Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

mes siaip skalbiames 2-3 kartus, kai su patalyne ar su vyro uniforma - tai ir 5-6 per sav. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karvute @ 2007 04 03, 16:35)
mes siaip skalbiames 2-3 kartus, kai su patalyne ar su vyro uniforma - tai ir 5-6 per sav.  smile.gif

mano murzė ir neleidžia pataupyti lotuliukas.gif

nuo gimimo labai atpilinėjo, todėl keisdavau drabužėlius po kiekvieno matinimo unsure.gif todėl skalbdavau kas dieną unsure.gif nepripirksi juk tiek, kad keistum ir keistum neskalbiant iki savaitgalio doh.gif

dabar ir tokia murziukas, kad vis tiek kas antrą dieną jungiu mašiną tongue.gif
Atsakyti
Aš skalbiu 2-3 kartus per savaitę. 4u.gif
Atsakyti
Kol kas i savaite skalbiu 3 kartus, vasara gal bus daugiau doh.gif
Atsakyti
kadangi maniskis - atpiltukas, rubelius keiciame ldaznai. skalbiames 2 - 3 kart per savaite. ir visada skalbiu naktimis
Atsakyti
na as galima sakyt skalbiu kas antra diena.Mes esam tryse, mazasis dar neina i darzeli tai dar kazkaip netaip issiterlioja, su manim lauke vistiek priziuriu.O skalbt yra ka ypac maikes vyro, uztenka jam viena kart apsirenkt ir viskas skalbiu-to jis niekaip nesupranta , kad maike reikia skalbt ne tada kada jau purvina, bet net ir tada kai ji prakaituota.Zodziu vyrai musu niekada nesupras taip kaip ir pasuivaiksciojimo po parduotuves biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sklalbiu kas antra diena doh.gif
Atsakyti
kuo toliau tuo graziau, seniau budavo 3 skalbimai i 2 savaites, dabar 3 kartus per savaite minimum doh.gif
Atsakyti
Mes kažkur 2-3 kart per savaitę smile.gif
O kai reik ir patalynę skalbt, tai papildomai dar skalbimas prisideda smile.gif
Esam 3 asmenų šeima.
Atsakyti
Skalbiu kažkur kas antrą dieną, kartais ir kasdien doh.gif bet kai dabar atšalo, o šildymas atjungtas ir nėra kur rūbelių džiovinti, tai apsiriboju skalbti 2 kartus per savaitę blush2.gif
Atsakyti
Man seimoj 3 asmenys . skalbiu 2-3 kartus per savaite +vyro darbinia
Atsakyti
As tai kas antra diena doh.gif
Atsakyti