Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(GreenLady @ 2012 08 22, 10:27)
Ir prie to paties dar noreciau paklausti apie skustukus smile.gif
Tai man idomu gal jie patogesni? Gal kas tokisu naudojate ir galite patirtimi pasidalinti?

Turiu tokį, tai nekeisčiau į nieką ax.gif Labai patogus rankai (aš kairiarankė), neatšimpa: http://www.zyliss.co...p;CategoryId=16
Kelis metus tarnauja ir aišku yra skirtas minkštoms odelėms lupti (puikiai lupa pomidorus ir kt. plona odele, sultingus vaisius, daržoves), bet aš viską juo skutu (ir bulves, ir morkas, ir kt.). Ir cukinijos 'spagečius' su juo pasidarau irnesakyk.gif

Y formos skustukai man 'neprilipo' ax.gif
QUOTE(vovera @ 2012 08 22, 10:38)
Bet teisybe pasakius neteko nelukstentu valgyti...

Su luobelėm, tai kietos, neišmirksta ir skonis ne koks..bent man ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2012 08 22, 07:30)
Pinigai pinigėliai  bigsmile.gif Vienos dienos vidurkis 11,50 Lt vaisiams ir špinatams  bigsmile.gif

meniu fainas  smile.gif  toks soootus matosi  biggrin.gif pas mane riešutų beveik nebuvo, nebent ant salotų užilui šiek tiek naudojau, bet linų sėmenis irgi dėdavau beveik visur  biggrin.gif  Svorį savo sekat?  rolleyes.gif

Na va thumbup.gif dienos vidurkis tikrai nedidelis manau, tuo labiau, kad viskas sveikai mitybai biggrin.gif

Riešutų gal atrodo daug, bet principe jų į dieną valgau ne daugiau kaip 10 vnt, arba kaip užkandi, arba su kažkuo.
Aha, svorį seku, krenta po labai daug. Na, pas mane yra nuo kur ir kristi... g.gif

QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 22, 08:30)
HAWAIIAN SPIRULINA 400 tab. BONKA  4u.gif
__

Kai kurie zaliavalgiai siunciasi is iherb.com

ačiū kad dalinates nuoroda. Žiemą galvoju, reiks įsigyti. Shoeaholic, jūs dažnai kur minite, kad į savo valgiaraštį įtraukiate mieles. Vis paskaitau ir nepaklausiu. Kas čia per mielės? Gal galima kur plačiau paskaityti, ar kaip jos tiksliai vadinasi? Įdomu.

Dėl iherb'o, tai siunčiuosi aš ir šį tą. Kaikas pigiau, daugumos - neapsimoka. Gerai, kai iherb'as akcijas taiko, tai tuomet visai pigiai galima šį tą rasti. Eilinė e-parduotuvė ir tiek.

QUOTE(Banga @ 2012 08 22, 08:46)
thumbup.gif 
Kaip skaniai atrodo mirkytos saulegrazos su riesutais ir kt... Ir as uzsimaniau, siandien vakarienei pasidarysiu  ax.gif

Gerai, kad turite su kuo kooperuotis, nes 2,5 kg labai jau daug. O koks ju galiojimas buna?  g.gif Gal galetumet paziureti?
Su iherb.com ir as kazkaip nesusidraugauju, kol kas smile.gif

Ačiū, realiai dar skaniau atrodo. Kai norisi kuom nors skranduką 'prikišti', pasmaguriauti, tai super smile.gif Bet manau tuom piktnaudžiauti nereiktų.

Dėl migdolų tikrai įdomus galiojimo laikas. Tokį kiekį per metus suvalgyčiau biggrin.gif Žodžių, gal šiauliečių yra norinčių kpoperuotis pusiau? rolleyes.gif

QUOTE(Britule @ 2012 08 22, 10:44)
Migdolų riešutai čia lukštenti smile.gif

Na, tada kaina visai puiki. Kitas klausimas būtų dėl galiojimo, gal netyčia žinote, per kiek laiko juos reikia suvartoti?
Atsakyti
Migdolu galiojimo laiko nepasakysiu, nes kai dalinames, tai ta pakuote ismetam, net nepagalojau paziureti... Bet kad susivalgo tas kg per koki pusanttro menesio, tai manau cia jau tas galiojimas neaktualu, nebent planuoji keleta maisu pirkti po 2.5 kg ir laikyti ilgai 4u.gif

