Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas serga AD.. (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pritariu d'or del issakytos nuomones apie lopo tyrimus visu 100 proc.
Taip pat pritariu ir rieduliukui , kad, jei beria nezymiai ir tai nevargina vaiko, na galima duoti produktu, kuriems yra nestipri alergija.
Bet, man rodos, Serpentine , kad jusu atvejis yra ne toks. Jusu mazylis yra pakankamai jautrus viskam. Gal vertetu neduoti tu produktu, kuriems rodo alergija, tarkim bulves nenuimkit, jei alergijos nerode, bet su kiauliena as neskubeciau. Gal pirma pabandykit sukontroliuoti, kad nebertu bent jau akivaizdziai, o tada ivest po viena produkta ir stebet stebet stebet... Antravertus, jei sakot, kad jusu mazius isijautrina nuo tu paciu produktu, tai irgi sunku ka ir patart verysad.gif
mes tarkim valgom tik keleta produktu, kitkam turim irgi alergija. Tai ivedu kazka naujo, iskart, dazniausiai, nebuna dideles reakcijos, o paskui susikaupia ir viskas lenda lauk, tada sedam kokiom dviem savaitem vel ant tu savo keliu produktu ir taip bandom sugrizti i pradine busena.
Va dabar prisieksperimentavom su uogom, net ir nuo keliu akivaizdziai plinta berimai, o dar tas mano skiepas, tai va vel jau kelinta diena nuo dietos nenukrypstam ir bandom sukontroliuoti tuos berimus...
o bulve tai tikrai gali alergizuoti, nesvarbu ji kepta, ar virta. Ypac pasimato alergija, kai i bulvinius gaminius (tarkim kukulius, ar cepelinus) idedama papildomai krakmolo, vat tada organizmas gauna daug krakmolo ir yla mums taip ir islindo is maiso...
Atsakyti
Vakar popiet kaip pradejo rausti vaikas, tai vakare is viso kazkoks kosmaras buvo blink.gif Net pirstai, plastakos ir tos nubertos blink.gif Gavo lesiu, tai gal nuoju...bet lopas jiems reakcijos nerode...Arba kalcis, kuri dabar geriu...Arba gal koks dantis dygsta, nes kaskart dygstant dantims, maziu tragiskai beria...Svyra rankos juodai...Visas blogumas ir yra tame, kad neturime tokiu produktu, kuriems zinotumem, kad tikrai nera reakcijos...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 07 17, 09:17)
Vakar popiet kaip pradejo rausti vaikas, tai vakare is viso kazkoks kosmaras buvo blink.gif Net pirstai, plastakos ir tos nubertos blink.gif Gavo lesiu, tai gal nuoju...bet lopas jiems reakcijos nerode...Arba kalcis, kuri dabar geriu...Arba gal koks dantis dygsta, nes kaskart dygstant dantims, maziu tragiskai beria...Svyra rankos juodai...Visas blogumas ir yra tame, kad neturime tokiu produktu, kuriems zinotumem, kad tikrai nera reakcijos...

Gal dabartinio jusu berimo priezastis ne tik maistas? Mums tikrai buna pablogejimas dygstant dantukams. O pries savaite abi apsikabinusios verkem, nebezinojau kaip bepadeti jai - o blogai buvo nuo karsto oro, zaidimu smelyne...
Ai, dar uztenka parduotuvej pasivaiksciot, pvz. praejom pro zuvies skyriu, labai stiprus zuvies kvapas buvo - tai maniske akimirksniu uzraudo. Zuviai pas mus 5 kl, jau daugiau nei pusmetis, kaip namuos zuvies nedristu net kepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaujokeBN: 17 liepos 2012 - 08:40
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 07 17, 08:35)
Gal dabartinio jusu berimo priezastis ne tik maistas? Mums tikrai buna pablogejimas dygstant dantukams. O pries savaite abi apsikabinusios verkem, nebezinojau kaip bepadeti jai - o blogai buvo nuo karsto oro, zaidimu smelyne...
Ai, dar uztenka parduotuvej pasivaiksciot, pvz. praejom pro zuvies skyriu, labai stiprus zuvies kvapas buvo - tai maniske akimirksniu uzraudo. Zuviai pas mus 5 kl, jau daugiau nei pusmetis, kaip namuos zuvies nedristu net kepti.

tai va, kad jau nebežinau kame priežastis. Vakar vaikui reikėjo duoti vakarienę, pati valgyt noriu, o sėdžiu ir bliaunu, nes nežinau ką galim valgyti verysad.gif

Vietoj to, kad išauginėtumėm, vis blogyn...Pastebėjau, kada jis man valgo tik MP, geriau būna. Kuo daugiau košių valgo, tuo blogiau. Matyt vis tiek ką aš suvalgau, mažiau reaguoja, nei tiesiogiai jam padavus...
Gal tikrai dantys, nes kaskart labai stipriai išberia, ir kaskart atsisako kieto maisto, valgo tik MP. Dabar va vėl pripažįsta tik MP, nors jau 11 mėn. mažiui.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 07 17, 10:04)
tai va, kad jau nebežinau kame priežastis. Vakar vaikui reikėjo duoti vakarienę, pati valgyt noriu, o sėdžiu ir bliaunu, nes nežinau ką galim valgyti verysad.gif

