Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 29, 16:06)

Apie įsivaikinimą kol kas negaliu net pagalvoti. Nenoriu padaryti jokios įtakos merginoms, kurios tai svarsto, bet man pačiai atrodo per sunki užduotis pamilti svetimą kaip savo... Juo labiau, kai širdis išdraskyta to skausmo, kad negali susilaukti savo... Ir tas kitas niekuo nekaltas vaikelis būtų lyg protezas, kuris nuolat primintų tą nelaimę... Nemanau, kad susitvarkyčiau su savimi. Pamilti svetimą vaikelį gal ir pajėgčiau, bet ar jausčiausi laiminga ir pilnavertė mama? Nežinau... Kol kas palieku tokius žingsnius stipresnėms moterims...

Mano nuomone siuo klausimu lygiai tokia pati. Nezinau ar drysciau toki zingsni daryti.
Atsakyti
Tas tiesa, kad daugeja nevaisingu poru dabar sad.gif vien is draugu rato nemazai yra tokiu poru... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 06 29, 16:14)
Tas tiesa, kad daugeja nevaisingu poru dabar sad.gif vien is draugu rato nemazai yra tokiu poru... verysad.gif

Bet idomu kokio lygio tas nevaisingumas yra? g.gif Ar visiskai nepagydomas, ar tokie dar kur imanoma atitaisyti. JUk yra labai daug tokiu kur isgydomi, tik svarbiausia nustatyti priezasti.
Atsakyti
Na as manau dauguma musu planuoja pirmuosius metus, kitos antrus, galbut reta kuri - trecius. Manyciau, nereiktu dar saves nusirasyti smile.gif As stengiuosi galvot, kad vistiek ateis diena, ir uzsimegs gyvybe. Todel kol kas neleidziu sau panirti i kitokius gilius galvojimus, kas butu, jeigu butu... Tuo labiau, kol kas nenoriu apkrauti ir vyro tokiais svarstymais.
Kad butu i tema - visoms linkiu laimingu liepos men BT grafikeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 06 28, 16:15)
Laba, norejau paklausti o kiek laiko visos merginos jus bandot jau?  blush2.gif

tuoj bus du metai kaip planuojam ir vienas persileidimas pries metus apturetas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 29, 16:34)
Na as manau dauguma musu planuoja pirmuosius metus, kitos antrus, galbut reta kuri - trecius. Manyciau, nereiktu dar saves nusirasyti smile.gif As stengiuosi galvot, kad vistiek ateis diena, ir uzsimegs gyvybe. Todel kol kas neleidziu sau panirti i kitokius gilius galvojimus, kas butu, jeigu butu... Tuo labiau, kol kas nenoriu apkrauti ir vyro tokiais svarstymais.
Kad butu i tema - visoms linkiu laimingu liepos men BT grafikeliu  bigsmile.gif

Na, nurašyti ir nesiruošiame, bet vis viena - kyla minčių įvairių. ax.gif Galiausiai, ir planavimas vargina. Pvz, dabar atostogų neinu iš dalies dėl to, kad noriu pastojusi jas pasiimti. Jeigu planavimas užsitęs ilgiau nei keli mėnesiai - tai bus bereikalingai praleista galimybė pailsėti. Nieko neįmanoma suplanuoti tolimesniai ateičiai, arba bet ką planuojant, reikia turėti omeny, kas bus, jeigu pilvukas ims augti. Tam tikrą įtampą tas planavimas sukelia. Po ovuliacijos kiekvieną etiketę skaitai, viską pasveri - ar galima, jeigu būčiau nėščia. Ir tokio laukimo būsenoje gyventi kelis mėnesius - jau sunku, o jeigu tai ims tęstis ne vienerius metus, tai iš tiesų mintys įvairios lenda į galvą.
Atsakyti
Zinau, ka tai reiskia... Pastovus ijungtas "mygtukas" negert alkoholio, nekilnot be proto sunkiu daiktu, nevalyt langu (nekilnot intensyviai ranku), nesimegaut karsta vonia, but atokiau nuo rukanciuju, nevalgyt perdem nesveiko maisto, negert tableciu pvz nuo galvos skausmo ir etc. Nes tas "o jeigu...". Save riboji, nes planuoji, nes tikiesi, nes lauki, nes pastoviai tavo mintyse yra tai. As galbut tik atostogu neatideciau. Ju reikia visiems smile.gif Ypatingai musu organizmams atsigauti, pailseti, pakeisti aplinka, pabegti nuo ikyriu minciu.
Gyvenimas pateikia daug isbandymu, bet turi islikti zmogus sveiko proto, stiprus, nepaluzti. To visoms ir linkiu
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 06 29, 16:29)
Bet idomu kokio lygio tas nevaisingumas yra? g.gif  Ar visiskai nepagydomas, ar tokie dar kur imanoma atitaisyti. JUk yra labai daug tokiu kur isgydomi, tik svarbiausia nustatyti priezasti.

