Sveiki,
šimtas metų nesilankiau jūsų temutėje, gal viena kita "senbuvė" prisimins mane

O nustojau lankytis, nes man chemoterapijos, vaistai ir švitinimai nebuvo aktualūs, o kitų liūdnos, nelinksmos istorijos ar sunkumai veikė šiek tiek neigiamai.
Grįžtu trumpam raportui apie save - manau, kad optimistiniai pavyzdžiai įkvėps kitus nepasiduoti

. Kas pamenat, tai turėjau bėdų su neuralginiai skausmais dėl nupjautų ir pažeistų nervų. Laimei vaistų dozes pamažu mažinau ir nuo šių metų pradžios visai nustojau juos gerti. Prieš porą savaičių Vilniuje man atliko rekonstrukcinę operaciją, kuri pavyko labai sėkmingai, atsigavau labai greitai ir jau po savaitės grįžau namo su 45 siūlėm

Šiandien atsisveikinau su paskutinėm siūlėm, be to, sužinojau, kad operacijos metu paimti mėginiai biopsijai yra geri - recidyvo tikrai nėra niekur. Gydytojai džiaugiasi kartu su manim, kad viskas šį kartą taip sėkmingai pavyko

Už poros mėnesių vykstu į Vilnių patikrinimui, kaip kaulai gyja ir, jei viskas gerai, pradėsiu reabilitaciją. Tad jau tuoj tuoj po 4 m pertraukos pradėsiu mokytis vaikščioti abiem kojom

O čia iliustracijos (spauskit ant paveiksliuko - atsidarys geresnis vaizdas).
Mėnuo prieš rekonstrukciją:

Kelios dienos po rekonsturkcijos:

P.S. Tiems, kas mano istorijos pradžios nežino - 2008 m dubenyje nustatytas retas nepiktybinis kaulų auglys, osteoclastoma. Iš Klaipėdos nukreipta iš karto į Santariškes, kur gyd. Jonas Korsakas mane prižiūrėjo. Teko ilgai laukti operacijos, dėl ko labai nusilpau ir auglys greitai augo. Operuota Vilniaus lazdynų ligoninėje, operacijos metu stipriai nukraujavau, dėl ko vos nenumiriau, gijo viskas labai sunkiai ir lėtai, jau turėti neuralginiai skausmai stiprėjo. Iš Lazdynų perkelta į Santariškes vaistams parinkti, kas, laimei, pavyko sėkmingai. Ligoninėse praleidau 2 mėnesius. Paskui buvo ilgas laukimas ir stebėjimas, ar auglys neatsinaujina.
Esu labai dėkinga visiems mane operavusiems gydytojams ir prižiūrėjusioms sesutėms, bet ypatingai gydytojams J. Korsakui, J. Kurtinaičiui ir V. Uvarovui.
Stiprybės visiems kovojantiems ir jų artimiesiems