QUOTE(saintlina @ 2012 09 06, 19:55)
o PoC galima į sirupą dėt? Jis toks kietas atrodo, ištižt neturėtų
O gal ir receptuką kokį ypatingą turi? Turbūt ne šiaip paprastu sirupu užpili?
Ai, jei jau prikibau, tai iki galo

Būk gera, užsimink, kam Jumbo Pink Banana galima pritaikyt.. du begemotai auga..
Papildyta:
kokie gražūs pavadinimai

Nors paskutinis man kažkodėl su žuvim Fugu susiasociavo
QUOTE(yerena @ 2012 09 06, 15:56)
konservuoju gabaliukus sirupe, kuriuos išvalgome iš stiklainių arba gardinu ledus, mielinį pyragą
žiūr. čia (#32, #35 ir #45)
JPB tokie "baisuokliai" darže

Mes juos žalius valgome, kai lieka gabalas, pjaunu išilgai ir kepu orkaitėje su žolelėmis, vaikams kartais padarau saldžiai- į išskobtą vidų įdedu ~šaukštelį sviesto, pabarstau ruduoju cukrumi ir pagal pageidavimus ir skonį- cinamonu, imbieru, muskato riešutu ar kardamonu. Brolienė gamina tirštą sriubą, gabaliukus panaudoja į rissoto (labai skanu- gyrė net tie, kas moliūgų iš vis nemėgsta).
Bendra taisyklė mėginant naują rūšį- po gabaliuką iškepti, išvirti (iš karto matyt ar laikosi forma ir ar tiks į troškinius, į stiklainius) ir paragauti žalią. O toliau tik fantazija...
QUOTE(tany @ 2012 09 06, 20:10)
ir is patisonu tuo paciu

... nu nezinau kur juos kist

jau uzsikonservavau kelis sloikus, nesinori vien patisonais ziema maitintis
O patisonų neauginu būtent dėl šios priežasties, kad nežinau ką su jais daryti