Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(vasarema @ 2012 07 29, 22:57)
Žiemai dar per anksti dėti, nepernoks, storesnę žievę užaugins. Jaunutės su plonyte odele, tik vasarą, dėja, būna doh.gif Nesilaiko jaunos nuskintos, išdžiūsta, jeigu nesupūva. Tai kad gal tegul jos dar džiaugiasi vasara lysvėje.

4u.gif mirksiukas.gif

o kur pjūviai seilėtekiui kauptis biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, tai kokio dydumo jusu arbuzai? Mano didziausias teniso kamuolio dydzio kiti visai mazi ir nepasakyciau kad labai auga.Ar galiu dar stebuklo tiketis, kad uzaugs???
Melionai nedave nei vieno meliono, tik zydi ir zydi tusciai. Bandziau atrasti moteriska gelyte ant krumu, as nezinau ar taip buna bet is 10 krumu radau tik 1 gelyte viename krume, kas per "zydrieji" melionai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 29, 21:45)

resim ir mes viena, nors mazas, gero kumscio dydzio, bet jau seniai nebeauga ir tikrai nebeaugs. Labai anksti ji uzmezge, net augalas visiskai augt nustojo, matyt, viska jo auginimui atodave.
Papildyta:
QUOTE(Dajan @ 2012 07 30, 01:17)
Mergaites, tai kokio dydumo jusu arbuzai? Mano didziausias teniso kamuolio dydzio kiti visai mazi ir nepasakyciau kad labai auga.Ar galiu dar stebuklo tiketis, kad uzaugs???
Melionai nedave nei vieno meliono, tik zydi ir zydi tusciai. Bandziau atrasti moteriska gelyte ant krumu, as nezinau ar taip buna bet is 10 krumu radau tik 1 gelyte viename krume, kas per "zydrieji" melionai biggrin.gif

pas kitas merginas jau turbut didesni nei pas mus, didziausias gal kaip futbolo kamuolys, gal trpt mazesni, toliau sekantys tokie per puse, kiti dar per puse, o kiti vistos kiausinio dydzio ar tik ka uzmegzti
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 07 29, 14:12)
bigsmile.gif oi, nu kaip norėčiau tokį prapjauti ir paskanauti..  biggrin.gif  thumbup.gif

oi kaip as laukiu bigsmile.gif bet dar nekvepia biggrin.gif

Mano arbuzas tik neseniai zieda sukrove doh.gif jauciu niek nesigaus siais metais. Pernai ir, toks didesnis buvo uz teniso kamuoliuka, bet neskyniau laukiau kol uzaugs, o pasirodo ir tokius jau pjauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2012 07 30, 00:17)
Mergaites, tai kokio dydumo jusu arbuzai?

kaip ir pas Lerikyte - didziausi mazdaug futbolo kamuolio dydzio. Bet auga jie dabar tikrai labai greit, is mazuliuku netrunka kamuoliu pavirst.

O melionai ir pas mane tik zydi, ne vieno vaisiaus nera uzmegzto. Matyt, teks tenkintis arbuzais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 liepos 2012 - 08:27
QUOTE(saintlina @ 2012 07 29, 21:45)
spės tikrai  smile.gif
Mes jau vieną suvalgėm  wub.gif  Skanus, cholera, buvo.. Bet šis nedidukas, vienas iš pirmųjų užmegztų, tiesiog nebeaugo daugiau, tai paėmiau ir nuskyniau. Ir sunokęs, saldus buvo.

kažin kodėl vos ne kiekviename jūsų sakinyje cholera minima... g.gif Kiek žinau, tai baisi žarnyno liga ir kažkaip augalus vadinti tuo vardu tikrai netinka... schmoll.gif o dar arbūzus... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 07 30, 08:26)
kažin kodėl vos ne kiekviename jūsų sakinyje cholera minima...  g.gif 

cia tarmiskai - pas mus sis zodis ne tik blogaja prasme vartojamas biggrin.gif Kaime prisiklausau ir paskui pati persiimu biggrin.gif Na, pasitelksiu daugiau savikontroles ir pasistengsiu daugiau nerasyt jo kiekvienam sakiny.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 30, 09:30)
cia tarmiskai - pas mus sis zodis ne tik blogaja prasme vartojamas biggrin.gif  Kaime prisiklausau ir paskui pati persiimu  biggrin.gif Na, pasitelksiu daugiau savikontroles ir pasistengsiu daugiau nerasyt jo kiekvienam sakiny.

prašom daugiau augaliukų neįžeidinėti.. nono.gif biggrin.gif Nesupykit.. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 30, 09:30)
cia tarmiskai - pas mus sis zodis ne tik blogaja prasme vartojamas biggrin.gif  Kaime prisiklausau ir paskui pati persiimu  biggrin.gif Na, pasitelksiu daugiau savikontroles ir pasistengsiu daugiau nerasyt jo kiekvienam sakiny.

lotuliukas.gif Atsiprašau, bet viena mano teta ir tą žodį turėjo kaip priežodį. Aš kai skaitau, tai visad ją pamenu ir toks juokas visad ima thumbup.gif . Mane tai jis kažkaip pralinksmina mirksiukas.gif

O čia mano apgraužtasis moliūgas, kaži nepradės jis gesti toje vietoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 30 liepos 2012 - 11:39
nuejau ir nuskyniau ta mazuti sutraukele, kur seniausiai nebeauga ir pirmas uzmegztas. Laukiu visos seimynos - nepjaunu biggrin.gif Tycia pasveriau biggrin.gif tai tas dvieju sunertu i kumsti ranku dydzio mazius sveria 330 gramu, akmenukas. Tai kazkin kiek jau tie futboliniai sveria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 30 liepos 2012 - 16:21
QUOTE(Lerikyte @ 2012 07 30, 16:20)
Tai kazkin kiek jau tie futboliniai sveria  g.gif

teks su svarstyklem i darza kulniuot ir pasvert vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 30, 17:30)
teks su svarstyklem i darza kulniuot ir pasvert vietoj  smile.gif

maniskes iki 500 g sveria biggrin.gif
Atsakyti