Laba, 
gal kas bandėt?
http://accessoriesin...spalva-197.html
 Kaip Jums?

Sena žinutė, bet gal dar įdomu   

Man tai patys geriausi nagų lakai (tiesa, tų brangiųjų, kur kainos prasideda nuo 70 Lt bandžiusi nesu ), visada laiko mažiausiai savaitę
 ), visada laiko mažiausiai savaitę   didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30
 didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30   

QUOTE(Mivida @ 2013 01 29, 09:39)
Man tai patys geriausi nagų lakai (tiesa, tų brangiųjų, kur kainos prasideda nuo 70 Lt bandžiusi nesu
 ), visada laiko mažiausiai savaitę
 ), visada laiko mažiausiai savaitę   didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30

QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 20:27)
Man tai patys geriausi nagų lakai, visada laiko mažiausiai savaitę   didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30

Dekui, isbandysiu

QUOTE(mėlynakė| @ 2013 03 24, 21:07)
dar patarsiu išbandyti Kiko top coat - visada juo padengiu nagų laką. Dabar net galvoju, kad gal visai ne patys lakai taip gerai laiko, o viskas tik top coat dėka

QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 23:21)
dar patarsiu išbandyti Kiko top coat - visada juo padengiu nagų laką. Dabar net galvoju, kad gal visai ne patys lakai taip gerai laiko, o viskas tik top coat dėka  

Tuomet ir sita galiu pabandyt
 Spalvos pas juos tikrai grazios. Keista, kad Kiko savo puslapyje neraso sudeciu, prie ju tik parasyta, kokiu sudedamuju daliu juose nera.
 Spalvos pas juos tikrai grazios. Keista, kad Kiko savo puslapyje neraso sudeciu, prie ju tik parasyta, kokiu sudedamuju daliu juose nera.

QUOTE(mėlynakė| @ 2013 03 24, 21:33)
ne, deja, nieko neišmanau apie sudėtis, net nežinau, kas tas 3-Free

QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 23:39)
Jau radau, kad pamineta: "Nail Lacquer has no abrasive ingredients like Toluene, Camphor, DBP and Formaldehyde." Cia tie visi kenksmingiausi, kuriu reikia vengti. Lakai be 1, 3 ir 4 vadinasi 3-Free.
Ar bandet ir kitokiu produktu is tos firmos? Ten visko pilna

QUOTE(mėlynakė| @ 2013 03 24, 21:51)
Jau radau, kad pamineta: "Nail Lacquer has no abrasive ingredients like Toluene, Camphor, DBP and Formaldehyde." Cia tie visi kenksmingiausi, kuriu reikia vengti. Lakai be 1, 3 ir 4 vadinasi 3-Free.

o, ačiū už paaiškinimą

taaaip, nuėjus į miestą MB visada sako - tai ka, paleist tave porai valandų ganytis į KIKO?
 esu išbandžiusi įvairių dalykų, vieni prilipo, kiti nelabai, dėl trečių nesu tikra ir planuoju suteikti jiems antrą šansą. turbūt labai nukryptume nuo temos, jei imčiau dabar viską čia dėstyti
 esu išbandžiusi įvairių dalykų, vieni prilipo, kiti nelabai, dėl trečių nesu tikra ir planuoju suteikti jiems antrą šansą. turbūt labai nukryptume nuo temos, jei imčiau dabar viską čia dėstyti   

Combat, parodykit kada savo nagų lakų kolekcija, įdomu būtų akis paganyti  

QUOTE(_sala_ @ 2013 03 24, 22:39)
reikės kada prisiruošti nufotografuoti
 ar yra atskira tema, kurioje merginos rodo savo nagų lakus? noriu ir po kitų lobynus pasižvalgyti
 ar yra atskira tema, kurioje merginos rodo savo nagų lakus? noriu ir po kitų lobynus pasižvalgyti   

QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 20:27)
Sena žinutė, bet gal dar įdomu   

Man tai patys geriausi nagų lakai (tiesa, tų brangiųjų, kur kainos prasideda nuo 70 Lt bandžiusi nesu ), visada laiko mažiausiai savaitę
 ), visada laiko mažiausiai savaitę   didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30

Man tai patys geriausi nagų lakai (tiesa, tų brangiųjų, kur kainos prasideda nuo 70 Lt bandžiusi nesu
 ), visada laiko mažiausiai savaitę
 ), visada laiko mažiausiai savaitę   didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30

Dėl Kiko čia gana pigi itališka kosmetika. Paskutinį kartą pirkau 3 lakus ir dar lūpdažis bendrai už ~70lt išėjo
 . Taip, spalvų pasirinkimas nerealus, laikymas - vidutiniškas (ne bet man daug kas nelaiko).
. Taip, spalvų pasirinkimas nerealus, laikymas - vidutiniškas (ne bet man daug kas nelaiko).
                o kur kiko kosmetikos galima įsigyti lietuvoje? jei gyveni ne didžiuosiuose miestuose?