QUOTE(Besishypsanti @ 2012 08 22, 07:30)
Pinigai pinigėliai

Vienos dienos vidurkis 11,50 Lt vaisiams ir špinatams
meniu fainas

toks soootus matosi

pas mane riešutų beveik nebuvo, nebent ant salotų užilui šiek tiek naudojau, bet linų sėmenis irgi dėdavau beveik visur

Svorį savo sekat?
Na va

dienos vidurkis tikrai nedidelis manau, tuo labiau, kad viskas sveikai mitybai
Riešutų gal atrodo daug, bet principe jų į dieną valgau ne daugiau kaip 10 vnt, arba kaip užkandi, arba su kažkuo.
Aha, svorį seku, krenta po labai daug. Na, pas mane yra nuo kur ir kristi...
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 22, 08:30)
HAWAIIAN SPIRULINA 400 tab. BONKA
__
Kai kurie zaliavalgiai siunciasi is iherb.com
ačiū kad dalinates nuoroda. Žiemą galvoju, reiks įsigyti. Shoeaholic, jūs dažnai kur minite, kad į savo valgiaraštį įtraukiate mieles. Vis paskaitau ir nepaklausiu. Kas čia per mielės? Gal galima kur plačiau paskaityti, ar kaip jos tiksliai vadinasi? Įdomu.
Dėl iherb'o, tai siunčiuosi aš ir šį tą. Kaikas pigiau, daugumos - neapsimoka. Gerai, kai iherb'as akcijas taiko, tai tuomet visai pigiai galima šį tą rasti. Eilinė e-parduotuvė ir tiek.
QUOTE(Banga @ 2012 08 22, 08:46)
Kaip skaniai atrodo mirkytos saulegrazos su riesutais ir kt... Ir as uzsimaniau, siandien vakarienei pasidarysiu
Gerai, kad turite su kuo kooperuotis, nes 2,5 kg labai jau daug. O koks ju galiojimas buna?

Gal galetumet paziureti?
Su iherb.com ir as kazkaip nesusidraugauju, kol kas
Ačiū, realiai dar skaniau atrodo. Kai norisi kuom nors skranduką 'prikišti', pasmaguriauti, tai super

Bet manau tuom piktnaudžiauti nereiktų.
Dėl migdolų tikrai įdomus galiojimo laikas. Tokį kiekį per metus suvalgyčiau

Žodžių, gal šiauliečių yra norinčių kpoperuotis pusiau?
QUOTE(Britule @ 2012 08 22, 10:44)
Migdolų riešutai čia lukštenti
Na, tada kaina visai puiki. Kitas klausimas būtų dėl galiojimo, gal netyčia žinote, per kiek laiko juos reikia suvartoti?