QUOTE(tany @ 2012 06 23, 11:32)
mano ir daugiausia cheriukam taip darosi(cherrola, sweet million), bet ir kitom veislem buvo praktiskai visoms, tik kitom retai buna, o cheriukam istisai...turbut ne vieno lapo nera pilno, visi apkramtyti

na aš iš vyšninukų tik dvi veisles teturiu du black ir du red cherry...tai va tie du juodukai susodinti visai skirtinguose galuose ir abiems taip buvo...o red tai nieko nesidaro...bet man taas red kol kas šiaip sau...medžiai didžiuliai , tai santykinai žiedynų , skaitau , neperdaugiausiai...gal vėliau dar bus gausesni jie , nežinau...bandysiu kitąmet kitas vyšnines veisles...juodosios turi kažkaip daugiau žiedų
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 06 23, 11:59)
Nelemta buvo purksti siandien
Issiviriau, susipyliau i purskimo inda, pastaciau lauke kol atves, o vejas toks, kad eme ir isverte viska. Pertekliu jau ispylus buvau

Teks vel sienauti is naujo

Nenuliudino labai siandien siltnamis- situacija daug maz valdoma. Yra padziuveliu, bet nedaug.
Tik kazkuriu (Tolstoi arba Taifun) siemet tokie arkliski lapai

, kad jau atrodo susodinau erdviai siemet, bet kai paleidau 2 virsunem -tai skabyk neskabius neprienu prie ju normaliai

. Bet mezga gerai, pomidoru normaliai ir zydi gausiai.

tolstojai ir mano bujoja...o taifun neturiu pasodinus...dar crystal labai panašiai auga...irgi pomikai kekėse tokiose panašiose kaip ir tolstojaus , bet , matosi , ankstyvesnis jis bus...
Papildyta:

nu bet ir oras...šalta kaip , vėjas koks...vidurys lietuviškos vasaros