stabiliai kas antra diena , esam seimoje 5

Pas mus taip pat skalbyklė įjungta kas antrą dieną

kazkur 2-3 kartus per savaite, bet po 2 kart

Kas 2-3 dienas, bet retai būna kad užtektu vieno skalbimo, tai tenka ir 3 kartus skalbiankę " prasukti". O kad dar kas nors visa tai išlygintu....

3-4 kartai per savaite. Esam 4-iese
QUOTE(ERVInga @ 2007 01 11, 18:49)
Kas 2-3 dienas, bet retai būna kad užtektu vieno skalbimo, tai tenka ir 3 kartus skalbiankę " prasukti". O kad dar kas nors visa tai išlygintu.... 

Rubu dziovykla padeda "islyginti".

Esmi 4.Jungiu 4-5 kart į sav.Dažniausiai eko rež.Na vandenio ir elektros prinaudojam

Įjungiu 2-4 kartus.Esam tryse.
Mes trys, skalbiu 3 k/sav.
QUOTE(janet @ 2006 04 23, 22:45)
Supaprastinus klausimą,išeitų:kiek per savaitę kartų skalbiate?Ne rankom,aišku.Vyras ėmė mane kaltint netaupumu
nes labai dažnai skalbiu(tikriau,skalbyklę jungiu).Bet esant dviems vaikams murziams
,kai vienas - dar gan mažiukas,kitaip neišeina....Išeina laukan - grįžta,striukė plėmuota.Atrodo,dar reik sugebėt taip išmurzint...Į darželį gi su tokia neleisi - tai ką,reikia skalbt.Ir ypač ,,purvinasi" virtuviniai rankšluoščiai,kuriuos mano mažasis labai dažnai mėgsta pavartoti vietoje nosinės
išsipučia nosį,ir ką,vėl metu skalbt.Vakare jau krūva rūbų.O kur dar sisiojimas į lovą(na ne kasnakt,bet dar vis pasitaiko...
).Tai ir patalynė kaupiasi.Draugė,kai išgirdo ,kad aš kas 2 diena jungiu skalbimo mašiną (o būna ir kad kasdien),išpūtė akis.Aš,sako,tik šeštadieniais skalbiu.
Man taip neišeina,nors tu ką - jei laukčiau savaitę,jaučiu krūva iki lubų susidarytų...

Man taip neišeina,nors tu ką - jei laukčiau savaitę,jaučiu krūva iki lubų susidarytų...
nesamone kas savaite!

na nebent negyveni namuose ir skabiesi kazkur

As kas antra-trecia diena nors vaikas ir vienas...
Vos ne kasdien,o jei kelias dienas neskalbiu tai paskui 3-4 masinas prasuku,tai tas pats gaunasi.be to pas mane masina padidinto turio.Nu nezinau ar cia sutaupyt galima,na nebet purvini n orim vaiksciot.Vyrai neskalbia(na dazniausiai),tai is kur jie gali zinot kiek reik skalbt
Turbut rekorda pastatysiu.Pas mane skalbenke sukasi kiekviena diena kokius 2 kartus.Jeigu kokia diena neslalbiu tai sekancia diena ir 3 kokius kartus suku.As zinoma neprikemsu jos pilnos.Isrusiuoju rubus pagal spalvas, pagal medziaga.Kazkaip saugau kad nenudazytu, kad nesuglamzytu labai.Pvz.leliaus drabuzelius beveik viska pervirinu.4 asmenys mes seimoje.Vyras i tokius reikalus nesikisa niekad.