QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 09:28)
aaa, irgi privačiai
tartis.. netinka.. matyt, teks pačiai šuoliuot į ligoninę ir kaip bus taip
aišku, kol viskas gerai ir nekomplikuota, tikėkimes taip ir liks
na dar į kursus eisim, tai ten papasakos arba pasiklaust galima bus..
gal dar kuri pakomentuos priežiūrą paskutiniais mėnesiais, kaip ir kas ir patirties

gal dar kuri pakomentuos priežiūrą paskutiniais mėnesiais, kaip ir kas ir patirties

aš pasirinkau VGN. kadangi iš anksto nebuvau numačiusi pas ką lankytis, tai paskyrė man konsultacinio skyriaus vedėją.
praeitą sav. buvau tai į kasą sumokėjom 42,10 lt, o už tą streptokoką nieko mokėti nereikėjo. nuo šios (37) savaitės apsilankymai nemokami.
gimdyti kaip ir nusprendusi ten, su niekuo iš anksto nesitarsiu.
tai jei bus dar įdomu, galėsiu papasakoti.

QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 28, 09:57)
Labas rytas
Mergaites sakykit kurioms tuoj reikes gimdyti ar visos jau turit savo leliukams pediatrus, man jau antra karta akusere liepe pasirinkti pediatra, nes pagimdzius is karto klausia pas koki pediatra eisit, nes GN siunciam duomenys ten ir kita diena po israsimo turi ateiti daktaras pas leliuka.

Mergaites sakykit kurioms tuoj reikes gimdyti ar visos jau turit savo leliukams pediatrus, man jau antra karta akusere liepe pasirinkti pediatra, nes pagimdzius is karto klausia pas koki pediatra eisit, nes GN siunciam duomenys ten ir kita diena po israsimo turi ateiti daktaras pas leliuka.
manęs šito niekas neklausė, mes nusprendę vaiką "prirašyti" ten pat kur ir mes lankomės, grynai dėl patogumo. o kaip bus vėliau, laikas parodys.
tiesa, buvau pas gydyt/. žiūrėjo ir taip ir anaip, vis vien leliukas nesirodo, nors tu ką. sako, panašu kad mergytė, bet... kojas taip sudėjęs, kad nieko ten nesimato. taip kad gydytoja negarantuoja lyties. bet man jau vis vien.
tai bus kinder siurprizas.

įdomu kaip merginoms einasi...