Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

as skalbiu labai daznai kas antra diena tai tikrai.nes vietos mazai tai poto apsikraunu ir ner kur praeiti ir smirda viskas. nes mano mazylis daznai i diena por akart net iki ausu prisislapina tei labai greit prisikaupia tu rubeliu. bet stengiuosi skalbt ant 30 min skaitosi cia taupiausias skalbimas tei va. o savaitgali tei jau visada skalbiu viska .ranksluoscius ar patalyne jei reik .smile.gif
Atsakyti
3 kart i savaite visada,maziau nebuna biggrin.gif
Atsakyti
Na kol maziuku namuose nera, tai uztenka ir 2-3 skalbimu per savaitgali. Aisku savaite savaitei nelygi, buna, kad tenka ir vidury savaiteles apsisvarinti ir savaitgaliais rankoves pasiraitojus pasitvarkineti daugiau. Visko buna ax.gif
Atsakyti
Oi net sunku pasakyt, buna , kad kas dien tenka jungt masinyte i darba , o per stebuklus i sav gal ir 3 kartu uztenka. Pas mus priklausomai nuo sezono, ziema skalbimo maziau, o vasara , ruduo ir pavasaris tai tada jau kas dien skalbt gali cry.gif
Atsakyti
Kas savaite thumbup.gif Buvo mintis medziagines sauskelnes naudoti, tai tikriausiai butu reikeje kasdien masina ūžinti.
Atsakyti
2 kartus į savaitę
Atsakyti
Keturių asmenų šeima-skalbiu maždaug 2-3 kartus per savaitę..Patalynės namie neskalbiam-nešam į skalbyklą..O šiaip viena kart šviesesni rūbai, kitą kart tamūs, taip ir sukamės ratu..Dar būna, kad papildomai tenka skalbt kokį lovos užtiesalą ar poliesterio striukes atskirai..
Atsakyti
Aš labai dažnai. Keturių asmenų šeima, o visi tokie švaruoliai (nors gal daugiausia patei tokia esu). Kai būnu namie, tai kartais ir 3 kartus per dieną įjungiu. Net meistras juokėsi, kai vežė mano mašiną taisyti savaitei. Aš už galvos susiėmiau,o jis sako, kad mašina skirta buitinėms reikmėms, o ne pramoniniu būdu skalbti...
Aš neskalbiu kiekvieną dieną, bet jau kai įjungiu vieną dieną, ta būna nuo ryto iki vakaro, ypač kai keičiasi sezonas.
Atsakyti
Daznai jungiu,kokius 3 kartus per savaite doh.gif Nors esam tik dviese biggrin.gif
Atsakyti
3 kartus i savaite,nes 2 vaikuciai,tai ojojoi kiek visko susidaro g.gif
Atsakyti
3-4 kartai per savaite, tiek vyras, tiek vaikis terliai, tai tik isskalbiu ir vel kruva stovi purvinu doh.gif
Atsakyti
as skalbiu maždaug 2-3 kartus per savaitę
Atsakyti