Dar kartą ačiū
R.O., kad taip išsamiai pasidalinote patirtimi, labai naudinga manau čia mums visoms

Nors aš būti monoraw dar turbūt nepribrendau,man trinti vaisių kokteiliai su špinatais yra kaip tobuliausias desertas

o juk tai kartu būna ir pietų patiekalas

Gal po kol kas man dar per sunku atsisakyti to skanaus valgymo. Ir be šaldytuvo neapseičiau, jau kurpiu planus kaip kitą pavasatį įkalbinėsiu MB pirkti atskirą šaldiklį, kad nuo pat vaisių,uogų, daržovių augimo pradžios galėčiau visokių gėrybių prikaupti kitai žiemai. Nes šiemet dėl vietos stokos turėsim labai mažai...
Rašėt, kad mikroflora "užsiveisia" pilnai per 1-1,5 metų, ilgas laiko tarpas, bet tikiuosi, kad bus verta, nes dabar yra dar tokių pakitusių žarnyno reakcijų, kurios nelabai džiugina
Kas dėl plaukų, tai man gal 3-4 metus jie žiauriai slenka, ir kas mane pažįsta artimiau, nesupranta kaip aš dar nenuplikau, nes kiekvienas galvos plovimas pareikalauja kuokšto plaukų ir taip kas 2-3 dienas

o kur dar tie pavieniai išslinkimai.. Bet plaukų aš ne tik turiu, jie tokie link storesnių, tikrai ne 5 plaukai ant galvos. Prieš dvi sav. dar nusipirkau ekologišką šampūną su balzamu, dar skaitinėju ir bandau atsirinkti natūralius plaukų skalavimus, kurie stabdytų slinkimą ir skatintų augimą. Gal natūralių produktų vartojimas iš vidaus ir išorės greičiau pagerins situaciją
Papildyta:
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 10, 09:23)
Bet gi, kiekvienam savas kelias, tai bandau reaguoti tolerantiskai

būtent

Šitam reikale tolerancijos reikia. Ypač, kai aplink tiek daug žmonių išvis nesuprantančių kaip galima žaliavalgiauti atsisakant hesburgerių, šašlykų su kečiupu, močiutės cepelinų ar bulvinių blynų, o kur dar napaleono tortai ir kartvutės saldainiai prie kavos

Mes pykstam kai mūsų valgymo tie minėtieji valgytojai netoleruoja, tai nebūkim ir mes tokie nesistengiantys supratsi. Palaikyti ar maitintis taip pat juk nebūtina, jei tai nepriimtina
Man asmeniškai didelis žingsnis yra tai, kad aš jau gal ~2 mėn (jaučiu reik kalendoriuje datas pradėt žymėtis, nes jau pamiršau kada ką pradėjau

) nevartoju kepto,riebaluose ruošto maisto. Tai didžiulis pasiekimas ir žingsnis pirmyn. Visų kitų ne raw produktų atsisakymas- dar vienas didžiuolis žingsnis į priekį. O kai vieną dieną atsikelsiu ir pasakysiu gana! aš noriu būti 100% raw, o ne 70-80%, tada galėsiu žymėt gyvenime naują, kitokią atkarpą. Ir tai bus milžiniškas pasiekimas, nes man dar tik 25m., o aš jau galvoju apie tai, kad VISAM laikui atsisveikinsiu su čipsų ir šokolado valgymu

Argi tai nėra didelis įvykis? Gal kada nors (anklsčiau ar vėliau) organizmas norės valgyti tik monoraw,bet aš nežinau kada tai bus ir ar išvis taip bus, nes aš jau dabar savim didžiuojuosi ir labiau save myliu
Todėl valgykim visi tai, kas mums yra priimtina, ko nori mūsų organizmai, būkim laimingos, žvelkim į gyvenimą pozityviai ir nemenkinkim kitų žmonių pasirinkimo

O diskusijos yra gerai, juose gimsta tiesa