Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler (tęsinys)

Rokai,kol mazi pinigeliai, as laikyciau ant 100% Tegul kaupiasi. Mazi dar pas tave pinigai, neverta nuimineti.
O yra kazkokia minimali suma,kuria gali persivesti i savo saskaita?
Atsakyti
yra apie 2 dolerius dabar padariau ant 80 ziuresim kaip bus
Atsakyti
nu va kur buves kur nebuves sponsorius prisikele is numirusiu, kad padekotu man jog nusipirkau Silver biggrin.gif
Atsakyti
Rokai,nieko gero dabar nebus is tu 80/20 dabartiniu tavo atveju. Paskaiciuok jei gauni 2$ uzstates 100, tai pakeitus % ~40cnt ikris i cash, o kokie 1,60 Vip. Nu ir ka su tais 40 cnt daryt? Nieko. Lauksi kol kiekviena diena jie taip pliusuosis? Labai mazi pinigai,kad jaustusi nauda. Tegul eina viskas i versla. Nepamirsk,kad penktadenis, sestadieis,sekmadienis isvis kudi, tai ten po koki 1$tegausi, neber kur dalinti smile.gif Savaitgali statyk 100. As gaudama 10, net nemastau keisti procentu. Man per mazi pinigai tegul dirba smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite įmesti tas nuorodas filmukų lietuvių kalba apie zeekler, nebeatrandu niekur smile.gif Ačiū.
Atsakyti
http://pasevelina.com/?page_id=497 - cia tie video, jei apie situs klausi.

Tai nustatyt 100 dabar? ir palikt taip?
Atsakyti
QUOTE(Rokas13 @ 2012 06 29, 15:41)
http://pasevelina.com/?page_id=497 -  cia tie video, jei apie situs klausi.

Tai nustatyt 100 dabar? ir palikt taip?

As laikyciau ant 100. Mano tikslas - didesni pinigai. Nebent tau uztenka ka tu gauni tongue.gif

Gal kas pasakys,kokia maziausia suma galima persivesti is cash i Payza saskaita?
Atsakyti
Kaip jums sekasi čia? smile.gif Kokie pasiekimai, nuomonės apie Zeek? Kol kas laukiu išmokėlės $1,178.43 smile.gif
Atsakyti
gerai sekasi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naviown @ 2012 06 29, 17:22)
Kaip jums sekasi čia? smile.gif Kokie pasiekimai, nuomonės apie Zeek? Kol kas laukiu išmokėlės $1,178.43 smile.gif

Labas, sekasi gerai ir kuo tolyn tuo geryn man atrodo biggrin.gif per kiek laiko pasiekei tokia suma? ir ar dirbai viena(-s)?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 06 29, 18:44)
As laikyciau ant 100. Mano tikslas - didesni pinigai. Nebent tau uztenka ka tu gauni tongue.gif

Gal kas pasakys,kokia maziausia suma galima persivesti is cash i Payza saskaita?

yra apie 23 doleriai su centais smile.gif tiksliai nepamenu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokas13 @ 2012 06 29, 17:27)
Labas, sekasi gerai ir kuo tolyn tuo geryn man atrodo biggrin.gif per kiek laiko pasiekei tokia suma? ir ar dirbai viena(-s)?

Na ne vienas, turiu kažkur apie 100 dirbančių žmonių turiu. Per 2 savaites tiek gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naviown: 29 birželio 2012 - 17:38