Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

QUOTE(janet @ 2006 04 23, 21:45)
Supaprastinus klausimą,išeitų:kiek per savaitę kartų skalbiate?Ne rankom,aišku.Vyras ėmė mane kaltint netaupumu ax.gif nes labai dažnai skalbiu(tikriau,skalbyklę jungiu).Bet esant dviems vaikams murziams rolleyes.gif ,kai vienas - dar gan mažiukas,kitaip neišeina....Išeina laukan - grįžta,striukė plėmuota.Atrodo,dar reik sugebėt taip išmurzint...Į darželį gi su tokia neleisi - tai ką,reikia skalbt.Ir ypač ,,purvinasi" virtuviniai rankšluoščiai,kuriuos mano mažasis labai dažnai mėgsta pavartoti vietoje nosinės doh.gif išsipučia nosį,ir ką,vėl metu skalbt.Vakare jau krūva rūbų.O kur dar sisiojimas į lovą(na ne kasnakt,bet dar vis pasitaiko... wub.gif ).Tai ir patalynė kaupiasi.Draugė,kai išgirdo ,kad aš kas 2 diena jungiu skalbimo mašiną (o būna ir kad kasdien),išpūtė akis.Aš,sako,tik šeštadieniais skalbiu.
Man taip neišeina,nors tu ką - jei laukčiau savaitę,jaučiu krūva iki lubų susidarytų...

Mano šeima: aš ir sūnus. Mašiną jungiu tikrai ne rečiau, kaip kas tris dienas. Tai nereiškia, kad ją prikišu pilną skalbinių. Tačiau pvz jei sunus susitepė džinsus, aš jų tikrai rankom neskalbiu, o įmetu į mašiną, tuo pačiu ir kokias kojines įmetu. Ekonominiu požiūriu tai nenaudinga, bet nagų ir rankų priežiūra taip pat kainuoja.
Atsakyti
Mes dviese, bet dazniausiai 2 kartus i savaite, buna, kad ir viena... Bet bet kokiu atveju vistiek minimum trys skalbimai, nes kad ir kaip delioju vistiek i viena visko nesugrūsi.... wink.gif O kad vyras kaltina netaupumu..... cool.gif Tai cia normalei.... Ju natura tokia.... tongue.gif As nebekreipiu dėmesio.... Man tai pastoviai aiškina, kad skalbiant rūbai labiau dėvisi.... doh.gif Mol kai rūbai metus nebus skalbti ilgiau nešiot bus galima... ir spintos nereiks.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

blink.gif Paskaičiau ir susimasčiau, gal tikrai rečiau skalbt...... g.gif Gi taip galima patapt strašna bagatai.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burunduke: 24 sausio 2007 - 13:51
Mes 4,o skalbimo masina jungiu kiekviena diena,kartais net pora kartu reikia ijungt. ax.gif Jei vyras kada pasakytu ,kad per daug jungiu masina,pasiulyciau taupiai su rankytem praplaut rubus.Jauciu ,kad vieno karto uztektu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tenka skalbykle jungti kas antra diena po du kartus dienoj,nes vos isdziusta skalbiniai,vel nauju visas kalna skalbti tenka biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai penki,aš skalbiu beveik kasdien po kelis kartus.Neįsivaizduoju,kaip kažkada skalbiau rankomis?
Atsakyti
Kasdien arba kas antra diena rolleyes.gif
Atsakyti
Kas antrą dieną
Atsakyti
Mes dviese,tai per savaite ijungiu skalbykle 2,nu max 3 kartus,nebent kai MB parnesa is darbo darbinius drabuzius,tada tenka ir daugiau kartu skalbt doh.gif
Atsakyti
Mes tryse,o skalbimo masina jungiu kas antra diena.
Manau,kad tai nera daznai schmoll.gif ,nes niekada nejungiu pustustes.
O rankomis neskalbiu visai. Yra "jautriems daiktams" maiseliai rubams. Neriniuotiems ir panasiai,kur etiketese buna parasyta <skalbti rankomis>,tai saugiai idedu i maiselius ir zengte mars i skalbimo masina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes 4 tai kas antra dieną po du kartus.
Atsakyti
Mes 4 jungiu irgi kokius 2 ar 3 kartus.
Atsakyti
Mes 4se skalbiu kasdien net dziut nespeja doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 01 vasario 2007 - 23:09