I savaite karta,arba du...

skalbiu kas antra-trecia diena,kartais tenka ir po kelis skalbimus i diena.

QUOTE(linuciuxxxx @ 2006 05 31, 22:58)

Auginant tris vyrukus jai darbo tikrai nepritruksta kiekviena diena sukasi
pas mane ir skalbyklė be darbo nebūna
dažnai pagalvoju,kaip išsiversdavom be jos

Kokius 3 - 4 kartus, bet kaip pradedam skalbti tai 2 sukimus per vieną dieną padarom.
Tai pasirodo ne mes vieni taip daznai skalbiam
Mes irgi beveik kasdiena. Bet as galvoju, kad gal jau yra didesniu skalbiankiu, kad daugiau skalbiniu vienu metu skalbtu
Nes elektros mokestis tai jauciasi smarkiai nuo tu skalbiankiu. O daug negrudu drabuziu nes tada jie neissiskalbia svariai...
Bet labiausiai mane nervuoja tai drabuzius dziaustyt, nudziaustytm, rusiuot, na ir aisku kai kuriuos - lygint

Bet labiausiai mane nervuoja tai drabuzius dziaustyt, nudziaustytm, rusiuot, na ir aisku kai kuriuos - lygint

Oi skalbiu daznai,na kokius 3,4 kartus,ir per diena buna ir du , ir trys skalbimai.Bet ziuriu ne viena as cia tokia ,o tai jau galvoju kad as cia tik skalbiu ir skalbiu.

savaitgali, kai elektra pigesne, tai skalbiu ir skalbiu, po 2-3 kartus per diena. Bet kartais ir vidury savaites tenka karta kita skalbti.
skalbimo masina sukasi ir sukasi, kokiu 4 kartus per savaite, tai tikrai! tam ji ir skirta juk!

as 2 dazniausiai
daznai 2 kartai sestadieniais

Švaruolės šaunuolės
Aš taip pat 2-3 kart į savaitę , o dabar vasara bus daugiau... bet jau lyginti kaip nemėgstu