Vietoj to, kad išauginėtumėm, vis blogyn...Pastebėjau, kada jis man valgo tik MP, geriau būna. Kuo daugiau košių valgo, tuo blogiau. Matyt vis tiek ką aš suvalgau, mažiau reaguoja, nei tiesiogiai jam padavus...
Gal tikrai dantys, nes kaskart labai stipriai išberia, ir kaskart atsisako kieto maisto, valgo tik MP. Dabar va vėl pripažįsta tik MP, nors jau 11 mėn. mažiui.

Jau taip buvau apsidziaugus uz jus kai grizot is gydytojos, o dbr vel tas pats sad.gif sad.gif.....

Zinok mums dygstant dantims irgi nenori kosiu...Sunkiai kovojam va koki menesi...Dbr ziuriu jau baltuoja dantukas, matyt prasimuse per ta skausma, jau lyg geriau valgo dbr va kelios dienos...Jums sunkiau, as tai kokia baranka, kokiu snacku duodu - tai zinai - nera ji alkana...O tu del MP nesinervuok - tavo situacijoj reikia LABAI dziaugtis, kad jo daug turi ir uztenka tavo mazuliui - spes dar manau prisiragaut visokio maisto...

Bet jeigu beria jus nuo to ko ir negalima, tai valgyk tu ta maista, tu matai, kad negeriau tam vaikui...Pati sakai, kad per tavo organizma maziau beria, tai geriau tu daugiau valgyk ivairesni maista...Paziurek, prie juros visko ragavai ir nieko - grizus namo vel tas pats...Tai kazi ar cia vien maistas kaltas...Stiprybes tau mamyte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 07 17, 10:04)

Noriu prisijungti ir as prie Jusu visu, mann taip pat svyra jau rankos, mums dar nera 5 men, o beria vos ne nuo pirmu dienu, pradzioje sborejinis dermatitas, paskui ir atopinis, sedziu ant dietos, valgau kiauliena, ryzius, bulves, agurka, kartais obuoli, buvom pas Staikuniene, odos lopus darem, suregavo, sojai, kvieciams, kiausiniui, pienui, zemes riesutams, nesuregavo kiauliai, bananui, bet ir ta bijau jau valgyti, nes buvo laikinas pagerejima, kokias 5 dienas, svarus kunelis buvo, dabar vel viskas is naujo, zandai dega, krutine, persimete ant nugarytes, rankyciu, ries tai buvo visas kunas, maziau kojytes, vaikutis, jau nei nakti, nei diena nemiegojo, bijau, kad vel tai nebutu. Esu neviltyje, valagu taip ribotai, pati jau 12 kg. numeciau, o nieko gero. Sklabimo priemones pakeiciau, patalyne silkine pirkau, bandziau ir drabuzelius tik ekologiskos medvilnes deti dvi savaites, ciuzinuka ir pakeiciau, nezinau ko dar atsisakyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2012 07 17, 09:37)
Noriu prisijungti ir as prie Jusu visu, mann taip pat svyra jau rankos, mums dar nera 5 men, o beria vos ne nuo pirmu dienu, pradzioje sborejinis dermatitas, paskui ir atopinis, sedziu ant dietos, valgau kiauliena, ryzius, bulves, agurka, kartais obuoli, buvom pas Staikuniene, odos lopus darem, suregavo, sojai, kvieciams, kiausiniui, pienui, zemes riesutams, nesuregavo kiauliai, bananui, bet ir ta bijau jau valgyti, nes buvo laikinas pagerejima, kokias 5 dienas, svarus kunelis buvo, dabar vel viskas is naujo, zandai dega, krutine, persimete ant nugarytes, rankyciu, ries tai buvo visas kunas, maziau kojytes, vaikutis, jau nei nakti, nei diena nemiegojo, bijau, kad vel tai nebutu. Esu neviltyje, valagu taip ribotai, pati jau 12 kg. numeciau, o nieko gero. Sklabimo priemones pakeiciau, patalyne silkine pirkau, bandziau ir drabuzelius tik ekologiskos medvilnes deti dvi savaites, ciuzinuka ir pakeiciau, nezinau ko dar atsisakyti.  verysad.gif

nezinau nei kaip paguosti nei ka patarti...pati didziausioje neviltyje esu...
O aplinkai nesityrete?

Kuo gydote odytę? Asmeniškai mes negalim negydyti, nes tada bėrimai iš viso išplinta. Bet va dabar atėjo toks periodas, kad elidelis nepadeda, skiestas hidrokortizonas iš viso jokio poveikio, iš po lopų negelbėja nei grynas hidrokortizonas, nei advantanas, nei geriami antihistaminai...
Ir mes nuo vakar vakaro tragiškai atrodom jau 5 vakarus tepant hormonais, tai kas būtų netepant, bijau ir pagalvoti...iš tikrųjų nebežinau ko griebtis...Va tuoj pietūs ir vėl bijau ką ir valgyti...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 07 17, 11:09)
nezinau nei kaip paguosti nei ka patarti...pati didziausioje neviltyje esu...
O aplinkai nesityrete?

