sveikos,
beskaitinėdama senus "Rasos" žurnalus, suradau tokius J.Ruolios patarimus, gal kas pasinaudos:
- pašalinus agresyvų naviką galima gerti ugniažolių arbatą bei preparatus su ugniažolėmis. Bet tik tada, kai kepenų tyrimai yra geri. Jei jie prasti, reikia ieškoti kitų alternatyvų, nes ugniažolės dar labiau pablogins kepenų veiklą, ypač ALT, AST, ŠF
- jei paskiriami Wobenzym, Mezym forte ar kiti fermentų deriniai, vartokite pelynų trauktinę - vadinamuosius vidurių lašus, kurie kasa ir kepenims padeda gaminti nuosavus fermentus, tulžies rūgštį ir saugos kasos ir kepenų latakus nuo gleivių kamščių susidarymo. Yra atvejų kai kasos ląstelės mėnesį ar ilgiau pavartojus fermentų, negauna komandos dirbti ir pradeda virškinti save
- pelynai naudingesni letiems žmonės - felgmatikams ir melancholikams, pupalaiškiai - pasiutusiems
- per spindulinės terapijos kursą nereikia vartoti stiprių vitaminų ir antioksidantų, jie trukdo sprogdinti navikines ląsteles
Nida44, kaip Tavo reikalai?
[quote=willow,2012 07 08, 16:22]
Kaip pasakytų Monas, šūds. Gydytojas sakė, kad karcinomos mėgsta strakalioti po kūną.
Esu po operacijos, operavo birželio gale, matau blogai, sakė, praeis.
Operacija - klaikuma, repeticija prieš pragarą. Bijojau kaip beprotė. Neurochirurgas - aukščiausios klasės. Gydė Prunckienę, prieš daug metų operavo Vilniuje žuvusią prancūzų aktorę M.Trintignant.
Viena laimė, kad niekšas buvo po oda pakaušio srityje, negiliai ir nedidelis.
Ryt į VUOI, prašausi pas chemikus ir švitinti, reikia žaibo greičiu, o juk yra vasara. Ar daug dabar žmonių? Kažin, ar dirba Rutkauskienė?
Skaičiau Guardian straipsnį, kad sergant krūtų ligomis ir prostatos v, jokiu būdu negalima valgyti jokių pieno produktų dėl juose esančių augimo hormonų. Viena mokslininkė aiškino, kad taisyklinga mityba jai padėjo išsigydyti krūtų v. Jos maistas toks, kaip jau ne kartą esame kalbėję, - daržovės, nesaldūs vaisiai, mėsa, žuvis, riešutai. Aš iš pieno produktų valgau tik sūrį ir eko jogurtą, gal reiks ir juos mesti, nors mano ir ne krūties liga.
Kaip pasakytų Monas, šūds. Gydytojas sakė, kad karcinomos mėgsta strakalioti po kūną.
Esu po operacijos, operavo birželio gale, matau blogai, sakė, praeis.
Operacija - klaikuma, repeticija prieš pragarą. Bijojau kaip beprotė. Neurochirurgas - aukščiausios klasės. Gydė Prunckienę, prieš daug metų operavo Vilniuje žuvusią prancūzų aktorę M.Trintignant.
Viena laimė, kad niekšas buvo po oda pakaušio srityje, negiliai ir nedidelis.
Ryt į VUOI, prašausi pas chemikus ir švitinti, reikia žaibo greičiu, o juk yra vasara. Ar daug dabar žmonių? Kažin, ar dirba Rutkauskienė?
Skaičiau Guardian straipsnį, kad sergant krūtų ligomis ir prostatos v, jokiu būdu negalima valgyti jokių pieno produktų dėl juose esančių augimo hormonų. Viena mokslininkė aiškino, kad taisyklinga mityba jai padėjo išsigydyti krūtų v. Jos maistas toks, kaip jau ne kartą esame kalbėję, - daržovės, nesaldūs vaisiai, mėsa, žuvis, riešutai. Aš iš pieno produktų valgau tik sūrį ir eko jogurtą, gal reiks ir juos mesti, nors mano ir ne krūties liga.
Nida44, tai vienas didelis darbas padarytas. O tyrimai jau aiškūs?
