Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 09:28)
aaa, irgi privačiai mastau.gif tartis.. netinka.. matyt, teks pačiai šuoliuot į ligoninę ir kaip bus taip smile.gif aišku, kol viskas gerai ir nekomplikuota, tikėkimes taip ir liks topsecret.gif na dar į kursus eisim, tai ten papasakos arba pasiklaust galima bus..
gal dar kuri pakomentuos priežiūrą paskutiniais mėnesiais, kaip ir kas ir patirties mirksiukas.gif

aš pasirinkau VGN. kadangi iš anksto nebuvau numačiusi pas ką lankytis, tai paskyrė man konsultacinio skyriaus vedėją.
praeitą sav. buvau tai į kasą sumokėjom 42,10 lt, o už tą streptokoką nieko mokėti nereikėjo. nuo šios (37) savaitės apsilankymai nemokami.
gimdyti kaip ir nusprendusi ten, su niekuo iš anksto nesitarsiu.
tai jei bus dar įdomu, galėsiu papasakoti. 4u.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 28, 09:57)
Labas rytas 4u.gif
Mergaites sakykit kurioms tuoj reikes gimdyti ar visos jau turit savo leliukams pediatrus, man jau antra karta akusere liepe pasirinkti pediatra, nes pagimdzius is karto klausia pas koki pediatra eisit, nes GN siunciam duomenys ten ir kita diena po israsimo turi ateiti daktaras pas leliuka.

manęs šito niekas neklausė, mes nusprendę vaiką "prirašyti" ten pat kur ir mes lankomės, grynai dėl patogumo. o kaip bus vėliau, laikas parodys.

tiesa, buvau pas gydyt/. žiūrėjo ir taip ir anaip, vis vien leliukas nesirodo, nors tu ką. sako, panašu kad mergytė, bet... kojas taip sudėjęs, kad nieko ten nesimato. taip kad gydytoja negarantuoja lyties. bet man jau vis vien.
tai bus kinder siurprizas. wub.gif

įdomu kaip merginoms einasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 28 birželio 2012 - 12:45
QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 28, 14:44)

įdomu kaip merginoms einasi...

labas mirksiukas.gif

vakar buvau echo - jau maciau savo mazucio plakancia sirdele blush2.gif dabar negaliu sustot ziurejusi i foto blush2.gif kaip jis graziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 28, 13:21)
na tai ne taip ir toli nuo manes, reikia kada susibegti kavos wink.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 28, 13:44)
tai jei bus dar įdomu, galėsiu papasakoti.  4u.gif

tai aišku papasakok, kas bus gero, kas bus blogo (tikiuos nebus), būtinai 4u.gif

nugi reikia vitaminų... o pas mane prie darbo prie parduotuvės moteriškės uogom prekiauja.. na ir kainos doh.gif žemuogių stiklinė - 5 lt, sakau imsiu dvi, litą nuolaidą padarykit, schmoll.gif mėlynių puslitris 8 lt.. pernai litras 7 kainavo unsure.gif reiks turguj pažiūrėt kaip ten su kainom.
Atsakyti
Sveikos, nestuke.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 28, 10:57)

Mergaites sakykit kurioms tuoj reikes gimdyti ar visos jau turit savo leliukams pediatrus

As neturiu pasirinkus, ir net neisivaizduoju, kokioj klinikoj ir ka rinktis doh.gif Nes ten, kur as prisirasius, lieku tik is pripratimo ir gal tinguliuko ieskotis kur nors kitur, tai del leliuko visai nezinau..

QUOTE(olialia2001 @ 2012 06 28, 12:25)
O aš po paskutini  TA, viskas gerai, lialiukas isitaise ir laukia, jei iki liepos 3 nieko nepajudės davė siuntyma I GN.

QUOTE(spinsa @ 2012 06 28, 14:51)
labas  mirksiukas.gif

vakar buvau echo - jau maciau savo mazucio plakancia sirdele  blush2.gif  dabar negaliu sustot ziurejusi i foto  blush2.gif  kaip jis graziai atrodo  blush2.gif

Mergaites, su pasimatymais jus 4u.gif 4u.gif Kazkaip gera skaityti, kad cia pat vienos ruosiasi susitikimui, o kitos pirmakart pasimato su savo leliukais.. wub.gif wub.gif Svarbiausia, kad viskas sekmingai.

