Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler (tęsinys)

QUOTE(naviown @ 2012 06 29, 17:37)
Na ne vienas, turiu kažkur apie 100 dirbančių žmonių turiu. Per 2 savaites tiek gavau.

nu neblogai, neblogai kazkada gal ir as tiek pasieksiu biggrin.gif o kada per tavo nuoroda uzsiregistraves narys pradeda nesti pelna? kai tampa Silver ar anksciau?
Atsakyti
Naviown, tai jus ne tik girkites, bet ir savo patirtim pasidalinkit tongue.gif Visiem idomu kaip tokius rezultatus taip greit pasieket, kokios strategijos emetes, investavot ? Kaip tiek daug zmoniu suradot, kiek laiko dirbat? smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 06 29, 21:23)
Naviown, tai jus ne tik girkites, bet ir savo patirtim pasidalinkit tongue.gif Visiem idomu kaip tokius rezultatus taip greit pasieket, kokios strategijos emetes, investavot ? Kaip tiek daug zmoniu suradot, kiek laiko dirbat? smile.gif tongue.gif

Na nesigiriu, nes toks klausimas ir buvo sad.gif

Tokių rezultatų pasiekiau per nepilnai metus, investavęs iš pradžių 500USD reinvesticiją buvau pastatęs ant 100proc. po to perėjau ant 80/20. Pradėjau kviesti žmones. Nusiėmęs nemažą gabaliuką, investavau dar apie 600USD na iki šiol ir dirbu. Tie refferalai, per dieną atneša apie 60USD, todėl auginti VIP taškus / pelną nėra sunku. Žmonės atsiranda įvairiai, forumai, draugai, buvę partneriai, socialiniai tinklai.

Iš patirties galiu pasakyti, jog kitose šalyje, žmonės daug rimčiau žiūri į Zeek'ą. Tarkime prieš kelias dienas užkabinau tokį australą, tai dabar jis investavęs iš viso 1,2k USD ir dar sako, jog investuos bent kelis tūkstančius USD, vien dėl to, jog nori savo VIP balansą užsiauginti iki 50 000 VIP smile.gif
Atsakyti
Kiek as girdejau, tai taip, su uzsienieciais lengviau. O musiskiams aiskink neaiskines, nesamone ir viskas. Ka jus tokio pasakot,kad zmogiukai registruojasi biggrin.gif As kartais kaip durne pasijuntu, blush2.gif aiskinu,pasakoju,zmogui lyg idomu, vertiesi is kailio,kad sudomintum, o paskui pasako sudas cia blush2.gif doh.gif Tai praeina noras daugiau taip perniek energija svaistyti biggrin.gif Gal mano aplinkos zmones kitokio kirpimo,maziau verslus, na toks darbas nepriimtinas doh.gif
Sauniai padirbejai smile.gif pavydu skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 06 30, 11:27)
Gal mano aplinkos zmones kitokio kirpimo,maziau verslus, na toks darbas nepriimtinas doh.gif   
Sauniai padirbejai smile.gif  pavydu skaityti biggrin.gif

Ne tik tavo, mūsų visuomenėje yra nuostata, kad norint užsidirbti pinigų reikia arti kaip jaučiams, o jei arti nereikia - tada ne darbas blink.gif Žinau kelis asmenis, kuriems papildomi pinigėliai oi kaip nepamaišytų, tai informaciją pakišta ruošiasi skaityti kelias savaites, o dar galvos - finale manau, nuspręs, kad neverta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 06 30, 10:27)
Kiek as girdejau, tai taip, su uzsienieciais lengviau. O musiskiams aiskink neaiskines, nesamone ir viskas. Ka jus tokio pasakot,kad zmogiukai registruojasi biggrin.gif As kartais kaip durne pasijuntu, blush2.gif  aiskinu,pasakoju,zmogui lyg idomu, vertiesi is kailio,kad sudomintum,  o paskui pasako sudas cia blush2.gif doh.gif Tai praeina noras daugiau taip perniek energija svaistyti  biggrin.gif Gal mano aplinkos zmones kitokio kirpimo,maziau verslus, na toks darbas nepriimtinas doh.gif   
Sauniai padirbejai smile.gif  pavydu skaityti biggrin.gif

Taip ir yra, užsenietis užsiregistruoja, kelias dienas, ar net savaites pasižiūri ir viskas. Investuoja ir dirba rimtai. Lietuvių registracijų apie 300, užseniečių 4 tik. Iš tų 300, dirba kaip ir sakiau tik koks 100, o Silver/Gold/Diamond yra apie 50+, tai reiškiasi rimčiau dirba tik apie 15proc. žmonių, o iš užseniečių rimtai dirba 100proc., gal užtaikiau tokius rimtesnius, kurie nori 50 000 VIP pasiekti biggrin.gif

Jei žmogus sako nesąmonė, neįdomu ir t.t. Tai patariu, geriau net negaišk laiko prie tokių, nes jei neįdomu, tai vistiek niekaip nesudominsi... Jei žmogus domisi, klausinėja, tuomet tą žmogų laikyk ir nepaleisk, būk būti geras sponsorius.

Atsakyti
QUOTE(Rokas13 @ 2012 06 29, 15:41)
http://pasevelina.com/?page_id=497 -  cia tie video, jei apie situs klausi.

Tai nustatyt 100 dabar? ir palikt taip?

Aha apie šituos, ačiū.
Atsakyti
Uzduosiu ir as klausimuka:)
Taigi nare esu nesenai, isigijau ta silver. Gavau tuos 110 taskus. Investavau nedaug30$ , tad gavau tuos 30vip, viskas auga... Taigi kas toliau? Kiek suprantu tie taskai po2 menesiu virs vip,o kada kompanija nuskaiciuos tuos 110 tasku? Nepykit uz toki klausimuka,bet man kaip naujokei labai idomu,o cia matau yra gerai jau suprantanciu sia sistema.
Aciukas is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Al14ma @ 2012 07 02, 01:44)
Uzduosiu ir as klausimuka:)
Taigi nare esu nesenai, isigijau ta silver. Gavau tuos 110 taskus. Investavau nedaug30$ , tad gavau tuos 30vip, viskas auga... Taigi kas toliau? Kiek suprantu tie taskai po2 menesiu virs vip,o kada kompanija nuskaiciuos tuos 110 tasku? Nepykit uz toki klausimuka,bet man kaip naujokei labai idomu,o cia matau yra gerai jau suprantanciu sia sistema.
Aciukas is anksto 4u.gif

61d kai jusu taskai virs vipais ir nusiskaiciuos kompanija savo dovana-110, o kas toliau? dirbam ir dziaugiames uzdarbiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ottomaze @ 2012 07 02, 08:25)
o kas toliau? dirbam ir dziaugiames uzdarbiu  4u.gif

Kuriam komanda- investuojam savus $ -ieskom klientu i zeekler aukciona biggrin.gif Cia jau kaip kam iseina. Gal kam uztenka vienos strategijos, kiti uzsidirba visais budais wink.gif
Atsakyti
Šiandien per *infected* forumą radau ZeekRewards temą, ir bandžiau apginti temos autorių ( kurią po to ištrynė ), tai mane ir lopu ir debilu ir asilu išvadino, žodžiu visais. Nekokios ten nuotaikos.... doh.gif
Atsakyti
O tai jų problemos mirksiukas.gif Užtai mūsų nuotaikos puikios.
Atsakyti