Vakar su fotoaparatu plavinėjau,prie pomidorų užsukau,tai iš kmiciu kampo visa spiečių baltasparnių pakeliau

Nu turtinga motera esu

virusai,baltasparniai

Pasidalint nenoriu

Nusiminus irgi nesu-juk jau raustančių turiu

Tikiuos,kad daugiau vistiek,nei pernai turesiu,nes tada nevaisingus ir demetlige sergančius turejau...Gaila,kad kitamet kaip ir negalesiu daigų iš savo šiltnamio artimiesiems duoti
Lauke bujoja pomidorai,nors porą savaičiu nebuvau,neraveti,kiti nosis į dirvą sukišę,ševeliūras patvarkiau truputį,
velyvesnius nupurskiau bordo ,kmiciai ir taip,manau ,sekmingai nunoks,nes jau baltuoja. Tiesa,viruso lauko pomidoruose nesimato,gal baltasparniai jį siltnamin atnešė
Dar turiu tokią mintį del pridetinių šaknų-karpų ant stiebo pomidoro.Manau,kad tai tarsi kokios ligos pranašas-su manim ne viskas gerai,aš pradedu sirgti ir stengius kibti į gyvenimą papildomomis priemonemis. Manau,verta atkikti stebejimą tokių pomidorų,ir gal tai priimsime už ženklą,kad reikia imtis papildomų ir savalaikių priemoniu apsaugai..Pas mane tu karpų pernai daug buvo ant jaunų daigų,sulaukiau tik prasto mezgimo ir dėmetliges...
15 metų auginu pomodorus, niekad baltasparnių nebuvau mačius, šiemet pasodinau Kmicius ir še tau, ant jų ir radau, ir kitus dar apkrėtė šalia augančius