Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 29, 16:07)
jei kakuo nemaisau - sviesmarge

tai kad nea, sviesmarge atvirksciai, viduriukas geltonas aplinkuo juoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 29, 21:30)
[attachmentid=223005]
cia mano polfast is 1 dezes(krumo), tik 1 dideli suvalgiau, ir tas vienas zirnio dydzio Sweet million (kakada nubirejes, tai ant palanges gulejo koki menesi, bet visvien prinoko)  taigi skaitau, kad cia mazoka  blush2.gif

o kodel tu juos nuskynei?
Atsakyti
cia mano polfast is 1 dezes(krumo),

Tany, čia tikrai Polfast g.gif ? Nes maniškiai pernai buvo tokie apvalesniai Polfast g.gif (šiemet neauginu) O gal jau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 29 birželio 2012 - 21:45
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 29, 21:38)
o kodel tu juos nuskynei?

QUOTE(Asese @ 2012 06 29, 21:39)
Tany, čia tikrai Polfast  g.gif ?  Nes maniškiai pernai buvo tokie apvalučiai Polfast  g.gif  (šiemet neauginu)

nu kad sodinau Polfasta, o kas isaugo nezinau biggrin.gif o nuskiniau, net tvarkiau siltnami, tai ta deze, kur jie augo man trukde ... be to jau jie neaugo o tiesiog lietai noko, tai juokio skirtumo ar ant krumo ar ant palanges
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 29, 22:44)
nu kad sodinau Polfasta, o kas isaugo nezinau  biggrin.gif  o nuskiniau, net tvarkiau siltnami, tai ta deze, kur jie augo man trukde ...  be to jau jie neaugo o tiesiog lietai noko, tai juokio skirtumo ar ant krumo ar ant palanges

Mano tokios formos buvo:
user posted image
Atsakyti
cia mano polfast is 1 dezes(krumo), .... skaitau, kad cia mazoka  blush2.gif

QUOTE(Asese @ 2012 06 29, 22:47)
Mano tokios formos buvo:

Aha, tany, tikrai mažokas derlius.
Aš irgi ateinu su savo pernai metų Polfasto fotke. Mano tokios formos pomidorai, kaip pas tany. Kažkaip ilgai jis man noko, nusibodo laukt, nuskyniau pusžalius pomidorus ir krūmą roviau lauk. Šįmet nebeauginu. Ir man per mažas derlius, nors gal per daug aš tą krūmą apgenėjau, palikau jam tik kepurę..

user posted image
Atsakyti
mano termometras turbut nupuso...rodo 4 laispnius min sianakt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 30, 05:37)
mano termometras turbut nupuso...rodo 4 laispnius min sianakt blink.gif

blink.gif o kiek dabar rodo? Pas mus prie Vilniaus tai 19 dabar rodo.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 30, 06:10)
Mano tokios formos pomidorai, kaip pas tany.

Prisiminiau, ir mano tokie buvo doh.gif - tokie šviesesni nei kiti pomidorai tik ilgai nenoko jie pas mane nors auginau kaip ankstyvų ankstyviausius smile.gif
Atsakyti
Vakar su fotoaparatu plavinėjau,prie pomidorų užsukau,tai iš kmiciu kampo visa spiečių baltasparnių pakeliau doh.gif Nu turtinga motera esu unsure.gif virusai,baltasparniai blink.gif Pasidalint nenoriu schmoll.gif Nusiminus irgi nesu-juk jau raustančių turiu cool.gif Tikiuos,kad daugiau vistiek,nei pernai turesiu,nes tada nevaisingus ir demetlige sergančius turejau...Gaila,kad kitamet kaip ir negalesiu daigų iš savo šiltnamio artimiesiems duoti g.gif
Lauke bujoja pomidorai,nors porą savaičiu nebuvau,neraveti,kiti nosis į dirvą sukišę,ševeliūras patvarkiau truputį,velyvesnius nupurskiau bordo ,kmiciai ir taip,manau ,sekmingai nunoks,nes jau baltuoja. Tiesa,viruso lauko pomidoruose nesimato,gal baltasparniai jį siltnamin atnešė unsure.gif
Dar turiu tokią mintį del pridetinių šaknų-karpų ant stiebo pomidoro.Manau,kad tai tarsi kokios ligos pranašas-su manim ne viskas gerai,aš pradedu sirgti ir stengius kibti į gyvenimą papildomomis priemonemis. Manau,verta atkikti stebejimą tokių pomidorų,ir gal tai priimsime už ženklą,kad reikia imtis papildomų ir savalaikių priemoniu apsaugai..Pas mane tu karpų pernai daug buvo ant jaunų daigų,sulaukiau tik prasto mezgimo ir dėmetliges...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 30, 08:55)
Prisiminiau, ir mano tokie buvo  doh.gif  - tokie šviesesni nei kiti pomidorai

aha, šviesesni smile.gif tai kokių pomidorų fotkę tada čia įkėlei? jie man visai nepanašūs į Polfastus unsure.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif mano pomidorai dar tik mezga vaisius rolleyes.gif o jus jau derliu skinat.. bigsmile.gif betaliuksai veslus,ziedeliu pilna,bet vaisius vienas kitas,na sodinau velokai juos, turiu tik jaucio sirdis 6 obuoliukus ir 1 babushka,na betaliuksai pamazu irgi mezga, noriu jums padekot,pirma kart vyro senelis pasake tolkas bus is mano pomidoru 4u.gif 4u.gif lauke kur issodinau blogiausius,likuti,pabaltovo,o dabar atsigauna,zydi biggrin.gif gal ir ten derliaus sulauksiu, na ir triufeliai lyg atsigauna, Ex norejau paklaust o ir kitu kai nokina pomidorus raset kad trest reikia, tai tik pirktinis ar savos gamybos kazka galima?Aciu smile.gif
Atsakyti