Ne mažiau 3 kartu.
3 kart butinai

Ne mažiau 4 kartų
ir čia vien tik vaikų rūbeliams

QUOTE(janet @ 2006 04 24, 00:45)
Supaprastinus klausimą,išeitų:kiek per savaitę kartų skalbiate?Ne rankom,aišku.Vyras ėmė mane kaltint netaupumu
nes labai dažnai skalbiu(tikriau,skalbyklę jungiu).Bet esant dviems vaikams murziams
,kai vienas - dar gan mažiukas,kitaip neišeina....Išeina laukan - grįžta,striukė plėmuota.Atrodo,dar reik sugebėt taip išmurzint...Į darželį gi su tokia neleisi - tai ką,reikia skalbt.Ir ypač ,,purvinasi" virtuviniai rankšluoščiai,kuriuos mano mažasis labai dažnai mėgsta pavartoti vietoje nosinės
išsipučia nosį,ir ką,vėl metu skalbt.Vakare jau krūva rūbų.O kur dar sisiojimas į lovą(na ne kasnakt,bet dar vis pasitaiko...
).Tai ir patalynė kaupiasi.Draugė,kai išgirdo ,kad aš kas 2 diena jungiu skalbimo mašiną (o būna ir kad kasdien),išpūtė akis.Aš,sako,tik šeštadieniais skalbiu.
Man taip neišeina,nors tu ką - jei laukčiau savaitę,jaučiu krūva iki lubų susidarytų...

Man taip neišeina,nors tu ką - jei laukčiau savaitę,jaučiu krūva iki lubų susidarytų...
Žinok viskas normaliai ,mes esam tryse bet skalbiu kas trečia diena ir dar po 3-4 skalbimus varau man irgi vyras sako iš kur tu trauki tuos skalbinius, o vaikas mano labai teplus siaubingai kaip tik i kiemą taip ir žinok, kad ryt teks skalbti .Dar ateina persirengia dar kokį trys kartus tai žiurek mašina užia iki vakaro

ivairiai, priklauso koks metu laikas, nes ziema tai rubai daugiau vietos masinoje uzima, taip pat nuo to koks oras, ka veikeme. Jei ziurint standartiskai, tai 2-3kartai per savaite.
QUOTE(Rimulinka @ 2006 11 04, 15:40)
Žinok viskas normaliai ,mes esam tryse bet skalbiu kas trečia diena ir dar po 3-4 skalbimus varau man irgi vyras sako iš kur tu trauki tuos skalbinius, o vaikas mano labai teplus siaubingai kaip tik i kiemą taip ir žinok, kad ryt teks skalbti .Dar ateina persirengia dar kokį trys kartus tai žiurek mašina užia iki vakaro 

QUOTE(Maziai @ 2006 11 04, 23:43)
Nu nezinau, nors mes keturiese, bet kadangi rubu turim uztektinai, tai skalbiu pora kartu per savaite. Del keliu rubu masinos nejungiu. Palaukiu, kol daugiau rubu susikaups.
Du sūnūs - ir tik porąkart per savaitę? 
Aš dvi dukras turiu, bet skalbiu beveik kasdien. Na, tiesa, ne kaskart sukišu 4-5 kg. Jei skalbiu vilnonius, tai tik keli megztinėliai.
O buvo dar blogiau, nes vyresniosios lova iki 5 metų šlapdavo 2-3 kartus per savaitę...

Praėjusią savaitę jau ir džiovyklę nusipirkom, nes kasdien džiaustyti ne visada laiko yra, o per dieną daugiau 2 skalbimų neprasuksi: nespėja džiūti. O dar trečias vaikas pakeliui...

2-3 kartus per savaitę

Dazniausiai 2-3 kartus per savaite. Buna kad ne vieno karto, o buna kad ir 5