Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(adija5 @ 2012 06 22, 15:32)
Na kai gismeteo karscius pranasavo forume patarimas buvo purkst boru.Boro niekur negavau,tai toki galinga  ventiliatoriu senukuose pirkau pomidorams ax.gif Dirbtiniam apvaisinimui taip sakant blush2.gif  g.gif Bet kai tokie orai,tai reiks gal ir kvarco lempos kokios pomidorams nokinti g.gif
Merginos,gal kuri auginat  san marzano2.Ar jie tokie begemotai ir turi buti?Gal as veisles zymedama sumaisiau?Tokie jau stambiasvoriai placialapiai,net nepanasus i aukstaugius g.gif

biggrin.gif o ir pas mani toks jis....tiksliai , labiau panašus į žemaūgį į viršų nesistiebia , bet ir nesidaro krūmas...du stiebus padariau , taip ir yra...nežinau ko tikėtis toliau...žydi , bet vaisiaus dar nėr...
Atsakyti
labas rytelis. mano pomidoru virsutiniu lapu krastai dziuna,ir taip atsitiko vienoje siltnamio puseje. ten pirktiniai pomidorai veisles nezinau. ka man patartumet?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 23, 08:03)
labas rytelis. mano pomidoru virsutiniu lapu krastai dziuna,ir taip atsitiko vienoje siltnamio puseje. ten pirktiniai pomidorai veisles nezinau. ka man patartumet?

itariu tas pats kaip pas mane... bet dar kol kas neradau vaisto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 23 birželio 2012 - 08:07
QUOTE(diuni @ 2012 06 23, 07:12)
biggrin.gif o ir pas mani toks jis....tiksliai , labiau panašus į žemaūgį į viršų nesistiebia , bet ir nesidaro krūmas...du stiebus padariau , taip ir yra...nežinau ko tikėtis toliau...žydi , bet vaisiaus dar nėr...

As per klaida anais metais ji balkone auginau. Tai lyginant su simetiniu red cherry tai maziukas jis. Aisku jam kibire tos vietos truko. Bet per visa vasara tik iki balkono tureklu daaugo. Bet su juo pagrindine beda buvo kad man i vaisius is galo metes puvinys. Ne viena ismeciau. Aisku balkone gal vienaip auga siltnami vel kitaip.
va tokie pomidoriukai augo
user posted image
va cia sitie palei tureklus:
user posted image
Tai dar nabagai keli ir lovelyje augo. O kai sodinau biski daugus sumaisiau ir vat teko jiem pavargt balkone... nu bet pirmu metu auginimo klaida ax.gif
Atsakyti
tany, o pas tave ir virsutiniu lapu krastai dziusta? Pas mane tai apatiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 23 birželio 2012 - 09:19
QUOTE(Elar @ 2012 06 23, 09:19)
tany, o pas tave ir virsutiniu lapu krastai dziusta? Pas mane tai apatiniai.

pas mane tik virsutiniu... apatiniu nedziusta...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 23, 10:22)
pas mane tik virsutiniu... apatiniu nedziusta...

aisku, tai tada gal skirtingos bedos musu.
Einu apziura savaitgaline atliksiu- tikiuosi nesugadins nuotaikos mano augintiniai.
Uzsimerkiau vakar asiukliu antra partija, metausi virt ir purkst dabar ar ne. Po pietu zada saule-gal isdziovintu g.gif Nes dabar ar taip ar taip bus dar slapi (duris buvau palikus, bet matau per langa, kad aprasoje viduj).
Atsakyti
ax.gif mano black cherry buvo kažkuriuo metu krašteliai kaip apdegę- ten tiksliai kalio trūkumas...o dabar toliau vėl gražūs auga...visgi kiekvienai veislei , matyt , kiektai skirtingo maitinimo reik...nes visus maitinu vienodai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 23, 09:44)
ax.gif mano black cherry buvo kažkuriuo metu krašteliai kaip apdegę- ten tiksliai kalio trūkumas...o dabar toliau vėl gražūs auga...visgi kiekvienai veislei , matyt , kiektai skirtingo maitinimo reik...nes visus maitinu vienodai.. g.gif

