Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

Sveikutes! 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 09:50)
palyginus su BAK'u argi čia mokama hihihi.gif

O tu pas O.K. BAK'e lankaisi?
As irgi lankausi pas O.K., bet Savanoriuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 09:50)
palyginus su BAK'u argi čia mokama hihihi.gif

nu jo, su Bak'u nepalyginsi lotuliukas.gif ten uz kiekviena pyrst priskaiciuoja lotuliukas.gif as va todel ten ir nesilankau, nors man o.k. labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 28, 09:52)
taip iseina, kad gal ir negerai parasiau -  gali lankytis pas pasirinkta gydytoja ir pacioje ligonineje, ne tik pas ji privaciai. bet jei neturesi siuntimo, kiekviena karta mokesi. ir matyt i sita kaina neieina tyrimai g.gif

VGN, kaip draugė sakė, įeina visi tyrimai, nieko papildomai nemokėjo smile.gif tai ir čia turėtų būti tas pats. ačiū smile.gif

QUOTE(rota @ 2012 06 28, 09:53)
O tu pas O.K. BAK'e lankaisi?

pas tą pačią smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mergaites sakykit kurioms tuoj reikes gimdyti ar visos jau turit savo leliukams pediatrus, man jau antra karta akusere liepe pasirinkti pediatra, nes pagimdzius is karto klausia pas koki pediatra eisit, nes GN siunciam duomenys ten ir kita diena po israsimo turi ateiti daktaras pas leliuka.
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 28, 09:53)

kad savanoriuose bent jau konsultaciju ir echoskopiju kainos, kiek pamenu, bent prie metus nelabai nusileido bak'ui doh.gif na nebent ten tyrimai pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 28, 09:57)
kad savanoriuose bent jau konsultaciju ir echoskopiju kainos, kiek pamenu, bent prie metus nelabai nusileido bak'ui doh.gif na nebent ten tyrimai pigiau g.gif

jei neklystu, echo šiek tiek pigiau, bet kai man BAK'as prie namų, o EK kitam miesto gale, tai pasirinkimą ir lėmė. o tyrimus visvien daraus endemike, tik pasėlį ir tepinėlį paėmė O.K.
Atsakyti
As tyrimus irgi Endemik'e dariausi cool.gif
Atsakyti
Sveikos nėštuliukės 4u.gif
Internete radau tokią info. Gal kam bus įdomu ir aktualu blush2.gif
http://grupinis.lt/K...akcija/6863295/
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 28, 09:57)
Labas rytas 4u.gif
Mergaites sakykit kurioms tuoj reikes gimdyti ar visos jau turit savo leliukams pediatrus, man jau antra karta akusere liepe pasirinkti pediatra, nes pagimdzius is karto klausia pas koki pediatra eisit, nes GN siunciam duomenys ten ir kita diena po israsimo turi ateiti daktaras pas leliuka.

Aš išrinkau toj pacioj šeimos klinikoj, kur prisirašus esu. Gine primiktinai patare rinkti butent pediatra, o ne šeimos daktare.

O aš po paskutini TA, viskas gerai, lialiukas isitaise ir laukia, jei iki liepos 3 nieko nepajudės davė siuntyma I GN.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 10:02)
jei neklystu, echo šiek tiek pigiau, bet kai man BAK'as prie namų, o EK kitam miesto gale, tai pasirinkimą ir lėmė. o tyrimus visvien daraus endemike, tik pasėlį ir tepinėlį paėmė O.K.

tai tu nemencines pl gyveni bigsmile.gif

Sveikos,

tingynys juodas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 28, 12:15)
tai tu nemencines pl gyveni  bigsmile.gif

plytinės g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 12:18)
plytinės g. mirksiukas.gif

na tai ne taip ir toli nuo manes, reikia kada susibegti kavos wink.gif
Atsakyti