O as tinstu kaip reikiant.. Ryte nereikia net i veidrodi ziureti - lupos gal kaip pas Jolie, net kalbeti keista, akikes mazikes, o ranku (delnu) net sulenkti negaliu. Kadangi baltymo slapime nebuvo, gyd. nieko ir nesake del to daryti, tik daug gerti. Tikiuosi, kad tikrai del to viskas gerai.. kitas tyrimas po poros savaiciu, bet kazi, ar nenunesiu anksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 06 28, 14:51)
labas  mirksiukas.gif

vakar buvau echo - jau maciau savo mazucio plakancia sirdele  blush2.gif  dabar negaliu sustot ziurejusi i foto  blush2.gif  kaip jis graziai atrodo  blush2.gif

wub.gif

Aš irgi vaikiuko nuotraukėles žiūriu-neatsižiūriu wub.gif
Atsakyti
Madissa, kaip Tu? man atrodo, kiek persistengėm blush2.gif žinok, vos ne vos paršliaužiau... einu dabar skaudančius šonus lovon padėsiu.

spinsa, Lietuva, smagios akimirkos. mirksiukas.gif

zuzla, aš va irgi vitaminų užsimaniau. grįždami iš gydytojos užsukom į turgų, nusipirkom trešnių. dar vyras siūlė imti daugiau, o aš kaip nujausdama, sakiau, kad imam nedaug.
dar pasijuokiau jam, kad va girdi pas liepinukes buvo kas dejavo dėl kirmėlių trešnėse.
ir ką. nuplovus trešnes, atradau kelios rėpliojančias... nu eina.. nesakysiu kur.
dabar jau niekaip neišdrįsiu jų ragauti.... ph34r.gif
ir dar zuzla, jei kažkas konkrečiai domina apie vgn, tai klausk. gal būtų geriau į až.

d'ville, gal jei gali nešk dažniau šlapimą. man kai buvo bėdų, liepė kasdien nešti. geriau jau tegul stebi dažniau, kad paskui nepražiosoti. juk visko būna su tom labaratorijom.

sėkmės, einu lovon. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 28, 15:42)
ir ką. nuplovus trešnes, atradau kelios rėpliojančias... nu eina.. nesakysiu kur.

ir dar zuzla, jei kažkas konkrečiai domina apie vgn, tai klausk. gal būtų geriau į až.

aš iš parduotuvės suvalgiau net nemirktelejus unsure.gif

jei kils klausimų, rašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Parsiunte mane dar namo. Lyg ir turetume islaukti iki nustatyto termimo. AK viska patikrino kol kas skubeti sake neverta. Tai dar pabusiu su jumis. Visoms po 4u.gif

Esu susikrovusi 2 tasikes: viena man gimdymui: chalatas, naktiniai, gumines slepetes, kojinaites, ranksluostis, iklotai ivairiu rusiu, vienkartiniai paklotai Tenos, vienkartines kelnaites ir liemenele,vandens butelis, dokumentai. Dar i ta pacia tasike idejau vaikuciui kojinytes, sauskelnes(nors sake, kad jie patys turi), buteliuka ir soskute(del viso pikto).
Kita tasike dukrytei: rubeliai 2 dydziu, kepurytes kelios, sauskelnes, merliukas, vystyklelis, paklotai vienkartiniai, plonas adijaliukas ir dar sau krutims (idekliukus, kompresiukus, tepaliuka), nuo striju krema, kitus naktinius ir higienos priemones.

Vaikucio parsivezimui daiktus vyras atsines atskirai su kedute.

Atrodo viska surasiau.
Gal dar ka praleidau, kaip Jums atrodo?
Papildyta:
Madissa, kaip Tu?  man atrodo, kiek persistengėm  blush2.gif  žinok, vos ne vos paršliaužiau... einu dabar skaudančius šonus lovon padėsiu.

spinsa, Lietuva, smagios akimirkos.  mirksiukas.gif

zuzla, aš va irgi vitaminų užsimaniau. grįždami iš gydytojos užsukom į turgų, nusipirkom trešnių. dar vyras siūlė imti daugiau, o aš kaip nujausdama, sakiau, kad imam nedaug.
dar pasijuokiau jam, kad va girdi pas liepinukes buvo kas dejavo dėl kirmėlių trešnėse.

d'ville, gal jei gali nešk dažniau šlapimą. man kai buvo bėdų, liepė kasdien nešti. geriau jau tegul stebi dažniau, kad paskui nepražiosoti. juk visko būna su tom labaratorijom.

sėkmės, einu lovon.  ax.gif

Nu ir isgasdinai mane su tresnemis. As kiekviena diena suvalgau po kila ir net netikrinu ar kirmeliu yra. Ot tai busiu mesytes privalgiusi. Ziuriu, kad paskutiniu metu man jos nesinori.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 06 28, 17:33)
Sveikutes,

Parsiunte mane dar namo.

Esu susikrovusi 2 tasikes: viena man gimdymui: chalatas, naktiniai, gumines slepetes, kojinaites, ranksluostis, iklotai ivairiu rusiu, vienkartiniai paklotai Tenos, vienkartines kelnaites ir liemenele,vandens butelis, dokumentai. Dar i ta pacia tasike idejau vaikuciui kojinytes, sauskelnes(nors sake, kad jie patys turi), buteliuka ir soskute(del viso pikto).
Kita tasike dukrytei: rubeliai 2 dydziu, kepurytes kelios, sauskelnes, merliukas, vystyklelis, paklotai vienkartiniai, plonas adijaliukas ir dar sau krutims (idekliukus, kompresiukus, tepaliuka), nuo striju krema, kitus naktinius ir higienos priemones.