mano ir daugiausia cheriukam taip darosi(cherrola, sweet million), bet ir kitom veislem buvo praktiskai visoms, tik kitom retai buna, o cheriukam istisai...turbut ne vieno lapo nera pilno, visi apkramtyti doh.gif
Atsakyti
Nelemta buvo purksti siandien doh.gif
Issiviriau, susipyliau i purskimo inda, pastaciau lauke kol atves, o vejas toks, kad eme ir isverte viska. Pertekliu jau ispylus buvau doh.gif Teks vel sienauti is naujo smile.gif
Nenuliudino labai siandien siltnamis- situacija daug maz valdoma. Yra padziuveliu, bet nedaug.
Tik kazkuriu (Tolstoi arba Taifun) siemet tokie arkliski lapai blink.gif , kad jau atrodo susodinau erdviai siemet, bet kai paleidau 2 virsunem -tai skabyk neskabius neprienu prie ju normaliai doh.gif . Bet mezga gerai, pomidoru normaliai ir zydi gausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 23 birželio 2012 - 11:01
QUOTE(tany @ 2012 06 23, 11:32)
mano ir daugiausia cheriukam taip darosi(cherrola, sweet million), bet ir kitom veislem buvo praktiskai visoms,  tik kitom retai buna, o cheriukam istisai...turbut ne vieno lapo nera pilno, visi apkramtyti  doh.gif

ax.gif na aš iš vyšninukų tik dvi veisles teturiu du black ir du red cherry...tai va tie du juodukai susodinti visai skirtinguose galuose ir abiems taip buvo...o red tai nieko nesidaro...bet man taas red kol kas šiaip sau...medžiai didžiuliai , tai santykinai žiedynų , skaitau , neperdaugiausiai...gal vėliau dar bus gausesni jie , nežinau...bandysiu kitąmet kitas vyšnines veisles...juodosios turi kažkaip daugiau žiedų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 06 23, 11:59)
Nelemta buvo purksti siandien  doh.gif
Issiviriau, susipyliau i purskimo inda, pastaciau lauke kol atves, o vejas toks, kad eme ir isverte viska. Pertekliu jau ispylus buvau  doh.gif Teks vel sienauti is naujo smile.gif
Nenuliudino labai siandien siltnamis- situacija daug maz valdoma. Yra padziuveliu, bet nedaug.
Tik kazkuriu (Tolstoi arba Taifun) siemet tokie arkliski lapai  blink.gif , kad jau atrodo susodinau erdviai siemet, bet kai paleidau 2 virsunem -tai skabyk neskabius neprienu prie ju normaliai doh.gif . Bet mezga gerai, pomidoru normaliai ir zydi gausiai.

ax.gif tolstojai ir mano bujoja...o taifun neturiu pasodinus...dar crystal labai panašiai auga...irgi pomikai kekėse tokiose panašiose kaip ir tolstojaus , bet , matosi , ankstyvesnis jis bus...
Papildyta:
doh.gif nu bet ir oras...šalta kaip , vėjas koks...vidurys lietuviškos vasaros doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 23 birželio 2012 - 11:20
QUOTE(tany @ 2012 06 22, 20:51)
[attachmentid=222830]
prie sasliko kaip sakakant  thumbup.gif

eina sau kaip skaniai atrodo, kaip tik joninių šašlykiukui thumbup.gif

QUOTE(adija5 @ 2012 06 23, 01:41)
Pomidorams raugiu kaip dilgeles,o kitus lapus savo sakramentui ant nugaros ir koju sanariu dedu. Geriau nei kosmodiskas veikia thumbup.gif Anksciau tik saknis samagonu uzpildavau,bet dabar ir lapus marinuoju ax.gif

gal galit plačiau apie tuos užtepus iš taukės bigsmile.gif man tai nugara ir vienas kojos sąnarys nuolat duoda apie save žinot, bet dar neradau tinkamo vaisto ax.gif

QUOTE(diuni @ 2012 06 23, 12:17)
doh.gif nu bet ir oras...šalta kaip , vėjas koks...vidurys lietuviškos vasaros doh.gif

nu jo net nosį baisu iškišt, fui kaip nekenčiu drėgmės schmoll.gif tipiškas oras per jonines doh.gif
Atsakyti