___

I klausima apie mieles atsakau sitaip NUORODA P.S. Nors jos nelaikomos raw produktu - veganiskas tai reikalas, bet dauguma jav zaliavalgiu ji naudoja (jis suteikia ir surio skonio - teksturos padazams, riesutu kremams ir t.t.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2012 08 22, 10:51)
Kas ten per receptas?  g.gif  Aš kažkada klausiau, nes internete neradau recepto, bet nieks neparašė  blush2.gif

Jeigu neklystu, cia Shoeaholic receptas:
Padazui:
1. 1 pomidoro
2. cesnako (jei vartojat)
3. Avokado (ketvircio man uzteko)
5. Zalumynu pagal skonu (as naudojau svogunu laisku ir krapu)
(galima uzsibarstyti smulkintu riesutu, jei valgot, bet man uzteko ir avokado)
Padazo ingridientus susmulkinau labai smulkiai 'irveline' pjaustykle, bet manau, kad galima ir blenderiuoti, gausis vientisesne mase.

Seniai issisaugojau, bet vis neprisiruosiau isbandyti. Siandien po tiek teigiamu atsiliepimu, pasigaminau sita patiekala. Tikrai labai skanu thumbup.gif
Aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
Štai ir gavau cukinijų spagečių receptą bigsmile.gif Ačiū merginos, ryt pietums jau ir gaminsiuos, išmėginsiu cool.gif

Braskel, tai atradot prie sveikos mitybos ir puikią dietą kūno linijų dailinimui bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, mano receptukas bigsmile.gif

NAUJA TEMUTE
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 22, 11:33)
Tik 400 W - jei kasdieniam naudojimui, greit sugestu... man 750 W 'uzlinko' po 2 men. Dabar turiu 1000 W, bet svajoju apie 1500 W  smile.gif

QUOTE(ada21lt @ 2012 08 22, 12:54)
O mano zinokit 240 w ir nieko, jau laiko antrus metus, kenwwod firmos, nedidelis toks, vadinasi smothie 2go, man labai patogus. Nauduoju beveik kasdien bent po karta.

Aciu pasisakiusioms. Sakiau gi kad eksperciu atsiras drinks_cheers.gif Dar del sito aparato naudojimo ir skirtingo jo "galiojimo" judviem tai idomu butu suzinoti kaip naudojot abi. Gal viena tik "smothikus" gamino, o kita net ir ledukus ar riesutus smulkindavo?

P.S. cia dar prie temos maciau diskutavote apie dziovintuvus tai gal kam pravers e-senukuose akcija jiems dabar. ir dar pristatymas nemokamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenLady: 22 rugpjūčio 2012 - 15:47
QUOTE(vovera @ 2012 08 22, 12:00)
Shoeaholic, gal gali dar priminti kas nutiko tiems zaliavalgiams pradininkams, kurie dantu pastos nenaudojo? Skaiciau ankstensius postus, bet kazkaip neradau arba praziopsojau, o labai jau smalsu man smile.gif

Kurgi musu aktyvioji Given444 prapuole?

Kai vaikai sumigs, parasysiu 4u.gif

QUOTE(ada21lt @ 2012 08 22, 12:54)
O mano zinokit 240 w ir nieko, jau laiko antrus metus, kenwwod firmos, nedidelis toks, vadinasi smothie 2go, man labai patogus. Nauduoju beveik kasdien bent po karta.

Na matyt pagal poreiki. As jau pasimokiau, tai zinau, kad 'sudrozciau' lb greit toki su savo riesutu kremais ir kitais raw kulinariniais sedevrais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 08 22, 14:50)
Su luobelėm, tai kietos, neišmirksta ir skonis ne koks..bent man ax.gif

Nežinau, ar be luobelių sezamai dar gali sudygti, o minėtieji su luobelėm dygsta puikiai, taigi - gyvi smile.gif

O migdolų galiojimo laiką pažiūrėsiu, ir ryt parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Britule: 22 rugpjūčio 2012 - 17:30
Labukas, manau reikia sita temuke pribaikti greiciau 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti