Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Labas vakaras visoms,
Nors jus skaitau jau ne vienerius metus( dažniausiai kelionių puslapyje), tačiau prisiregistravau tam, kad parašyčiau apie vaistus, tiksliau papildus nuo migrenos, kuriais net bijau džiaugtis, kad, kaip sakoma ,,nenužiūrėčiau" smile.gif
Sergu migrena (be auros) nuo vaikystės, kuri kartojasi 2-3 kartus į savaitę ir trunka apie 12 val, maždaud nuo 12 val dienos iki 11-12 nakties. Skausmai prasideda prieš mėnesines, orų permainas, ypač lietų, nepavalgius, neišsimiegojus ir t.t. Visa tai rašau, kad galėtumėt palyginti su savąja migrena ir nutarti ar gali jums padėti tai kas man padeda. Išbandžiau daug ką, JOKIE VAISTAI nepadeda! Kviečiau porą kartų net greitąją, tai suleido ketanovo su relanijumu ir užmigdė. Vienintelis periodas kai neskaudėjo galvos buvo pusė metų, kai gėriau AMIGROĮ, bet jie jau daug metų nebegaminami. Taigi, kai šį rugsėjį skausmai kankino 3 savaites iš eilės, nutariau pasiieškoti kokių nors skaistenio preparatų, kurie ir sudarė Amigrolio pagrindą, galvojau gal kokios arbatos ar ko nors panašaus rasiu ir radau štai ką - http://www.neovital....nce-pro-60-caps Kaina, aišku ne kaip amigrolio, bet ten galima ir pasiderėti... Yra jų parsisiųsti ir iš užsienio, nes šitie nelabai turi - iš pradžių gavau tik 1 buteliuką, dabar nusipirkau dar 2. Kadangi ieškodama Amigrolio išėjau į jūsų pokalbius, mačiau, kad daug kas prgyveno dėl jo dingimo, tai tikiuosi kam nors pravers tai, kad čia tiek prirašiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosa: 30 spalio 2012 - 19:55
Kaip ir visi kiti dar nebandyti - vilioja.. bet ar veiksminga.. smile.gif jau tiek bandyta visko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 10 31, 11:51)
Kaip ir visi kiti dar nebandyti - vilioja.. bet ar veiksminga.. smile.gif jau tiek bandyta visko... smile.gif

drinks_cheers.gif

Nors kaip sakoma - kas iesko tas randa...
Atsakyti
Kolkas laikus išgertas Nalgesin puikiai .. KOLKAS biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, galiu pasidziaugti, kad is prabegusiu 12 dienu, man tik 1 diena skaudejo galva smile.gif O kada taip buvo net nepamenu, nes migrena kankina i savaite 2-3 kartus... Vaistu isbandzius net nenusakoma galybe, taciau vieninteliai, kurie dar padeda yra Imigranas (purskiamas), zomig, relpax, taip pat dar leidziami - Ketonal. Juos susizinojau, kai buvau isvezta i ligonine del baisiniu priepoliu.
O dabar pasiskaitinejus foruma ir as nusprendziau isbandyt ta Cefaly smile.gif Nezinau ka jis tokio daro, bet man jis ziauriai padeda. Reikejo pradziai priprasti, nes pirkos proceduros ganetinai skausmingos buvo. Dabar as ji naudoju 2 programa kiekviena vakara, tai is to kaifo net uzmiegu... Ir skausmu tikrai sumazejo. Nors dar profilaktiskai geriu ir ivairius magnio priedus.
Kai savaite gyveni be skausmo tai jau man didelis pasiekimas, ir tiek daug laiko atsirado, kuri tekdavo praleisti lovoje...
Atsakyti
QUOTE(Vaidzius @ 2012 11 12, 13:02)

Laba smagu girdeti kad padeda. kad taip ir toliau butu 4u.gif
tik 2 programa yra daugiau aktyvinanti, 3 raminanti. gal vakarais reiktu ja bandyti g.gif
cefaly ir man stebuklas kazkoks. dabar galiu gyvneti kaip zmogus biggrin.gif anksciau labai bijodavau to skausmo, o dabar jei ir skauda, tai zinau kad su aparatu tas skausmas bus vos juntamas. o ir skausmu is buvusiu per menesi gerokai virs 10, liko tik 1-2 thumbup.gif
tik pastebejau toki dalyka, kol dar nebuvo sumazejes priepoliu skaicius, tai migrena buvo lengvesne. dabar kai liko tik 1-2 ji pasunkejo g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dievuliau, kad man šį aparačiuką kas nors padovanotų biggrin.gif lotuliukas.gif Gal Kalėdų Senelis g.gif
O šiaip man lb padeda Tomapax profilaktikai. Liko 1-2 skausmai, kai budavo apie 12 doh.gif Dabar užeina migrena dieną priš mėnesines unsure.gif ir plius prasidėjo mokslai, įtampos, streso daug, tai jaučiu, kad migrena dažnėja........... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske09: 12 lapkričio 2012 - 15:24
[quote=tiutiute,2012 11 12, 14:49]

Na as Cefaly 3 programos beveik nenaudoju, nes ji labaiu toki itampai nuimti smile.gif O 2 programa ji ir yra skirta Migrenos uzkirtimui, tai as ja ir stengiuosi kuo dazniau naudoti smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu, merginos, ir as i jusu buri. Migrenos stazas apie 25m. Seniau praeidavo per para, dabar kazkodel uzbanguoja iki 2-3 paru. Labai bjauri man buna ta regimoji aura pradzioje, nekenciu jos. O skausmas paskui zavingas, isstumia zeme is po koju. Gerai, kad siuolaikiniai vaistai, triptanai, truputi palengvina kancia. Bet irgi ne panaceja. Daug ka isbandziau. Per tiek metu nesugebejau atrasti kas isprovokuoja. Tiesa, vaikysteje nezinojom kas cia, kalte versdavom skrandzio negalavimams. Paskui netycia pateko keletas medicininiu straipsniu i rankas. XXI amziuje medicina taip sparciai zengia pirmyn, taip tikuosi, kad atras ka nors veiksmingo user posted image
Atsakyti
Gal kas žino, kokios kontraceptinės mažiausiai įtakoja migreną? Man ginė skyrė Yaaz.. aš jai sakiau, kad man būna migrenos priepoliai.. bet ji sako šitos tiks, o kai įsigijau, paskaičiau, ten aiškiai parašyta, kad migrenininkėms negalima vartoti.. skauda dabar galvą kasdien ..aišku mažiau nei įprastai per migreną, bet jau erzina.. atsirado ir dusulys, ir nervai pablogėjo nuo visų šių nesąmonių... sad.gif įdomu ir tai, jei jas mesiu gerti.. ar nesutriks ciklas.. gal kam teko susidurt su panašia situacija? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 11 25, 18:28)

pasikonsultuokit su kitu ginekologu 4u.gif
viena is priezasciu kodel nevartoju kontraceptiku butent yra ta, kad nesinori jog tie migrenos priepoliai padaznetu ax.gif
Atsakyti
Niu taip ir reikės padaryti, nes savijauta tai... jau geriau atrodo vienas stiprus priepolis per mėnesį.. nei visą mėnesį toks ne ypač didelis.. bet nuolat.. sad.gif arba visai mesiu šitą brudą.. nes ir visokie kitokie tie šalutiniai poveikiai reiškiasi.. nebekankinsiu savęs.. sad.gif
Atsakyti