Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

stabiliai kas antra diena , esam seimoje 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat skalbyklė įjungta kas antrą dieną ax.gif
Atsakyti
kazkur 2-3 kartus per savaite, bet po 2 kart 4u.gif
Atsakyti
Kas 2-3 dienas, bet retai būna kad užtektu vieno skalbimo, tai tenka ir 3 kartus skalbiankę " prasukti". O kad dar kas nors visa tai išlygintu.... verysad.gif
Atsakyti
3-4 kartai per savaite. Esam 4-iese
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 01 11, 18:49)
Kas 2-3 dienas, bet retai būna kad užtektu vieno skalbimo, tai tenka ir 3 kartus skalbiankę " prasukti". O kad dar kas nors visa tai išlygintu.... verysad.gif

Rubu dziovykla padeda "islyginti". lotuliukas.gif Anksciau buvau pries, galvojau dar daugiau sulamdys. g.gif Bet ne, ispucia ir nereikia lyginti. Be to atkrenta bereikalinis darbas dziaustyti. Is skalbykles i dzovykle. lotuliukas.gif
Atsakyti
Esmi 4.Jungiu 4-5 kart į sav.Dažniausiai eko rež.Na vandenio ir elektros prinaudojam doh.gif
Atsakyti
Įjungiu 2-4 kartus.Esam tryse.
Atsakyti
Mes trys, skalbiu 3 k/sav.
Atsakyti
QUOTE(janet @ 2006 04 23, 22:45)
Supaprastinus klausimą,išeitų:kiek per savaitę kartų skalbiate?Ne rankom,aišku.Vyras ėmė mane kaltint netaupumu ax.gif nes labai dažnai skalbiu(tikriau,skalbyklę jungiu).Bet esant dviems vaikams murziams rolleyes.gif ,kai vienas - dar gan mažiukas,kitaip neišeina....Išeina laukan - grįžta,striukė plėmuota.Atrodo,dar reik sugebėt taip išmurzint...Į darželį gi su tokia neleisi - tai ką,reikia skalbt.Ir ypač ,,purvinasi" virtuviniai rankšluoščiai,kuriuos mano mažasis labai dažnai mėgsta pavartoti vietoje nosinės doh.gif išsipučia nosį,ir ką,vėl metu skalbt.Vakare jau krūva rūbų.O kur dar sisiojimas į lovą(na ne kasnakt,bet dar vis pasitaiko... wub.gif ).Tai ir patalynė kaupiasi.Draugė,kai išgirdo ,kad aš kas 2 diena jungiu skalbimo mašiną (o būna ir kad kasdien),išpūtė akis.Aš,sako,tik šeštadieniais skalbiu.
Man taip neišeina,nors tu ką - jei laukčiau savaitę,jaučiu krūva iki lubų susidarytų...

nesamone kas savaite! schmoll.gif
na nebent negyveni namuose ir skabiesi kazkur lotuliukas.gif
As kas antra-trecia diena nors vaikas ir vienas...
Atsakyti
Vos ne kasdien,o jei kelias dienas neskalbiu tai paskui 3-4 masinas prasuku,tai tas pats gaunasi.be to pas mane masina padidinto turio.Nu nezinau ar cia sutaupyt galima,na nebet purvini n orim vaiksciot.Vyrai neskalbia(na dazniausiai),tai is kur jie gali zinot kiek reik skalbt
Atsakyti
Turbut rekorda pastatysiu.Pas mane skalbenke sukasi kiekviena diena kokius 2 kartus.Jeigu kokia diena neslalbiu tai sekancia diena ir 3 kokius kartus suku.As zinoma neprikemsu jos pilnos.Isrusiuoju rubus pagal spalvas, pagal medziaga.Kazkaip saugau kad nenudazytu, kad nesuglamzytu labai.Pvz.leliaus drabuzelius beveik viska pervirinu.4 asmenys mes seimoje.Vyras i tokius reikalus nesikisa niekad.
Atsakyti