Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

betgi ir 5 kg moliugelis nemazas. O kai tokiu uzauga ant 150 krumeliu.. blink.gif

Mergaites, ar visi moliugai vartojimui tinka kai jau suauga ir subresta? T.y. rudeni? Ziuriu, kad vienas pas mane jau tokius pailgus didelius vaisius uzaugino .. man rodos, Delicata sis turetu vadintis. Pirmakart auginu, neturiu supratimo, kada ji skint, kada prapjaut. Pagal spalva irgi nesigauna orientuotis - jie balti..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 27, 12:44)
betgi ir 5 kg moliugelis nemazas. O kai tokiu uzauga ant 150 krumeliu..  blink.gif

Mergaites, ar visi moliugai vartojimui tinka kai jau suauga ir subresta? T.y. rudeni? Ziuriu, kad vienas pas mane jau tokius pailgus didelius vaisius uzaugino .. man rodos, Delicata sis turetu vadintis. Pirmakart auginu, neturiu supratimo, kada ji skint, kada prapjaut.  Pagal spalva irgi nesigauna orientuotis - jie balti..

Krūminiai augina mažesnius moliūgus, bet jų daugiau, "vijokliniai", kurių ilgis 4-6 m- turi po keletą, bet didesnių.
Moliūgus galima vartoti ir vasaros metu (bet tai tik rudens daržovė)- dabar jie beskoniai, vidus dažniausiai dar balkšvokas, skoniu primena cukinijas.
O dėl Delicata- sunokusi būna kreminės spalvos, kieta, išilgai dryžuota odele, dryželiai žalios arba kai kur geltonos spalvos.
Atsakyti
Dekui, lauksiu tada, kol dryzeliu atsiras smile.gif
Atsakyti
nu darbar rojus vandeningiesiems wub.gif naktys kokios siltos, dar lietucio duotu tai visai gerai. Kaip Saintlina, tavo arbuzynas?
Atsakyti
aha, dabar oras arbuziniams superinis drinks_cheers.gif

Treciadieni buvau paziuret. Jei nebus lietaus, jau reiks laistyt.. sausa labai. Bet suskaiciavau 33 arbuziokus lauke. Tikiuosi, siandien jau bus daugiau biggrin.gif Idomiai taip tas mano laukas atrodo. Vietom daug vaisiu, vietom visai ner.

Tiesa, siltnamyje mano arbuzas irgi 4 arbuziukus augina. Bet faktas kaip blynas - lauke arbuziukai auga greiciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 27, 13:51)

Tiesa, siltnamyje mano arbuzas irgi 4 arbuziukus augina. Bet faktas kaip blynas - lauke arbuziukai auga greiciau  g.gif

geras. idomiai idomiai.
Atsakyti
Aš ir pagaliau nuskyniau kelias cukinijas, jau valgėm šį rytą blynus thumbup.gif . Bet vat pas kaimynus jau kokie moliūgai dideli doh.gif , o mano tai kumščio dydžio.Pirmi metai auginu -ar jie spės užaugti tokie dideli, kokius čia kitos augintojos rudeniop demonstruodavo ax.gif ax.gif blush2.gif ?

Va, mano moliūgėlis, kurio kažkas ryte paragavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 27 liepos 2012 - 15:38
na ir aš tuomet pora foto pasigirsiu,nes esu be galo laiminga,pirmi metai auginu ir derlius wub.gif
user posted image
*
user posted image

o su arbūzais nesiseka,tai kitais metai net nebebandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 07 27, 16:36)

Va, mano moliūgėlis, kurio kažkas ryte paragavo  g.gif

kažko nebeleidžia man nuotraukų prikabint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 07 27, 21:33)
kažko nebeleidžia man nuotraukų prikabint  g.gif

reikia eiti į savo nustaytmus ir ištrinti perteklių mirksiukas.gif
o geriausia per www.part.lt tik foto dydi pasirinkti berods 640 mirksiukas.gif
Atsakyti
As , jei dar savaite nerasiu nei vienos uzmegztos cukinijos, rausiu lauk. Nebesitikiu sulaukt, kai tuo tarpu dauguma valgo.
Moliugu visokiu, ir didesniu ,ir mazesniu. Velokai as juos simet sodinau. Bet tai nors yra priezastis. O tos, sodintos anksti, dengtos, priziuretos.
Atsakyti
merginos ką darot iš cukinijų,kaip žiemai ruošti,priedų - daržovių dar nedaug turim ,kad marmaliuoti mišraines g.gif
auga valandom bigsmile.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 28 liepos 2012 - 09:42