Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

karta i savaite, gi nejungsiu skalbykles del vienu kelnyciu doh.gif
Atsakyti
O aš jungiu skalbynkę du tris kartus per savaitę, bet tom dienom skalbynkei tenka atlaikyt tris skalbimus.
Vyresnėlis sugeba per dieną suterliot tris, keturias kelnias, o kartu su jom ir srtiukes (taip taip mes jas turim tris (kasdienines) bet atrodo kad ir tiek neužtenka), o mažasis dabar kaip tik tokio amžiaus kai mokosi valgyt ir pažint naujus skonius. Taigi, nors drabužėlių turim daug, bet daug ir išsiterliojam. Mokomės gerti iš puodelio su ausele tai dažnai būna šlapias, nelaikysi gi šlapio. O kur dar rankšluosčiai, virtuvinės šluostės (jais vaikas grindis šluosto kai prilaisto ko nors o prilaisto dažnai, nes labai jau nori būt savarankiškas lotuliukas.gif neslopinsi juk tokio noro ax.gif ) Patalynė taip pat greit susiterlioja tiek vaikų tiek mūsų kai visi susiverčia į lovą padūkt lotuliukas.gif
Taiva, juk tai neišvengiama (dažni skalbimai) kai turi mažų vaikų mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniau tik aš tarp skalbinių paskendus drinks_cheers.gif Kasantrą vakarą [U]būtinai.Skalbinių dėžė tuščia nebūna,nes vaikai murzilkos mamos darbo visai nevertina doh.gif
Atsakyti
Kai tik atsiranda vietos kur dziovint nauja partija, tai ir skalbiu. Minimum 3kart per savaite doh.gif
Atsakyti
3-4 kart per savaite, bet po 3-4 partijas doh.gif
Atsakyti
skaitau ir matau ,kad vyra taupu turit ...savo skalbykle jungiu kiekviena diena ...jai neskalpciau tikriausiai murziukai butumem kasdien bigsmile.gif vaikas turi ,,paragauti"ir smelio ir zolytes ,antraip jis nesupras kokia zeme vaiksto... thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus skalbykle jungiama 2-4kart.Kadangi gyvenam UK,o pas mus neme be musu gyvena dar vienas nuomininkas tai priklauso kiek jis kartu skalbia i sav.Kartais jis 2kart skalbia,o kita sav.ne kart jis neskalbia.O siaip musu seimos drabuzius 2-3kart,nes tik 1kart savaiteje tecio darbo drabuzius skalbiam,tai patalyne,tai musu bendri drabuziai...
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 03 16, 16:25)
Kai tik atsiranda vietos kur dziovint nauja partija, tai ir skalbiu. Minimum 3kart per savaite doh.gif

drinks_cheers.gif ta pati situacija ir pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiliuke: 20 kovo 2007 - 10:52
Skalbiu 2 kart per savaite vaiko rubelius, na, ir dar 1-2 kartus suaugusiuju.
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 03 16, 16:25)

Ir as tap skalbiu .Buna kad ir kiekviena diena..... doh.gif
Atsakyti
aš tai jungiu 3-4 k/ sav. o būna kad ir dažniau.
Atsakyti
kartais 1, kartais nejungiu visai smile.gif
Atsakyti