Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(ilonux @ 2012 07 18, 13:00)
Sveikos merginos  4u.gif

Įdedu informaciją dėl šiukšlių išvežimo naujovių Klaipėdos rajone - nuo rugpjūčio 1 d. bus įvesta privaloma rinkliava - individualiam namui kaime 144 Lt per metus.
Dalina konteinerius, kas neturit - nepamirškit pasiimt:

http://www.sendvario...h...&Itemid=101

gausis pigiau nei dabar lyg g.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Ilonux, už informaciją. Tik va klausimas, o kaip jei ten negyveni, namas nėra priduotas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 07 18, 13:46)
Ačiū, Ilonux, už informaciją. Tik va klausimas, o kaip jei ten negyveni, namas nėra priduotas ir t.t.

Skambinau jiems tai sakė jei registru centre jo nera ir negyveni tai jokio konteinerio ir neimi ir nemoki. Kai jau gyvensi ir pasiimsi iš Gargždų arba liepa gatves. Nes aš ir galvojau imt iškart ar ne... Nusprendėme pasiimsim kai jau reikes. Bet šiukšlių vežimas tik 2 kart per mėnesį manęs nedžiugina. Retokai sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 07 18, 11:07)
mano firminis tortas, kuri dabar gimtadieniams gaminu - tortas su maskarpone. ir dukrytes gimtadieniui padariau zuviuka nemo - torta padaryti uztruko apie 1.5val. tortas buvo 4kg - neliko nei gabalelio - visi su 2-3 pakartojimais valge. labai nesunku pasigaminti namie. jei reikia galiu atsiusti recepta. 4u.gif

noriu ir aš receptuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 07 18, 11:07)
mano firminis tortas, kuri dabar gimtadieniams gaminu - tortas su maskarpone. ir dukrytes gimtadieniui padariau zuviuka nemo - torta padaryti uztruko apie 1.5val. tortas buvo 4kg - neliko nei gabalelio - visi su 2-3 pakartojimais valge. labai nesunku pasigaminti namie. jei reikia galiu atsiusti recepta. 4u.gif

tai kad reikia pazystamiem krikstynom rolleyes.gif Savo sventem ar is megstu pati daryti, jei laiko zinoma randu ax.gif Bet receptelio ir foto neatsisakau 4u.gif
Atsakyti
Šiaip registrų centre yra registruotas namas 75% baigtumo. Nežinau, ar tokiu atveju gausiu sąskaitą. Kažkaip čia daug klausimų kyla, skambinausi, bet aiškiau nepasidarė, nes ir jie ten patys nežino visų niuansų, dar laukia tarybos nutarimo. Vienu žodžiu....

QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 18, 13:12)
Skambinau jiems tai sakė jei registru centre jo nera ir negyveni tai jokio konteinerio ir neimi ir nemoki. Kai jau gyvensi ir pasiimsi iš Gargždų arba liepa gatves.

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 07 18, 12:34)
gausis pigiau nei dabar lyg  g.gif  smile.gif

Pigiau, kažin tik ar ilgam, nes sunku jiems bus subalansuoti biudžetą - atstumai dideli, sąnaudos didesnės nei mieste, o kainos mažesnės smile.gif Manau, kad po truputį reikia ruoštis, kad didės kainos, bet kol kas paisidžiaukime, kad mažės. Dabar mokėjom po 240 Lt. per metus firmai, kuri vežė smile.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 18, 13:12)
Skambinau jiems tai sakė jei registru centre jo nera ir negyveni tai jokio konteinerio ir neimi ir nemoki. Kai jau gyvensi ir pasiimsi iš Gargždų arba liepa gatves. Nes aš ir galvojau imt iškart ar ne... Nusprendėme pasiimsim kai jau reikes. Bet šiukšlių vežimas tik 2 kart per mėnesį manęs nedžiugina. Retokai sakyciau.

