Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2012 09 03, 08:16)

kaip pas tave jie gerai įnokę super, mes pastoviai kokį pusiau nudedam, vis trūksta jiems prinokimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 03, 08:21)
kaip pas tave jie gerai įnokę super, mes pastoviai kokį pusiau nudedam, vis trūksta jiems prinokimo biggrin.gif

matyt, jiems tiesiog dar šiek tiek trūksta smile.gif Aš pradžioj irgi vis ne iki galo prinokusį parsinešdavau. Dabar jau, matyt, atėjo jiems laikas. O ir tą 'sunokimo' garsą jau geriau atskiriu biggrin.gif
Šitas paskutinis gerulis toks, man labai patiko - ir žievė plona, ir didelis, ir skonio netrūksta. Pats tas sėklų donoras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 rugsėjo 2012 - 10:08
QUOTE(Lelina @ 2012 09 02, 16:28)
Noriu uzduoti gan keista klausima, bet kadangi nezinau atsakymo, tad vistiek turiu uzduoti  blink.gif

Kaip zinoti kada jau galima "nuimineti" moliugu gerliu ? Kas isduoda, kad jau reikia ji nuskinti ?  ax.gif

Aciu.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 03, 12:07)
matyt, jiems tiesiog dar šiek tiek trūksta  smile.gif  Aš pradžioj irgi vis ne iki galo prinokusį parsinešdavau. Dabar jau, matyt, atėjo jiems laikas. O ir tą 'sunokimo' garsą jau geriau atskiriu  biggrin.gif
Šitas paskutinis gerulis toks, man labai patiko - ir žievė plona, ir didelis, ir skonio netrūksta. Pats tas sėklų donoras  wub.gif

Išduokit paslaptį,kokias veisles arbūzų auginat,kitąmet labai noriu pabandyti užsiauginti ir pati.Baltas pavydas apima,pamačius tokius grožius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 09 02, 15:28)
Noriu uzduoti gan keista klausima, bet kadangi nezinau atsakymo, tad vistiek turiu uzduoti  blink.gif

Kaip zinoti kada jau galima "nuimineti" moliugu gerliu ? Kas isduoda, kad jau reikia ji nuskinti ?  ax.gif

Aciu.  4u.gif

Cituoju Verena
Norint įsitikinti, ar moliūgas prinokęs, galima orientuotis pagal:
1. moliūgo kotelis turi būti kaip sumedėjęs;
2. jei odelė kieta (nagu neprasispaudžia)- moliūgas sunokęs ir tinkamas sandėliavimui.
Paskaitykit visas šios forumietes žinutes,truks neilgai,o sužinosit daug thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif kokie derliai thumbup.gif

Saintlina, užsisakysiu sėklų šiemet, neištversiu nepasisodinus arbūzų wub.gif

Nuotraukas vėliau įdėsiu, kol kas giriuosi : parsivežėm "mažylį" moliūga, nes tokį pajėgėm pakelti, sveria apie 40 kg 4u.gif , kiti didesni, palikom, tegu auga...
Visi augo ant komposto, vieta gan drėgna, o ir laistyti jie saikingai buvo...užaugo gražučiai tokie, nepaprastai skanūs, kvapnūs wub.gif matosi, kad tokia žemė jiems nerealiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2012 09 03, 14:31)
Išduokit paslaptį,kokias veisles arbūzų auginat,kitąmet labai noriu pabandyti užsiauginti ir pati.

siemet auginu tik vienos veisles arbuzus - lietuviskuosius Sniegius smile.gif Iskart pasakau, kad prekyboje siu seklu nera, seklas gavau tiesiai is a.a. selekcininko K. Nedzvecko, kuris juos ir isvede.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 03, 21:20)
siemet auginu tik vienos veisles arbuzus - lietuviskuosius Sniegius  smile.gif  Iskart pasakau, kad prekyboje siu seklu nera, seklas gavau tiesiai is a.a. selekcininko K. Nedzvecko, kuris juos ir isvede.

o tai gal galima būtų pas jus pora sėklyčių įsigyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2012 09 04, 08:41)
o tai gal galima būtų pas jus pora sėklyčių įsigyti?  blush2.gif

parašykit šiek tiek vėliau. Dabar dar sėklytes reik išdžiovint. O ir prisirinkt dar reik atitinkamai - žiūriu vėl norinčių daug smile.gif Atrodo, pusę Lietuvos pernai apdalinau, maniau, kad šiemet forumas užluš nuo arbūzų foto gausos..

O aš šiemet susižavėjau moliūgais biggrin.gif Tokie gražūs man anie.. Netgi sriubą vakar viriau biggrin.gif Ir netgi visai skanu buvo blink.gif
(Skirtingai nuo visų nepasiteisinusių pernykščių patiekalų šįkart moliūgą prieš tai orkaitėje kepiau. Atrodo, neveltui nutariau pabandyt)
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 03, 22:20)
siemet auginu tik vienos veisles arbuzus - lietuviskuosius Sniegius  smile.gif  Iskart pasakau, kad prekyboje siu seklu nera, seklas gavau tiesiai is a.a. selekcininko K. Nedzvecko, kuris juos ir isvede.

Labai ačiū už atsakymą,nes būčiau vertus parduotuves ieškodama. Labai norėčiau jų įsigyti.Stoju į eilę norinčių.Kada su jumis susisiekti?(supratau,kad vėliau,bet gal galima būtų tiksliau,kad nenusibosčiau trukdydama?)
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 04, 08:53)
parašykit šiek tiek vėliau. Dabar dar sėklytes reik išdžiovint. O ir prisirinkt dar reik atitinkamai - žiūriu vėl norinčių daug  smile.gif  Atrodo, pusę Lietuvos pernai apdalinau, maniau, kad šiemet forumas užluš nuo arbūzų foto gausos..

O aš šiemet susižavėjau moliūgais  biggrin.gif  Tokie gražūs man anie.. Netgi sriubą vakar viriau  biggrin.gif  Ir netgi visai skanu buvo  blink.gif
(Skirtingai nuo visų nepasiteisinusių pernykščių patiekalų šįkart moliūgą prieš tai orkaitėje kepiau. Atrodo, neveltui nutariau pabandyt)

tik manes nepamirsk, neatiduok visu biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 04, 15:32)
tik manes nepamirsk, neatiduok visu  biggrin.gif ...

Ir manęs blush2.gif
Man nepavyko užauginti verysad.gif
Atsakyti