Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(*Kristal* @ 2012 07 14, 09:30)
Sveiki  4u.gif
iskrist neiskrenta, bet mane pvz erzina tie likę  "tušti" 20 cm  ax.gif  bet gi  kiekvienam savaip gerai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mane taip pat, jau geriau tada nusiuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 07 13, 23:56)
Lyg 220x200 skaitosi standartinė ir

QUOTE(Kriaka @ 2012 07 13, 23:59)
cia zinokit amzina dilema  biggrin.gif

QUOTE(eibarte @ 2012 07 14, 10:18)
kaldra pirk 200x200 jei patalyne ir bus didesne -

QUOTE(*Kristal* @ 2012 07 14, 10:30)
iskrist neiskrenta,

QUOTE(Kriaka @ 2012 07 14, 12:28)
drinks_cheers.gif  mane taip pat, jau geriau tada nusiuti  ax.gif

Aciu merginos 4u.gif tik kad aiskiau tikrai nepasidare lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na kadangi patalyne siunames pagal uzsakyma, tai eisiu matuosiu kuri nesivilks krastuose ant zemes g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 07 15, 22:54)
Aciu merginos  4u.gif tik kad aiskiau tikrai nepasidare  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na kadangi patalyne siunames pagal uzsakyma, tai eisiu matuosiu kuri nesivilks krastuose ant zemes g.gif

Tai tada be baimes imkit 220*200, maloniau miegoti ypac ziema po didesne antklode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 07 16, 00:29)
Tai tada be baimes imkit 220*200, maloniau miegoti ypac ziema po didesne antklode  ax.gif

Labukas merginos, ieskom meistru kas galetu padaryt pakalimus. Gal turit kokiu kontaktuku kur Jums dare? Prasau imest i privata.
g.gif
Ir plyteles kas klijuoja ieskom, kazin kokie dabar plyteliu klijavimo ikainiai? doh.gif

Mopsyte, prasyciau ir man atsiust to meistriuku numeri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smegenys: 16 liepos 2012 - 06:27
QUOTE(smegenys @ 2012 07 16, 07:25)
Mopsyte, prasyciau ir man atsiust to meistriuku numeri.

Cia kalbi apie statybininka musu?
Atsakyti
Mergaites, gal kurios vyriskis uzsiima berziniu rastu pardavimu, mums reikia malkos 4u.gif jei turit, siulykit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
kokios plytelių klijavimo kainos, ar gera kaina jei siūlosi grindis išklijuoti po 30lt ?
Atsakyti
Labas, gal kas gali pakomentuoti kaip "nešiojasi" spalvoti maišytuvai? http://www.gustavsbe.../Logic_spak.jpg čia pvz. apie ką kalbu (spalvotos svirtelės). Ar verta imti į virtuvę ar dušą maišytuvą su spalva? gal gyvai kas čiupinėjot pas ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 07 16, 00:29)
Tai tada be baimes imkit 220*200, maloniau miegoti ypac ziema po didesne antklode  ax.gif

Mes tokia turim, liuks ir apsivynioju, nereik tampytis thumbup.gif . Nori prisiglaudi prie sugulovo , nori pabegi ir nugara nesala lotuliukas.gif

QUOTE(*Vilma* @ 2012 07 16, 11:26)
Sveiki,
kokios plytelių klijavimo kainos, ar gera kaina jei siūlosi grindis išklijuoti po 30lt ?

Mes mokejom po 25, o kur sudetingiau po 30. Bet uzsiverte darbu tai net nesiulau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 16 liepos 2012 - 11:55
Sveikos

Seniai besilankiau cia pas jus. Tikiuosi neuzilgo pradesiu apsilankyti dazniau...
Norejau paklausti Rytines Kavos : _ Kokia tavo svetaines kvadratura ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 07 16, 10:57)
Mergaites, gal kurios vyriskis uzsiima berziniu rastu pardavimu, mums reikia malkos  4u.gif  jei turit, siulykit  4u.gif

O neskambinai maniskiui del malku numerio?

QUOTE(sania @ 2012 07 16, 13:02)
Sveikos

Seniai besilankiau cia pas jus. Tikiuosi neuzilgo pradesiu apsilankyti dazniau...
Norejau paklausti Rytines Kavos : _ Kokia tavo svetaines kvadratura ? 4u.gif

Kiba ir tu nauja nama statysi bigsmile.gif ??

Kazkur 6x7 g.gif , gali atvaziuot paziuret, bus aiskiau del tu plotu.

GAL ZINOT KUR GERIAU UZSAKYTI VAIKO GIMTADIENIUI TORTA ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 11, 19:50)
RK - mano sese parvežė vaikams ( mano) batuta virš 3 metru. Jei ryt oras leis vaziuosim į soda išbandyti, tai galėsiu pasidalinti įspūdžiais. O jei nori galėsi ir pati atvažiuoti išbandyti. Bet manau kad kuo didesnis tuo stabilesnis ir saugesnis.

A yra ispudziu, sokinejot??

QUOTE(asaraa @ 2012 07 11, 20:32)
pas mus virs 4m. pirkom yske. Esam kolkas patenkinti. Kuo didesnis ir svori didesni atlaiko. Tai ir mano vyras jau sokinejo su vaikais  rolleyes.gif
Paziurekit ir bouhofe batutam akcija yra  mirksiukas.gif

Buvom siandien Bauhofe.
Busi ryte namie? Trumpam uzsukciau paziuret kaip tas 4 metru ax.gif
Galvojam 3 metru pirkt g.gif , ermitaze ispirko, liko bauhofas.

QUOTE(ilona_24 @ 2012 07 12, 07:56)

Kainos didesnes nei kitur ax.gif

QUOTE(Taikute @ 2012 07 13, 20:12)
Mes is ermitazo pirkom 3 metru (305) batuta, tai vaiko pora val iskrapstyti nejo  4u.gif  visiskai stabilus ir labai patiko, netgi pati ten valandike daviausi  lotuliukas.gif

O tas tinklas laikosi stabiliai virsuj, jei turit toki. Man jis toks kaip skuduras kabaliuoja, atrodo ilgai nelaikys unsure.gif

Rytoj mazes gimtadienis, reik mirk gyvenk nupirkt ryt biggrin.gif , o as katik is Vilniaus parsibaladojus po baliu festivaliu doh.gif
Atsakyti