Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

čia mano babushka selektion,keista be vienas krums 2 žiedelius numete,o daugiau nera g.gif pacioj viršuneje maziukai dar.user posted image
Papildyta:
fotografuota prieš savaite,dabar didesnis.dar nudziugino betaliuksai lauke ,du pomidoriukus radau biggrin.gif Ex noreciau patarimo kuom laistyt kai nokina vaisius ? ten kur jus laistet vienintelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantukas@: 01 liepos 2012 - 00:23
Ex, pafotkinau Tau spalvą Russian Rose 4u.gif Yra kelios žalsvos dėmelės - tas man nelabai patinka g.gif Skonio dar nusakyt negaliu: šitie dar pasirps porą dienų, vieną suvalgėm, bet man reikia daugiau laiko ax.gif , kad žinočiau, ar patinka man smile.gif
user posted image
Čia šone tie du yra Russian Rose, kitoj pusėj didesnysis yra Kardinal Mazarini, o kiti betaluksiukai spalvos palyginimui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vat cia tai dubenelis essen.gif Asese, thumbup.gif Kopustai ir pas mane tokie, bet vat agurku su pomidorais dar ne su ziburiu nerasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 30, 16:15)
Temperatūra šiltnamy mažinama balinant stogą ir laistant, pastaruoju būdu numušami 3-5 laipsniai  mirksiukas.gif
Tiesa, čerkėlinis laistymas nieko nepadės, taip nuo dūšios reikia visą dirvą sudrėkint.

O dengiant agroplevele stoga ar sienas ar sumazeja temperatura?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 07 01, 12:08)

Manau, kad taip, as pernai dengiau, bet termometro siltnamyje neturiu, negalejau pamatuot.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 07 01, 12:11)
Manau, kad taip, as pernai dengiau, bet termometro siltnamyje neturiu, negalejau pamatuot.

ax.gif bent jau saulės spinduliai nenudegina tai tikrai...
Atsakyti
[QUOTE][quote=Jolantukas@,2012 07 01, 01:28]
noreciau patarimo kuom laistyt kai nokina vaisius ? ten kur jus laistet vienintelis?
[/quote]
------------------------------------------------

oi ne, ne vienintelis, ekologiškų trąšų pasirinkimas dabar pakankamai platus. Čia kur aš turėjau, mano nuomone, ne pačios geriausios trąšos buvo. Bet užsinorėjau jas išbandyt smile.gif
Senukuose pasidairyk, man atrodo, kad ten kelių rūšių yra smile.gif

-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
[quote=Asese,2012 07 01, 10:42]
Ex, pafotkinau Tau spalvą Russian Rose 4u.gif Yra kelios žalsvos dėmelės - tas man nelabai patinka g.gif
[/quote]
---------------------------------------------

bigsmile.gif nu kokia maladiec mergiotė , jau sunoko pas tave kardinolas.. thumbup.gif mano dar neeee....
Aha, labai ačiū, kad nepamiršai 4u.gif Russian Rose tikrai neblogai atroso, pomidorai stambūs, gražūs, kekėje jų nemažai. Spalva panašu, kad identiška kardinolui, bet man asmeniškai, kardinolo forma gražesnė.. tongue.gif biggrin.gif

Žalios dėmelės ant Rose gali būti arba veislės ypatybė, arba kalio trūkumas. Bet jei kalio trūkumas, tada ir ant kitų veislių pomidorų turėtų būt kažkas panašaus.. g.gif matyt veislės ypatybė, nes kardinolas gi gražus.. wub.gif

Nu dar kartą paspausiu tau leteną drinks_cheers.gif šauniai išauginai pomidorus, aplenkei mane thumbup.gif

p.s. sorry, turiu vis taisyt žinutes, po griaustinio kompas matyt stresą gavo, nesąmonių pridirba..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 01 liepos 2012 - 13:41
QUOTE(juste10 @ 2012 07 01, 12:08)

jei šiltnamis plėvelinis ar stiklinis, tuomet taip, pamažina. Šešėlis gaunasi, bet polikarbonatinės dangos nereikia dar ir agroplėvele dangstyt. Nebent ten kaip nors pro langus saulė plieskia.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 01, 14:36)
------------------------------------------------
Žalios dėmelės ant Rose gali būti arba veislės ypatybė, arba kalio trūkumas. Bet jei kalio trūkumas, tada ir ant kitų veislių pomidorų turėtų būt kažkas panašaus.. g.gif matyt veislės ypatybė, nes kardinolas gi gražus.. wub.gif

Apžiūrėjau: ir ant kitų yra gana daug žalių dėmelių g.gif
user posted image
Ačiū, Ex, už paprotinimą, žygiuoju skatyt kaip jiems pagelbėti 4u.gif

Madmuazele, ačiukas, užaugs ir taviškiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 01, 20:50)
jei šiltnamis plėvelinis ar stiklinis, tuomet taip, pamažina. Šešėlis gaunasi, bet polikarbonatinės dangos nereikia dar ir agroplėvele dangstyt. Nebent ten kaip nors pro langus saulė plieskia.

Plevelinis,plevele 150 mg
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 07 01, 20:59)
Apžiūrėjau: ir ant kitų yra gana daug žalių dėmelių  g.gif

ahaaaa... akurat g.gif dar gali būti ir toks variantas, kad, jei vaisių nokimo metu oro temperatūra laikosi žemiau 10 laipsnių (naktimis), tokiu atveju pomidorai irgi tampa žaliai dėmėti...
O gi, (bent jau mano asmeninėj teritorijoj), tikrai naktys buvo nuolat labai vėsios visą birželio mėnesį. Tik tiek, kad pas mane pagrindinis derlius dar nenoksta, tai ir problemos nėr..

Bet vistiek, jau koOoks fainas derlius, jau kaip skaniai atrodo pilnas bliūūūūdas pomidorų, negaliu atsižiūrėt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 02 liepos 2012 - 06:13
Asese, pomidorai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas mane dar taip masiskai nenoksta. Bet dantis suleist jau yra kur smile.gif
O Russian Rose zaliu demeliu neturetu turet. Man tai jie laabai skanus wub.gif Ale siemet neauginu, bo visokius kitokius baisiai norejosi isbandyt smile.gif
Atsakyti