Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

o as skalbiu kas 5-6 dienas vaiko rubus kai susidaro didele kruva,jei pvz isitepa striukyte as rankom praplaunu ir imetu i centrifuga,del poros rubu niekad nejungiu skalbenkes,pataline skalbiam kas 10 dienu,adijaliukus kas 1 men,minkstus zaislus kas 2-2,5 men.
Atsakyti
neskaiciavau,bet manau,kad kokius 3-4 kartus ax.gif
Atsakyti
ax.gif viena diena per savaite ir ta diena jai tenka kokie 5 skalbimai minimum.Rubai balti,rubai juodi,margi rubai,dzinsai,patalyne,ranksluosciai virtuviniai,ranksluosciai paprasti,megztiniai....viska skalbiu atskirai ir laukiu,kol susidarys kruvele-po pora maikuciu neskalbiu...ai,dar kojines vyras atskirai skalbia-bet cia jau ne mano kompetencija schmoll.gif
Atsakyti
Mes gyvename tryse, tai ir skalbiu trys kartus i savaite.
Atsakyti
Skalbiu tiek kiek reikia smile.gif Kartais būna savaičių, kad ir kasdien, o savaitgaliais tai tikrai po kelis reisus biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai labai stengiuosi tik nors vieną kart skalbt per dieną, bet neišeina blush2.gif kai einam laukan kai karšta tris kart, tai visus drabužius reik plaut, be to manoji sauskelnių nepripažysta, bet dar ne visada padaro ant puoduko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 13 gegužės 2006 - 08:48
Skalbiu kasdiena, na, kas antra maksimum.
Atsakyti
na mes irgi prie tu pionieriu, kurie kas vakara skalbia ax.gif
Atsakyti
as kas antra diena doh.gif
Atsakyti
As tai irgi kiekviena diena skalbiu,nu,jei 1-na diena padarau pauze tai cia jau gerai.
Atsakyti
Nu jo doh.gif kuo vaikas didyn, tuo skalbimo daugyn doh.gif
mano maze dar nelabai terliojasi wub.gif as skalbiu 2 kart i savaite
Atsakyti
Aš skalbiu beveik kasdien. Tenka kiekvieną dieną vaikams drabužius keisti, nes grįšta iš darželio purvini siaubingai abu
Atsakyti