Atrodo viska surasiau.
Papildyta:
Nu ir isgasdinai mane su tresnemis. As kiekviena diena suvalgau po kila ir net netikrinu ar kirmeliu yra. Ot tai busiu mesytes privalgiusi. Ziuriu, kad paskutiniu metu man jos nesinori.

Sveika sugįžusi 4u.gif Dar kelios dienelės ir susitiksi su savo lelytę wub.gif

Aš pakolkas esu susikrovusi vieną tašę. Kurioje šlepetės, chalatas, naktinukai, kojinės medvilninės ir vilnonės cool.gif rankšluostukas, vandens butelys, šokoladas, diiiiiidelis biggrin.gif įklotai, korsetas po gimdymo, paklotėliai, ir visos higienos priemonės, jas susimečiau į atskirą kaip ir rankinę, nes žinau, kad yra AK dušai, tai sakiau, gal išeis iki dušo (na jeigu nebus CP) kiek pamenu per pirmą gimdymą, tai kol leido vaikščioti, vanduo labai ramino rolleyes.gif

Dar turiu susimesti į tašę dokus, pinigus, fotiką, bet kadangi šie daiktai dar naudojami tai užsirašiau raštelį ant tašės, kad nepamiršti įsimesti rolleyes.gif

Dėl antros tašės dar palauksiu, nes jeigu atsitiktų taip, kad anksčiau gimdyti, tai mažų rubelių neturiu, o leliuko drabžėlių dar nesugalvojau ką veštis, nes kai pagalvoji dabar va vėsu, nuo pirmadienio karščiai doh.gif na ir tašės dar neturiu biggrin.gif nes jinia taip pat naudojama kiekvieną savaitgalį, bet sakau gal eisiu ją atlaisvinsiu ir susimėtusiu g.gif bet vėlgi, reikia rubelius išskalbti dar nepradėjau. Rugpjūtį gimdysiančios, ar jau rubelius išsiskalbėt ? rolleyes.gif
Papildyta:
aš irgi mėsytės privalgiusi hihihi.gif
Atsakyti
Madissa, kaip Tu?  man atrodo, kiek persistengėm  blush2.gif  žinok, vos ne vos paršliaužiau... einu dabar skaudančius šonus lovon padėsiu.

irnesakyk.gif gal ir persistengem biggrin.gif atrodo pilvas ramus, kol kas viskas kontroliuojama, as jau spejau pasnausti, nezinau ka nakti reiks viekti

QUOTE(dangutex @ 2012 06 28, 17:33)
Sveikutes,

Parsiunte mane dar namo. Lyg ir turetume islaukti iki nustatyto termimo. AK viska patikrino kol kas skubeti sake neverta. Tai dar pabusiu su jumis. Visoms po  4u.gif

Atrodo viska surasiau.
Papildyta:

As susilroviau dvi tase, viena grynai tik i gimdykla, kita didesne - sau po gimdymo ir vaiko daikteliai, toks vaizdas kad menesiui issikraustau doh.gif bet kiek zinau AK nieko negausi, nei merliuku, nei rubeliu vaikui, nei paklotu sau, tai ir prisidejo nemazai, liko tik savo higienines priemones susi,mesti (muilas, pasta ir.t.) tiesa reikia savo puodeli imti ane? g.gif sito dar neisimeciau...

Del mesos tai hihihi.gif as apie tresnes jau kelinti metai zinau ta bajeri, kad ten po kirmeliuka gyvena, tai neperku ju niekada schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 28 birželio 2012 - 17:26
QUOTE(Madissa @ 2012 06 28, 18:25)
irnesakyk.gif gal ir persistengem  biggrin.gif  atrodo pilvas ramus, kol kas viskas kontroliuojama, as jau spejau pasnausti, nezinau ka nakti reiks viekti
As susilroviau dvi tase, viena grynai tik i gimdykla, kita didesne - sau po gimdymo ir vaiko daikteliai, toks vaizdas kad menesiui issikraustau  doh.gif bet kiek zinau AK nieko negausi, nei merliuku, nei rubeliu vaikui, nei paklotu sau, tai ir prisidejo nemazai, liko tik savo higienines priemones susi,mesti (muilas, pasta ir.t.) tiesa reikia savo puodeli imti ane?  g.gif sito dar neisimeciau...

Del mesos tai  hihihi.gif as apie tresnes jau kelinti metai zinau ta bajeri, kad ten po kirmeliuka gyvena, tai neperku ju niekada schmoll.gif

Taip, AK sake savo puodeli pasiimti. sake buna mamytes ir irankius savus pasiima. Aciu, kad priminei.

O as tresnes taip megstu, pati skaniausia uoga.
Atsakyti
Aš ne tik trešnes, aš visas uogas iš eilės, kartais atrodo, kad pilvo nebepanešiu vakare hihihi.gif arbūzai, braškės, trešnės ir viskas kitas doh.gif šiandien pamačiau, kad vyšnios jau raudonuoja, dieve padėk tam madžiui doh.gif
Atsakyti