Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(karosimi @ 2012 06 25, 14:28)
kas auginate pomidorus vardu tabare. suzinojau pirktiniu varda,kuriu virsutiniu lapu krastai dziuna. nerandu apie juos info jokios.ka jie megsta koks ju poreikis.

schmoll.gif toks pavadinimas neegzistuoja - arba pardavėja švepla, arba pati nedaklausei pavadinimo... smile.gif esu tikra, kad tavo pomidorai vadinasi Tamaris. Jie yra hibridai.
Šie pomidorai labai nereiklūs, puikiai auga ir gerai dera. Prieš keletą metų auginau, jokių problemų su jais neturėjau.
Papildyta:
QUOTE(zmogelis @ 2012 06 25, 12:57)
Kreipiuosi pas jus pagalbos ,po ilgos pertraukos vel pradejau auginti pomidorus

Per daug primėšlinai, tai ėmė smagiai augt. Vegetatyvinis augimas sustiprėjo. Dabar kurį laiką netręšk, o jei matysi, kad prašosi tręšimo, patręšk trąšomis, turinčiomis kuo mažiau azoto. Va ir visas "gydymas" smile.gif
O su vėdinimu, manau, viskas pas tave gerai.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 06 25, 15:12)
o del Polkos tikejausi didesnio blush2.gif 

didesnio neapžiosi.. smile.gif beje, jo dydis visai padorus, o svarbiausia jis labai skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 25, 15:01)

didesnio neapžiosi.. smile.gif beje, jo dydis visai padorus, o svarbiausia jis labai skanus smile.gif

foto jis man kaip visninis vos ne... neprisivalgis mano seimyna biggrin.gif tampyt pirmyn atgal tas dezes del sauju visniuku blush2.gif man jau tu Betaliuksu mazoka(nors nera mazai ju, bet greit dingsta kazkaip, tuoj jau tuscias krumas bus smile.gif, o tiek popinau as ji tongue.gif )
Atsakyti
o kas gali buti pas mane siltnamyje ant zemes pavirsiaus kaip pelesis ar kas ten. tokie balti unsure.gif atidarius abiejose pusese laikau duris.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 25, 16:09)
foto jis man kaip visninis vos ne... neprisivalgis mano seimyna biggrin.gif tampyt pirmyn atgal tas dezes del sauju visniuku  blush2.gif  man jau tu Betaliuksu mazoka(nors nera mazai ju, bet greit dingsta kazkaip, tuoj jau tuscias krumas bus smile.gif, o tiek popinau as ji tongue.gif  )

vat betaliuxus ir betas ( toki patys) esam augine kazkada... bet jokio ispudzio nepaliko, tai daugiau nebeauginom. aisku, tada visus pomidorus isgenedavo nesvarbu ar zemaugis ar auksatugis doh.gif doh.gif tai tu vaisiu ant mazylio nugeneto isvis nieko gero doh.gif blush2.gif tik siemet zemaugiu turiu kmiciuku ir polkiuku ir neskabau pazastu . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 06 25, 16:24)
o kas gali buti pas mane siltnamyje ant zemes pavirsiaus kaip pelesis ar kas ten. tokie balti unsure.gif atidarius abiejose pusese laikau duris.

gal kalkes? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 06 25, 15:31)
vat betaliuxus ir betas ( toki patys)  esam augine kazkada...  bet jokio ispudzio nepaliko, tai daugiau nebeauginom. aisku, tada visus pomidorus isgenedavo nesvarbu ar zemaugis ar auksatugis doh.gif  doh.gif  tai tu vaisiu ant mazylio nugeneto isvis nieko gero  doh.gif  blush2.gif  tik siemet zemaugiu turiu kmiciuku ir polkiuku  ir neskabau pazastu .  ax.gif

Pernai turėjau 45vnt.Beta,tai jei gerai pamenu iš jų priskyniau 8 kibirus smile.gif labai anksti derėt pradėjo..neskabiau jų visai..augo kaip miškas vieni į kitus atsirėmę biggrin.gif tik va maras tai visus pakirto beveik vienu metu,bet jau jie buvo atidavę savo "duoklę" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 25, 15:01)
schmoll.gif toks pavadinimas neegzistuoja - arba pardavėja švepla, arba pati nedaklausei pavadinimo... smile.gif esu tikra, kad tavo pomidorai vadinasi Tamaris. Jie yra hibridai.

Aš tai radau tokiu pavadinimu.http://www.rijkzwaan...2hlZCxoYXJ2LDA7
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 25 birželio 2012 - 15:54
mirksiukas.gif yra yra toks pomikas...buvo , pasirodo , sėkliukėj , ar kaip ten...bet dabar jau nėr...
va ką rašė
Naujas, labai derlingas hibridas, nevešliais lapais. Augalai gausiai mezga, todėl
reikia reguliuoti pailgų (slyvinio tipo) vaisių skaičių.
Atsakyti
reiškia, neradau tokios veislės.. blush2.gif na, ir dar reiškia, kad neauginau biggrin.gif
Bet pomidoras neturėtų būti kapriznas, hibridas gi..
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 25, 14:12)
taigi del ankstyvumo Polfast lygu Betaliux, bet del kiekio kudoka su juo, mazoka pomidoru...kitais metais neauginsiu

Polfast mazokai pomidoru turi? blink.gif Netgi labai solidziai derlium pas mus apkibe smile.gif Tiek siemet, tiek pernai.
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

Cia kazkuri mergyte rase ir rode foto , kad vargsta su susisukusiais lapais , todel jungiuosi i diskusija ir vel ax.gif . As vargstu su ta problema nuo tada , kai tik pradejo megztis pomidoriukai .
Isvada padariau tokia - pomidorams truksta kazkokiu maisto medziagu . Paaiskinsiu kodel taip nusprendziau blush2.gif . Pas mane pomidoru lapai sukasi ten , kur tik uzsimezga daug vaisiu . Kuo daugiau vaisiu , tuo labaiau susisuka lapai . Pavyzdziui ant to paties krumo vienoje puseje kur primegzta vaisiu , lapai - triubuku susisuke , o kitoj krumo pusej - lapai normalus , bet ir pomidoriuku dar ten nera ax.gif

Nepadejo nei purskimas su vargais negalais gautu boru , nei mimoza , nei tauke , nei asiuklis , nei dilgelyne (visa tai isbandziau ) . Dabar dar bandau bazilika .

Galiu tik pasidziaugti , kad bent jau mezga vaisius wub.gif , o del lapu jau praktiskai nuleidau rankas irnesakyk.gif
Atsakyti
hihihi.gif Praeitoj temoj as dejau irgi foto su susuktais lapais ,bet mano sukosi virsunes ,siai dienai jie tiesus ,grazus ir zali(tfu tfu tfu)ka dariau ?Jokios mums dilgeles nepadejo ,tai viena isizymejau pomidora ir eksperimento auka ji padariau -patresiau su kalio salietra doh.gif ir nieko ,toks pat...tada pati gamta sutvarke -kelios dienos buvo apsiniaukusios ir lijo ...atejus po poros dienu pamaciau ,kad reiskia jiems per karsta buvo (stiklinis silnamis su abiem galais atsidaranciai,bet matyt per mazai vedinasi)tai dabar teks uzbalint kelis langus cool.gif
Atsakyti