Siek tiek per ziauriai parasiau "nevaisingu", tiksliau tokiu - kuriems nesigauna jau nemazai laiko, o kokios problemos, ne visi gi pasakoja...mes irgi prie tu nepasakojanciu ax.gif nedaug kas tezino musu problemas, ir aisku todel dideli spaudima jauciam is aplinkiniu - kodel nenorit vaiku sako??? o zinotu kodel... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 29, 15:51)
o spaudima jauciu is daugelio zmoniu. Visi klausia kada jau, arba "pats metas jau butu", tarsi patys nezinotume ir nenoretume... Nesuprantu as tu zmoniu. Negi jiems i galva nesauna, kad tiesiog NEISEINA.

Žmonių, kuriems "pats metas jau būtų", bet nėštumo vis tiek vengia, turi n planų, tarp kurių vaikeliui vietos nėra - ne taip jau ko gero ir mažai.
Papildyta:
QUOTE(pink peony @ 2012 06 29, 20:16)
nevalyt langu (nekilnot intensyviai ranku)

Gal ir klystu, bet šis draudimas man rodos susijęs su kraujotakos ypatumais, kai vaisius jau didelis - kol dar net neaišku, ar laukiesi, vargu ar tai gali kaip nors pakenkti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pakrito mano siandien BT, bet gal, kad valanda anksciau matavau, kaip manote, ar galima vertinti?

Na, o as nieko labai neatsisakau.. nei draugu pasisedejimu, nei vyno kartais, ne langu plovimo (sito tai noreciau atsisakyti lotuliukas.gif ) .. tik stengiuosi vaistu nevartoti.. schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Neatsisakau ir aš, irgi tik vaistus labai atsargiai, nebent ekstra atveju. Aišku, jei šoks kraujopsūdis, tada nesidėsiu niekur.
O dėl pasisėdėjimų, pradžioj lyg bandžiau atsisakyt, bet paskiau, pamaniau, kad tai tik didina įtampą, kol nieko nežinai ar nėra, gal reikia gyvent įprastai unsure.gif Juo labiau vasara, gamtoj su draugais ir kokio alaus norisi, kad ir biški, ir su vyru kartais vyno užsimanom. Vakar pvz buvau pikta, liūdna ir nelaiminga, tai draugė buvo pas mane vaiką palikus valandikei darbe pasaugot, kai grįžo atsidarėm šampės butelį.
Vakar netyčia pataikiau į kitą temą. Žodžiu, skaičiau knygą "Aš iki gimimo"... Oj.. Skaičiau, ir jaučiau, kaip mano protas priešinasi visom išgalėm... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 30, 07:22)
Labas rytas.
Neatsisakau ir aš, irgi tik vaistus labai atsargiai, nebent ekstra atveju. Aišku, jei šoks kraujopsūdis, tada nesidėsiu niekur.
O dėl pasisėdėjimų, pradžioj lyg bandžiau atsisakyt, bet paskiau, pamaniau, kad tai tik didina įtampą, kol nieko nežinai ar nėra, gal reikia gyvent įprastai unsure.gif Juo labiau vasara, gamtoj su draugais ir kokio alaus norisi, kad ir biški, ir su vyru kartais vyno užsimanom. Vakar pvz buvau pikta, liūdna ir nelaiminga, tai draugė buvo pas mane vaiką palikus valandikei darbe pasaugot, kai grįžo atsidarėm šampės butelį.
Vakar netyčia pataikiau į kitą temą. Žodžiu, skaičiau knygą "Aš iki gimimo"... Oj.. Skaičiau, ir jaučiau, kaip mano protas priešinasi visom išgalėm... doh.gif

Ragany, kaip ir sakiau - tokios knygutės kuriamos pinigui kalti, o ne žmonėms padėti. Manau, naudingiau būtų susirasti kokios nors tikros mokslinės literatūros apie žmonių (ne)vaisingumo ypatumus - turbūt, gilenis žinojimas praverstų labiau negu grūzinimas, kad už savo nuodėmes dabar vaikų neturi...

Jeigu pastotų tik skaisčios moterys (kaip kad toje knygoje teigiama, kaip supratau) - nebūtų pilnų vaikų namų, nebūtų smurtaujančių mamų, nebūtų nedorų žmonių, nes visi jie būtų su meile auklėjami...
Atsakyti