiu, sunui pradejo duoti misini, o man pienas dingo. mano dydis irgi buvo 34.  O svajonese buvo parduotuve su visais jos skanestais biggrin.gif Pradejus valgyti gryzau prie savo buvusio svorio, plius dar 10kg, kurie laikosi iki siol ax.gif

Pas mus siuo metu paumejimas, nieko naujo is maisto nedaviau, o naktis kaip be miego, kasesi, kosejo verysad.gif Tokia klastinga liga tas AD doh.gif nieko neeina suprasti

Mums taip pat paūmėjimas sad.gif Žiema, pavasaris tokie ramūs buvo, jau buvau pamiršus tuos naktinius dukrytės rankų laikymus, kad nenusikasytų...ir jau buvau bepradedanti galvoti, kad išauginėjam. Įtarimų daug....braškės, žirniai, kačiuko glostymas, šviežios bulvės, morkos ( kuriose spėju pilna chemijos.....). Bet negi neduot visiškai jokių vaisių, juk ir taip vitaminų trūkumas dėl tos griežtos dietos sad.gif Kankinamės abi su mažiuke. O dar va ir virusas kažkoks prikibo, teka nosytė upeliu, vėlgi miegui sąlygos sumažėja....Tai vat taip ir gyvenam...Dar krikštynos ant nosies, bet nėra jėgų planuoti kažką....Vis sakau, užmigdysiu mažiukę ir eisiu pasiplanuot kažką, receptėlių pasiieškot, bet kur tau, smingu kaip lapas ir aš kartu su ja frusty.gif Dėl svorio kritimo maitinant, tj klausiausi ir aš tokių priekaištų ir daug, bet nekreipiau dėmesio, kol man tai teikė malonumą ir mažiukei nauda buvo. Mėgavomės pienuku iki 2metukų ir 7 mėn. thumbup.gif Dabar va jau nemaitinu, bet svoris nuo stresų taip ir stovi vietoj. na ir prirašiau aš čia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 21, 12:44)

Speltos miltai+ ryžių, avižų, sorų pienukas (kurį galit) ir kiaušinio trynys smile.gif
Atsakyti