Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

nu siandien rimtai susimasciau blush2.gif unsure.gif .........

auginau daigiukus bajajos. persodinau i litrinukus indelius ... nu ir ismeciau... tris daviau mamai ... du pasodinau sode. Keturi liko namie. trys is ju pasodinti i didelius kibirus, vienas litriuke tebeauga. ( nu nes laukia seimininku, kol atvaziuos pasiimt) ...tai vat...

mano bajaja visi milzinai , zydi . Tiesa mazajam litriuke zydi gausiai, dideliuose kibiruose vos vos... balkonas istiklintas rytu puseje...

nuvaziavau pas mama... bajaja tuose paciuose litriukuose. krumeliai dailuciai , ir kekytes mazuteliu pomidoriuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif balkonas taipogi istiklintas rytu puseje...

pargrizusi su mb kuriau plana chuligana kaip nupjauti alyvu kruma, milziniska liepa, didiuli berza ir dar kitus aplinkinius mezdzius, kuriu deka mano istiklintas balkonas beveik visa laika be saules , pavesyje verysad.gif verysad.gif jauciu reiks gabent visus kibirus i soda i pievute doh.gif verysad.gif
Atsakyti
g.gif bet gi baudą užsidirbsi , jei medžius pjausi prie balkono...
Atsakyti
Laba diena,
kaip matau- derliumi nesiskundžiat, faina, pas mane irgi jau vienas moja, kad nuskinčiau biggrin.gif kitas kukliai rausta thumbup.gif

apie medžius ...galima padaryti negražiai, bet naudingai- kamiene išgręžti skylutę ir į ją pripoli roundapo arba dalgio (kur žolėm naikint), mdos nudžius- nu reiks nupjaut, nieks nebus, ir leidimą lengvai gausit cool.gif

Dabar apie pomidorus- šiandien gavau violetinių sėklas, pokiuką nemažą, aprašymas toks:
sėti 18-25 laipsnių temp., dygsta 18-36 laipsniuose, sekti, kad nebūtų labai tankiai susėti, išsodinti 20X30cm atstumais, krūmai 70cm aukščio.
Latin name: Lycopersicon esculentum Mill
augimo periodas iki vaisių- 70-80 dienų, vaisiai slyvų tipo, purpuriniai, 30gramų svorio, thick peel, heat resistant, disease-resistant, nutrient rich, exelent quality for high- end vegetables (ale nurašiau su pusiau vertimu, ale gal kas tiksliau šitas vietas išvers nei aš) reiks dabar skrodimą daryt ir sėklas skaičiuot kiek jų ten yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 26, 09:58)

augimo periodas iki vaisių- 70-80 dienų, vaisiai slyvų tipo, purpuriniai, 30gramų svorio, thick peel, heat resistant, disease-resistant, nutrient rich, exelent quality for high- end vegetables (ale nurašiau su pusiau vertimu, ale gal kas tiksliau šitas vietas išvers nei aš) reiks dabar skrodimą daryt ir sėklas skaičiuot kiek jų ten yra  thumbup.gif

Storažieviai, atsparūs karščiams, atsparūs ligoms, aukštos kokybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 06 26, 10:12)
Storažieviai, atsparūs karščiams, atsparūs ligoms, aukštos kokybės smile.gif

tai tipo- neblogi?... ax.gif thumbup.gif na tailauksiu dabar atsiliepimų iš tų kas jau augina violetinukus dėl skonio savybių, ir jau laukiu kitų užsakymų- juodi dar turėtų atkeliaut už keletos dienų, įdomu ką apie juos rašo ant pokelio kokia įskaitoma kalba, ir jau lauksiu kito pavasario lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos as su keistu klausimu blush2.gif g.gif
Ar galima pomidorus laistyt apniukusia lietinga diena?Manieji jau prasosi laistomi,o ir lietaus vandens pasirinkus turiu,bet va susimasciau ar nebus jiems per dregna siltnamy,nors jis gerai vedinamas.
Prasau patarkit,aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 06 26, 10:43)

aš laistau, nežinau ar gerai darau, bet nesiskundžia kol kas. Neskandinu aš jų, bet jei matau kad reikia- palieju.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 06 26, 10:43)
Merginos as su keistu klausimu  blush2.gif  g.gif
Ar galima pomidorus laistyt apniukusia lietinga diena?

jei sausa, aš irgi laistau. Tik šiltnamio neuždarinėkit, tegu vėdinasi.
Atsakyti
Aciu atsakiusioms.
Prie to pacio dar vienas klausimas-
Ar purskiant saugot ziedus?Po manojo purskimo daug zieduku nudziuvo,nesaugojau purskiant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 26 birželio 2012 - 12:02
O kodėl pomidorai (gilokai pasodinti) leidžia šaknis paviršiuje g.gif
Jau nusibodo žemėmis užberinėti. Ko jiems trūksta ar per daug?
Atsakyti
dregmes perdaug, todel ir leidzia saknis
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 26, 13:29)
dregmes perdaug, todel ir leidzia saknis

Jie auga lauke po agro stogu. Vadinasi reiks tikrą - neperlyjamą stogą daryti rolleyes.gif
AČIŪ
Atsakyti