Kuo gydote odytę? Asmeniškai mes negalim negydyti, nes tada bėrimai iš viso išplinta. Bet va dabar atėjo toks periodas, kad elidelis nepadeda, skiestas hidrokortizonas iš viso jokio poveikio, iš po lopų negelbėja nei grynas hidrokortizonas, nei advantanas, nei geriami antihistaminai...
Ir mes nuo vakar vakaro tragiškai atrodom jau 5 vakarus tepant hormonais, tai kas būtų netepant, bijau ir pagalvoti...iš tikrųjų nebežinau ko griebtis...Va tuoj pietūs ir vėl bijau ką ir valgyti...

Nenori pabandyt homeopatijos? Gal tai padetu.. Nes baisu, kai vaikas viskam alergiskas, nuo visko beria.. Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 07 17, 10:12)
Nenori pabandyt homeopatijos? Gal tai padetu.. Nes baisu, kai vaikas viskam alergiskas, nuo visko beria.. Laikykis.

nelabai tikiu tokiais dalykais...kol kas bandysim dietą susireguliuoti ir laukiam kada persikraustysim į naujus namus. Ten ir aplinka sutvarkyta bus, ir vanduo geresnis. Žiūrėsim, gal tai padės.
Tik va dabar dilema kaip iš tos juodos duobės išbristi, nes iš po lopų mūsų būklė tragiška, nors ir atsisakėm to, kam lopai užraudo.

Dabar viską pradedu sieti su kalciu, nes iš po lopų pradėjau jį gerti ir tada ir pradėjo stipriai blogėti. Pažiūrėjau, o gi tas calcigran apelsinų skonio doh.gif antihistaminai, kuriuos staikūnienė išrašė, žiūriu irgi apelsinų skonio sirupas. Tai gal šitie ir kalti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 07 17, 11:24)
nelabai tikiu tokiais dalykais...kol kas bandysim dietą susireguliuoti ir laukiam kada persikraustysim į naujus namus. Ten ir aplinka sutvarkyta bus, ir vanduo geresnis. Žiūrėsim, gal tai padės.
Tik va dabar dilema kaip iš tos juodos duobės išbristi, nes iš po lopų mūsų būklė tragiška, nors ir atsisakėm to, kam lopai užraudo.

Dabar viską pradedu sieti su kalciu, nes iš po lopų pradėjau jį gerti ir tada ir pradėjo stipriai blogėti. Pažiūrėjau, o gi tas calcigran apelsinų skonio doh.gif antihistaminai, kuriuos staikūnienė išrašė, žiūriu irgi apelsinų skonio sirupas. Tai gal šitie ir kalti unsure.gif

Nutraukt ta kalci. 4u.gif As geriau paprasta kalci be jokiu skoniu. Kam tie skoniai, juk nesi mazas vaikas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 07 17, 10:28)
Nutraukt ta kalci. 4u.gif  As geriau paprasta kalci be jokiu skoniu. Kam tie skoniai, juk nesi mazas vaikas. smile.gif

siandien jau negeriau. Tai va, kad durna. Nuo nestumo toki turejau likusi, tai ir geriau. Nelabai ten jauciasi tas apelsinu skonis, tai ir nesupratau. Tik vakar pasiziurejau kad su skoniu.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 07 17, 11:24)

Man ir liepe gerti calci su vit D, bet kai paskaiciau, kad beveik jie visi su soja ar sojos lecitinu, o mums soja labiausiai suregavo, dar prisiskaiciau, kad aliejai visi su soja skiedziami, tai perejau ant tauku, nes mano pusryciai buna keptos bulves. Kaltinti aplinka ir as bandziau, nes mes persikraustem i naujus namus, visur viskas sviezia bet Staikuniene sake, kad neturetu, per mazas dar, nors pagerejimas buten buvo pas uosvius. Hormunu netepu, nes pagereja tik vienai dienai, naudojom taukmedi, pradzioje lyg ir tiko, po to visas nurausdavo po patepimo, dabar tepam physiogeli, kas naudoja akcija akropolyje euro vaistineje 40 prc., tai kojytes kur nepazeistos svelnios, svelnios, zodziu gaila vaikiuko, o vyras tai mano figura grozisi, per nestuma priaugau 20 kg., sveriau 80, o daar 53 kg doh.gif . mano pirmasis buvo alergiskas, bet tik tiek, kad dabar sakyciau, kad nebuvo, tada budavo elidel vaistas nr. 1 ir apie pasekmes jo niekas nekalbejo, uztekdavo patepti ir ramu dvis savaites, viska valgiau maitindama, aisku dabar turim ir alergine sloga ir astma, zodziu svyra rankos, vienas dusta, kita beria verysad.gif
Atsakyti