O kodel repeticija prieš pragarą? Čia del chemijos ir švitinimų? Ką darysi, tai - mūsų ligos priešai. Stiprybės, mano vasara irgi parduota chemijai... Po to spinduliavimas... ir dar ne pabaiga. Kaip mano chirurgas sakė "kentėk, šiemet turi atkentėti..."
Mano Rutkauskienė praeitą savaitę grįžo iš atostogų. Puiki chemikė, rūpestinga, atidi ir tt. Buvau antradienį tikrinti kraujo - apie 11val visame dienos stacionare pas daktarę laukėme trise. Tiesa, jau lašinosi chemiją - pusė krėslų tebuvo užimta.
Dėl mitybos: žinai, panašiai maitinausi iki susergant. tas nesutrukdė susirgti šia liga. Bet vistiek daug skaitau apie mitybą. Ir stengiuos laikytis. Ryt atneš dar vieną knygą. Mastė pagal ją koregavosi mitybą, sakė, jai labai tinka.
O kodel repeticija prieš pragarą? Čia del chemijos ir švitinimų? Ką darysi, tai - mūsų ligos priešai. Stiprybės, mano vasara irgi parduota chemijai... Po to spinduliavimas... ir dar ne pabaiga. Kaip mano chirurgas sakė "kentėk, šiemet turi atkentėti..."
Mano Rutkauskienė praeitą savaitę grįžo iš atostogų. Puiki chemikė, rūpestinga, atidi ir tt. Buvau antradienį tikrinti kraujo - apie 11val visame dienos stacionare pas daktarę laukėme trise. Tiesa, jau lašinosi chemiją - pusė krėslų tebuvo užimta.
Dėl mitybos: žinai, panašiai maitinausi iki susergant. tas nesutrukdė susirgti šia liga. Bet vistiek daug skaitau apie mitybą. Ir stengiuos laikytis. Ryt atneš dar vieną knygą. Mastė pagal ją koregavosi mitybą, sakė, jai labai tinka.
Taip, willow, atsakymus žinau, tai jis. Po dviejų metų pasivijo.
Repeticija prieš pragarą - mistine prasme.
Gerai, gal nebus daug žmonių. Aš esu padariusi didžiulę klaidą: prieš dvejus metus chemiją pradėjau po 6 savaičių. Norėjau pailsėti, niekas nepatarė, neįspėjo, buvau naujokė, manau, kad tai galėjo būti lemtinga. Nors ir nebūtinai.
willow, tai tu ne palatoje leidiesi? Kai aš leidausi prieš dvejus metus, mane guldė į ligoninę, nes chemija buvo labai stipri ir turėjo stebėti.
Valio, yra Rutkauskienė, aš buvau pas ją. Geras ženklas.
Repeticija prieš pragarą - mistine prasme.
Gerai, gal nebus daug žmonių. Aš esu padariusi didžiulę klaidą: prieš dvejus metus chemiją pradėjau po 6 savaičių. Norėjau pailsėti, niekas nepatarė, neįspėjo, buvau naujokė, manau, kad tai galėjo būti lemtinga. Nors ir nebūtinai.
willow, tai tu ne palatoje leidiesi? Kai aš leidausi prieš dvejus metus, mane guldė į ligoninę, nes chemija buvo labai stipri ir turėjo stebėti.
Valio, yra Rutkauskienė, aš buvau pas ją. Geras ženklas.
Ne, aš dienos stacionare. Ir raudonąją lašinau ten, ir dabar - taxotere. Nežinau, kaip čia lyginti skirtingas chemijas, bet prie manojo nelabojo tipo - mano stipriausios. Aš po operacijos pradejau lašintis po men. Taip nurode chirurginiame.
Beje, apie jogurtą skaičiau negerą straipsnį. Ne taip seniai, bet nors šaudyk nepamenu, kur. Ir pagrindimo nepamenu, nes man neaktualu, aš jo nelabai mėgstu. Bet be rūgpienio (ar kefyro) sunkiai. Be to, prisiskaičiau apie visokių probiotikų ir prebiotikų naudą sveikatai....
