Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

o pas mus jau saulute islindo
paliejau pelenais, bet kazkaip ne to man vyras padare.... ten daugiau zariju buno, nei pelenu, tai uzmirkiau pamaisiau ir isgrebiau tas zarijas...
Atsakyti
kur jus visos blink.gif grizau is sodo, ten jau 1 pomidoriukas uzsimezges thumbup.gif ant ut mano susaleliu smile.gif... galvoju kaip sesiu skaityti, ir nera ka blink.gif
Atsakyti
ax.gif pagalvojau apie pelenus...gerai jie tikrai, bet jų neturint dar gal neblogai yra dolomitmilčiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 23, 15:51)
kur jus visos  blink.gif    grizau is sodo, ten jau 1 pomidoriukas uzsimezges  thumbup.gif  ant ut mano susaleliu smile.gif... galvoju kaip sesiu skaityti, ir nera ka  blink.gif

paparčio žiedo visos ieško biggrin.gif Lekiu ir aš cool.gif
Atsakyti
Įkėliau Hundreds and Thousands veislės nuotraukytę, gal ir daugiau juos kas auginat smile.gif man patinka, graži balkono, terasos puošmena smile.gif, būtų įdomu kad parašytute kaip sekasi. Nuotrauka daryta šiltnamyje, buvau palikusi kaimynei palieti, tai nunešiau, kad visi vienoj vietoj būtų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 23, 15:01)
ax.gif pagalvojau apie pelenus...gerai jie tikrai, bet jų neturint dar gal neblogai yra dolomitmilčiai... g.gif

idomu ar yra skirtuams koks medis g.gif ? Pas mane tai is egles buvo...
QUOTE(Lyžuka @ 2012 06 23, 15:42)
Įkėliau Hundreds and Thousands veislės nuotraukytę, gal ir daugiau juos kas auginat smile.gif man patinka, graži balkono, terasos puošmena smile.gif, būtų įdomu kad parašytute kaip sekasi. Nuotrauka daryta šiltnamyje, buvau palikusi kaimynei palieti, tai nunešiau, kad visi vienoj vietoj būtų smile.gif
[

vo cia tai vaizdas thumbup.gif ir lapai zali...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 23, 15:51)
kur jus visos  blink.gif 

nu ir ko šūkauji, tarsi miške pasiklydusi.. smile.gif aš tai skaitau ir tyliai konspektuoju jūsų patarimus, nėr kada įsiterpt, vos spėju užsirašinėt.. ax.gif seniokės tyli - temoj taika ir ramybė.. biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif mirksiukas.gif biggrin.gif tai tyliai kikenat sau...tai nors šaukit , kai kokių nesąmonių prirašysim ax.gif , senbuvės gerbiamos 4u.gif
Papildyta:
4u.gif Tany , o kaip auga tavo tocayo ir toliman , oj gal ir neteisingai užrašiau pavadinimus...na . vienžo , tie dovanoti iš balticseeds...
mano jie visai nedideli , nepasakyčiau , kad net pusiau aukštaųgiai , ir kažkaip dvi šakas esu paleidus , tai jau jos , man rodos , ir užsibaigė galutinai žiedynais...na tai gal kokių 70 cm bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 23, 18:52)
biggrin.gif tai tyliai kikenat sau...

nea.. unsure.gif visai rimtai susikaupusi skaitau.. ax.gif

čia kažkur kažkurios rašinėjot apie ruduojančius lapų kraštelius šen bei ten.. manau, kad priežastis bus tiesiog nesubalansuota augalo mityba. Kiek skaitau, tai vis laistot pomidorus tai pelenais, marmalais, tai tuo, tai anuo.. kepat jiems šašlykus.. biggrin.gif
Nu vargstat labai doh.gif rūpinatės, pergyvenat.. gal stabtelkit.. paprasčiau į pomidorų auginimą žiūrėkit unsure.gif

Tik nepagalvokit, kad giriuosi ar didžiuojuosi, bet nuo pasodinimo iki šio laiko aš dar tik vieną kartą tręšiau pomidorus seasoliu. Šiais metais ant tiek esu atsipalaidavusi pomidorų auginime, kad net pati stebiuosi.. nu ir nepyksta nei pomidorai, nei jų lapai..
Kitą savaitę jau patręšiu pomidorus dar kartą, atsakingai taip.. nes jau vaisių nemažai kyburiuoja.
Atsakyti
panasei ir mano... jiems tik lapai linke sukiotis... bet pas mane palikti po viena pazasti dar ant kiekvieno is dvieju stebu, tai ugs toliau... ir Toliman labiausiai pradejo ziedus metyti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 06 23, 20:20)
nea.. unsure.gif visai rimtai susikaupusi skaitau..  ax.gif 

čia kažkur kažkurios rašinėjot apie ruduojančius lapų kraštelius šen bei ten.. manau, kad priežastis bus tiesiog nesubalansuota augalo mityba. Kiek skaitau, tai vis laistot pomidorus tai pelenais, marmalais, tai tuo, tai anuo.. kepat jiems šašlykus.. biggrin.gif
Nu vargstat labai doh.gif  rūpinatės, pergyvenat.. gal stabtelkit.. paprasčiau į pomidorų auginimą žiūrėkit unsure.gif

Tik nepagalvokit, kad giriuosi ar didžiuojuosi, bet nuo pasodinimo iki šio laiko aš dar tik vieną kartą tręšiau pomidorus seasoliu. Šiais metais ant tiek esu atsipalaidavusi pomidorų auginime, kad net pati stebiuosi.. nu ir nepyksta nei pomidorai, nei jų lapai..
Kitą savaitę jau patręšiu pomidorus dar kartą, atsakingai taip.. nes jau vaisių nemažai kyburiuoja.

lengva tau sakyti, pas tave visa darba mulcias atlieka wink.gif... o pas mane vis vien kazkuo truksta, vakar dar maciau kai kam ir gelezes truksta... bent jau neseniai buvo nuoroda virsunes akurat kaip ten foto darosi
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 23, 21:23)
lengva tau sakyti, pas tave visa darba mulcias atlieka wink.gif...

nu gal ir yra tiesos, anksčiau lyg ir labiau reikdavo rūpintis.. g.gif
Bet jei tavo pomidorams gelsta pačios viršūnėlės, gal ne geležies, o azoto trūksta? Nors ne, prie azoto trūkumo gelstų dauguma lapų..

Dar pagalvojau apie geležies trūkumą.. gal geležies netrūksta, bet jos augalas įsisavint negali. Ar šaknų sistema prasta, ar kažkokio marmalo per daug pripilta.. nu kažkas trukdo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 23 birželio 2012 - 20:38
ax.gif aš tai suprantu , kad pas mane , o ir pas tany , ką tik pavasarį sukasta žemė , ir niekuom negerinta...tai kur tau augs be nieko tokie medžiai...priemolyje pvz pas mane , o kai kur molyje biggrin.gif duobes tik gerio pridėjau , kas jau seniai suvalgyta tikrai...tai reik maitinti...rodo tikrai ir pas mane , kadf jiems trūksta ...dvi savaitės kokios praeina po patręšimo ir vėl jau atsiranda požymiai kokie nors...
Atsakyti