Nepergyvenk, pakanka tų dviejų kartų, jei konteineris 240 l talpos. Dbar pas mus veža du kartus ir pilnai pakanka. Ypač po to, kai pernai įsigijom dėžę kompostavimui ir žaliąsias atliekas perdirbame į kompostą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 07 16, 13:29)
Labas, gal kas gali pakomentuoti kaip "nešiojasi" spalvoti maišytuvai? http://www.gustavsbe.../Logic_spak.jpg čia pvz. apie ką kalbu (spalvotos svirtelės). Ar verta imti į virtuvę ar dušą maišytuvą su spalva?  gal gyvai kas čiupinėjot pas ką nors?

Pas mane jau antri metai Gustavsbergo raudonas maisytuvas ir po kol kas nieko blogo negaliu pasakyti ir valosi puikiai, net geriau, nes nesimato tiek tu kalkiu demiu, kaip ant sidabrinio ir bega gerai, na zodziu jokiu minusu neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2012 07 18, 19:51)
Pas mane jau antri metai Gustavsbergo raudonas maisytuvas ir po kol kas nieko blogo negaliu pasakyti ir valosi puikiai, net geriau, nes nesimato tiek tu kalkiu demiu, kaip ant sidabrinio ir bega gerai, na zodziu jokiu minusu neturiu  4u.gif

tai gerai bigsmile.gif , nes jau pasirinkau variantą su baltais wub.gif
Atsakyti
Labas visiems. Atejau patarimo. Situacija tokia, kad pas mus dabar darbai vyksta namo viduje, o namo aplinka - tai baisu ziureti....zoles sulig mano ugio ir t.t....Tai va, norejau pasiklasuti kaip jus ir nuo ko pradejote kazkiek tvarkytis namo aplinka....Dar situacija tokia, kad mes pilsime zemiu ir kelsime sklypa....tai dabar nzn, ar man cia pradeti raveti tas visas zoles kaip kokiai pelenei, ar laukti kol uzpilsime zemiu..... blush2.gif .....Plius dar norime speti siais metais terasike pasidaryti, tai irgi klausimas, gal reikia zeme kokia tai chemija papilti, kad paskui is po terasos man usnys neaugtu.....net nzn.....
Kas susidurete su tuom, galite patarti? Busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 07 19, 09:01)
Labas visiems. Atejau patarimo. Situacija tokia, kad pas mus dabar darbai vyksta namo viduje, o namo aplinka - tai baisu ziureti....zoles sulig mano ugio ir t.t....Tai va, norejau pasiklasuti kaip jus ir nuo ko pradejote kazkiek tvarkytis namo aplinka....Dar situacija tokia, kad mes pilsime zemiu ir kelsime sklypa....tai dabar nzn, ar man cia pradeti raveti tas visas zoles kaip kokiai pelenei, ar laukti kol uzpilsime zemiu..... blush2.gif .....Plius dar norime speti siais metais terasike pasidaryti,  tai irgi klausimas, gal reikia zeme kokia tai chemija papilti, kad paskui is po terasos man usnys neaugtu.....net nzn.....

Piktžoles siūlau nupjauti, o po to kai paaugs, nupurkšti. Kitaip jos perlys paskui jums per naują žolę. Po terasa paklokit plėvelę alsuojančią, tada kažką pilkit. Smėlį ar žvyrą. Bent jau aš taip darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 07 19, 08:01)
Labas visiems. Atejau patarimo. Situacija tokia, kad pas mus dabar darbai vyksta namo viduje, o namo aplinka - tai baisu ziureti....zoles sulig mano ugio ir t.t....Tai va, norejau pasiklasuti kaip jus ir nuo ko pradejote kazkiek tvarkytis namo aplinka....Dar situacija tokia, kad mes pilsime zemiu ir kelsime sklypa....tai dabar nzn, ar man cia pradeti raveti tas visas zoles kaip kokiai pelenei, ar laukti kol uzpilsime zemiu..... blush2.gif .....Plius dar norime speti siais metais terasike pasidaryti,  tai irgi klausimas, gal reikia zeme kokia tai chemija papilti, kad paskui is po terasos man usnys neaugtu.....net nzn.....

Siūlau nupurkšti roudupu, tada visos žolės pastips, užpilsit naujų žemių ir galėsit vėliau sodinti zolyte. O po terasa mes irgi purksem, po to papylem smulkios skaldos ir užkalėm lentomis, tai tikrai neauga jokios zoles - per tamsu joms.
Atsakyti