O del jo sugrįžimo....Pati turbūt skaitei knygoje Visų ligų karalius... Dažniausiai jis sustabdomas tik tada kai gydymo metu pašalinami ir sunaikinami visi veiksniai, paleidę šių ląstelių dalijimąsi. Jei ne, jis grįžta.
Beje, apie jogurtą skaičiau negerą straipsnį. Ne taip seniai, bet nors šaudyk nepamenu, kur. Ir pagrindimo nepamenu, nes man neaktualu, aš jo nelabai mėgstu. Bet be rūgpienio (ar kefyro) sunkiai. Be to, prisiskaičiau apie visokių probiotikų ir prebiotikų naudą sveikatai....
O del jo sugrįžimo....Pati turbūt skaitei knygoje Visų ligų karalius... Dažniausiai jis sustabdomas tik tada kai gydymo metu pašalinami ir sunaikinami visi veiksniai, paleidę šių ląstelių dalijimąsi. Jei ne, jis grįžta.
Labas rytas. Dar dėl mitybos. Pilnas sodas visokių uogų. Kaip, merginos, ruošiate atsargas žiemai? Kuom keičiate cukrų? Gal žinote kokių nors sveikuoliškų konservavimo, marinavimo receptų?
Kadangi dabar lašinuosi chemiją, tai reikia atstatineti kraują. Taigi, valgau DABAR. jau suvalgiau kokius tris kibirus braškių
, nors visko kartu nepajegiau, susimečiau i šaldikli, bet kai nepasiekiu kaimo, atsargas iš jo jau baigiu sunaikint. Taigi, žiemai kaip ir neliks. Šaldau ir žemuoges, nes man prirenka, tai sumeta šaldiklin. Aš tik atvažiuoju tarp chemijų ir išsivežu viską . Kiekvieną dieną suvalgau po stiklinę. Atsargos dar nesibaigė. Juodieji ir raudoni serbentai - puse šaldikly, puse perttrinti su cukrum. Kažkur skaičiau, kad pektinai serbentuose išsiskiria tik sutrynus su cukrum. Dar nežinau, ką darysiu, ar valgysiu tik užšaldytas, ar ir cukrum. Dabar dar valgau šviežias mėlynes. Ką darysiu su joms , dar pagalvosiu. Labai laukiu šilauogių. Manau reiks užšaldyti, nes jų gan trumpas laikas rinkimo, o jos mums itin naudingos. Tik brangios. Ir šaldiklis labai riboto dydžio, nes atskiro neturiu.

Sveiki forumiečiai
Gal žinote Rutkauskienė ar Cicėnienė VUOI labiau su moteriškom onko ligom (jei konkrečiau - kiaušidžių v.) specializuojasi?
Pas kurią labiau patartumėte eiti?

Gal žinote Rutkauskienė ar Cicėnienė VUOI labiau su moteriškom onko ligom (jei konkrečiau - kiaušidžių v.) specializuojasi?
Pas kurią labiau patartumėte eiti?
QUOTE(willow @ 2012 07 09, 12:06)
Dėl specializacijos tai tiksliai nežinau, bet man atrodo chemikai dirba su visokiais ligoniais, neskirstydami į navikų lokalizaciją. Gal klystu, bet man toks įspūdis susidarė.
Ne, willow, šiek tiek specializuojasi, pav., viena man kartą pasakė: aš dirbu ir su plaučiais, Pastebėjau, kad turi savus ligonius, tik gal gana plačias sritis aprėpia, ne vieną.
Ką tik iš VUOI, nešvitins, sako, nebūtina, MTS atkeliavo su krauju.
tai chemijos dozė? Ar užteks operacijos? Įdomu, kaip jie tai nustat, su krauju ar ne? O koks kitas būdas? Ir kaip tas mts sustabdyt, kad nenukeliautų krauju?
parašiau taip, nes pas mano chemikę lankosi ir su krūtų, ir su žarnyno, ir su plaučių , ir su galvos, ir ginekologiniais navikais, kiek teko bendrauti. Tada labai platus spektras.
parašiau taip, nes pas mano chemikę lankosi ir su krūtų, ir su žarnyno, ir su plaučių , ir su galvos, ir ginekologiniais navikais, kiek teko bendrauti. Tada labai platus spektras.