Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

Tiesa, cia kalbeta buvo apie dazna valgyma. tai galiu pasakyti, kad sia savaite mano apetitas nepalyginamai mazesnis nei pradzioj zaliavalgystes, jauciu, kad ir iki tu 3k/diena visai nebetoli bus ir visiskai imanomas reikalas...

Pvz. Siandien pusryciams 9 val zaliojo 400 ml isgeriau (gurksnodama taip ji geriau, tirstas, tad ir pavalgius, ir pagerus).
Apie 11 val. suvalgiau banana.
13.30 val. Pietus - valgiau vaisiu salotu (3 braskes, puse mango, persikas ir uzpilta kokosu pienu). Isgeriau zaliojo. Esu tikrai soti.
Vakarienei 19 val. planuoju pasidaryti burokeliu ravioliu (receptas. Kadangi anakardziai jau rytojui uzmerkti, tai ravioliams vietoj to sudetingo surio padarysiu tirstesnio ir 'suresnio' anakardziu kremo).
Iki vakarienes manau perkasiu dar kokiu vaisiu, nes kalna turiu ir isgersiu zaliaji. Nzn su tuo pakankamumu maisto, bet alkio nejauciu siandien su tokiu savo meniu g.gif

P.S. Akropolio maximoj yra eko bananu (5.99 Lt / 1 kg) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoeaholic: 28 birželio 2012 - 12:54
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 06 28, 18:45)

Aciu, ziuriu 4u.gif
Atsakyti
Gal galite paaiškinti kas tai per matavimas 2 C Almonds?
pvz. iš šio recepto
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2012 06 28, 18:28)
Gal galite paaiškinti kas tai per matavimas 2 C Almonds?
pvz. iš šio recepto

maybe 2 cups? g.gif
Atsakyti
kituose receptuose rašo cup, o čia ne., bet gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 28 birželio 2012 - 18:48
QUOTE(claries @ 2012 06 28, 19:45)
maybe 2 cups?  g.gif

man irgi atrodo, kad tai bus 2 puodeliai mirksiukas.gif

neperseniausiai gaminau migdolų sviestą - na tiesiog apsivalgymas thumbup.gif tik pagal kitį receptuką, na ir koks ten receptas : migdolai su luobele ( neskrudinti) ir truputis kokoso aliejaus ir psio - mali viską ir ragauji thumbup.gif arba raw karamelę gaminiesi essen.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 28, 18:49)
man irgi atrodo,  kad tai bus 2 puodeliai  mirksiukas.gif

neperseniausiai gaminau migdolų sviestą - na tiesiog apsivalgymas  thumbup.gif  tik pagal kitį receptuką, na ir koks ten receptas : migdolai su luobele ( neskrudinti) ir truputis kokoso aliejaus ir psio - mali viską ir ragauji  thumbup.gif  arba raw karamelę gaminiesi essen.gif

o raw karamele kaip?
Atsakyti
Man patiko Борис'o Увайдов'o pasakojimas. Gal kam bus įdomu smile.gif
http://www.youtube.c...;v=iNjqlE1f9Qg#!
Atsakyti
Iskilmingai pranesu, kad ta blyneliu recepta uzskaitau 100% !

Atideti liko burokeliai si vakara, nes pamaciau kad blynai jau 'gatavi', tai ir susisukau tuos krepus. Nepakartojamo skonio! wub.gif (kremui panaudojau mirkytus anakardzius ir tiesiog kokoso piena - SUPER!). O i blynu 'tesla' siek tiek dra mango gabalelio imeciau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2012 06 28, 08:24)
Kava ir kokakola na ar spraitas koks  doh.gif  o tuos gazuotus ji geria dideliausiom bonkom, po 2-3 per dieną kaip minimum

As kavos po puoduka issrebiu. I kartais i men syk, a du sugriesiju i su limonadu... po stiklinike isgeriu. Kasrtais kokius pora men nesinor. blush2.gif

O tos dziovykles norec... tik kaip ma parsigargyt. blink.gif
Atsakyti
As ir vel cia su reklamom biggrin.gif
girdejau, kad rytoj per labas rytas gamins zaliavalgiska suši 4u.gif
cia turbut aktualu toms, kurios anksti keliasi rolleyes.gif
Atsakyti