QUOTE(Chikipiki @ 2012 06 26, 12:08)
As pastebejau kad jau kaip amioba gyvenu. Pamirsau jau kas man buvo idomu daryti laisvalaikiu. Nebeskaitau knygu. Tik ieskau apie ovuliacijos simptomus, poto apie nestumo simptomus. Ir tai ciklas po ciklo. Net darbe tuo uzsieminieju, nors tikrai tam neturiu laiko.

Zodziu termometras keliauja i saugia vieta.
Chikipiki, mano irgi išgyventas toks periodas

Dabar jaučiu, kad silpsta tai... Ateina susitaikymas... Jau pradedu mąstyti, o kas jeigu mes nevaisinga pora ir dar sau sakau, kad mums tikrai sekasi su vyru, nes tas džiaugsmas, kurį kai kurie draugai jau išgyveno ir kuris pavirtęs rūpesčiais - mums dar priešaky. Nenoriu atimti iš savęs vaiko laukimo laikotarpio grožio. Juk dabar pats erotiškiausias ir gražiausias santuokos periodas ir paskutinė galimybė pasidraskyti tarp veiklų...
Ir žinote, šio to jaučiuosi išmokusi iš dialogo su viena nesidžiaugiančia nėštumu nėštuke temoje "Nenoriu vaiko"... Vis tik mūsų savijauta yra mūsų viduje... Kažkas neįvertina, kad pastojo, kažkas neįvertina, kad šiuo metu dar gali neprisiimti motiniškos atsakomybės... Žodžiu, šiandien esu nusiteikusi pozityviai ir manau, kad visai gerai, kad dar nelaikas. Antai per vyro gimtadienį mūsų laukia jakuzzi, o vakar mielai pasimėgavau Pina Colada kokteiliu (kas būtų tabu nėščiai)...