QUOTE(klaudi @ 2012 06 20, 18:50)
Buvom pas ortopeda del pedu sukimo i vidu, israse ortopedines basutes. Tai ir pasigaminom, basutes labai gerai fiksuoja koja, sunus eidamas maziau kreipia kojytes i vidu. Gaminomes ir zieminius batukus, visi ju gaminami batai tik naturalios odos, zieminukai su naturaliu kailiuku viduje, zodziu, kol kas nesiojame ortopedinius batus, tiesinam kojytes.

Per metus galima uzsisakyti 2 poras ortopediniu batu.
Bet tikriausiai tik tuomet, kai problemos su kojytėm tos dvi poros
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2012 06 21, 06:08)
Paskaiciau jusu situacija , ir prisiminiau savo. Maitinau sunu mp iki metu, laikiausi grieztos dietos, situacija negerejo, vis tiek bere, Tik tokia paguoda, kad vaikas putlutis buvo. Ant manes visi rubai kabojo kaip ant pakabos, gimines snabzdejosi, kad turbut sergu kazkuo ...Norejau maitinti, kol turesiu pienuko, ir bandyti atsekti, kurie produktai alergizuoja. Deja, susirgau, ir teko atsisikirti nuo vaiko laikinai, kol pasveiksiu, sunui pradejo duoti misini, o man pienas dingo. mano dydis irgi buvo 34. O svajonese buvo parduotuve su visais jos skanestais

Pradejus valgyti gryzau prie savo buvusio svorio, plius dar 10kg, kurie laikosi iki siol
Pas mus siuo metu paumejimas, nieko naujo is maisto nedaviau, o naktis kaip be miego, kasesi, kosejo

Tokia klastinga liga tas AD

nieko neeina suprasti
Mums taip pat paūmėjimas

Žiema, pavasaris tokie ramūs buvo, jau buvau pamiršus tuos naktinius dukrytės rankų laikymus, kad nenusikasytų...ir jau buvau bepradedanti galvoti, kad išauginėjam. Įtarimų daug....braškės, žirniai, kačiuko glostymas, šviežios bulvės, morkos ( kuriose spėju pilna chemijos.....). Bet negi neduot visiškai jokių vaisių, juk ir taip vitaminų trūkumas dėl tos griežtos dietos

Kankinamės abi su mažiuke. O dar va ir virusas kažkoks prikibo, teka nosytė upeliu, vėlgi miegui sąlygos sumažėja....Tai vat taip ir gyvenam...Dar krikštynos ant nosies, bet nėra jėgų planuoti kažką....Vis sakau, užmigdysiu mažiukę ir eisiu pasiplanuot kažką, receptėlių pasiieškot, bet kur tau, smingu kaip lapas ir aš kartu su ja

Dėl svorio kritimo maitinant, tj klausiausi ir aš tokių priekaištų ir daug, bet nekreipiau dėmesio, kol man tai teikė malonumą ir mažiukei nauda buvo. Mėgavomės pienuku iki 2metukų ir 7 mėn.

Dabar va jau nemaitinu, bet svoris nuo stresų taip ir stovi vietoj. na ir prirašiau aš čia
Papildyta:
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 21, 12:44)
Mamos o kaip jus blynus kepat? Vanduo ir miltai? Ar dar ka dedat? Labai laukiu cukiniju, tada is ju blynukus klijuosiu
Speltos miltai+ ryžių, avižų, sorų pienukas (kurį galit) ir kiaušinio trynys