Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(asmon @ 2012 07 09, 20:16)
del genetiku, tokia pamastymui mintis, niekam to nelinkiu, sakykim rodo didele rizika Dauno, leisi imt vandenu tyrima, darysi isvalyma? Ka tai keicia, kad zinai, kad statistiskai Tu esi didesnej rizikos grupej, nervu tampymai ir tt. Cia tik pamastymui

drinks_cheers.gif as apie tai pagalvojau, bet neisdrisau parasyti blush2.gif
Atsakyti
As siandie buvau TA, tai gine sake, kad man reiktu nueiti pas genetike, nes vistik ilgai laukem leliuko, bet del vaisiaus vandenu, tai perspejo, kad gali visko po tyrimo nutikti ir kad geriau nesidaryti jo doh.gif
O del mano zirniuko, tai as siandien nieko nesupratau g.gif jis atitinka lygiai 7 sav., bet pagal mmm tai nestumas lygiai 8 sav. g.gif Zodziu ji ten paskaiciavo, kad reiskias as pastojau sekantcia diena po mmm doh.gif nu kad as per mmm nedariau ND schmoll.gif Reiskias pastojau nuo sventosios dvasios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 07 09, 20:43)
As siandie buvau TA, tai gine sake, kad man reiktu nueiti pas genetike, nes vistik ilgai laukem leliuko, bet del vaisiaus vandenu, tai perspejo, kad gali visko po tyrimo nutikti ir kad geriau nesidaryti jo doh.gif
O del mano zirniuko, tai as siandien nieko nesupratau g.gif jis atitinka lygiai 7 sav., bet pagal mmm tai nestumas lygiai 8 sav. g.gif Zodziu ji ten paskaiciavo, kad reiskias as pastojau sekantcia diena po mmm doh.gif  nu kad as per mmm nedariau ND schmoll.gif  Reiskias pastojau nuo sventosios dvasios g.gif

Vaisiaus vandenu tyrima nedaro visiems is eiles ir pagal norus, daro tik jei labai didele rizika, kai Prisca kraujas blogas ir kai echoskopuojant matoma patologija tada jo ima vaisiaus vandenys ir jau tiksliai 100% pasako ar leliukas sveikas. Bet kiek teko skaityti tai nepamaciau nei vieno atvejo, kad po sios proceduros kam nors ivyktu persileidimas, nors aisku rizika yra, bet minimali.
O tai kodel jei ilgai lauket leliuko tai is karto reikia pas genetika apsilankyti g.gif
Jei pastojai po ivf manau nieko blogo jei nueisi ramiau bus laukti savo stebukleli ir nebutinai darytis kraujo tyrimus, cia kiekvienas jau pats sprendzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka, nestuliukai smile.gif

begau nuo karsciu i sodyba, tikras issigelbejimas-namuose, bute buciau galus gavus karsta.gif biggrin.gif
o cia gaiva, Braskei baseiniukas pripiltas, man pavesiukas wub.gif

puskuoju jau vis sunkiau, pilvukas kieteja nemenkai, meslungis traukia, ir dar vienas malonumas, tinsta jau antra diena kojos blink.gif
taip kad, liepinukes, einam koja kojon drinks_cheers.gif: biggrin.gif

sios sav pabaigoj vaziuosiu pas daktereli, ziuresim, ka kalbes, kaip mano zvaigzdute laikos, kada gimdysim smile.gif

Didziausi sveikinimai naujai iskeptoms mamytems, pasakiskas jausmas, tiesa wub.gif labai gera skaityt tokias naujienas, kai tike laukti ir tokie stebuklingi leliukai isvysta pasauli smile.gif

Lygiai taip pat noris pasveikint taip gausiai prisijungusias naujas nestulytes, lengvu jums nestumo menesiuku ir magisku susitikimu su savo pilvinukais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 07 09, 21:15)
Labuka, nestuliukai smile.gif

begau nuo karsciu i sodyba, tikras issigelbejimas-namuose, bute buciau galus gavus karsta.gif biggrin.gif
o cia gaiva, Braskei baseiniukas pripiltas, man pavesiukas wub.gif

puskuoju jau vis sunkiau, pilvukas kieteja nemenkai, meslungis traukia, ir dar vienas malonumas, tinsta jau antra diena kojos blink.gif
taip kad, liepinukes, einam koja kojon drinks_cheers.gif: biggrin.gif

sios sav pabaigoj vaziuosiu pas daktereli, ziuresim, ka kalbes, kaip mano zvaigzdute laikos, kada gimdysim smile.gif

Didziausi sveikinimai naujai iskeptoms mamytems, pasakiskas jausmas, tiesa wub.gif labai gera skaityt tokias naujienas, kai tike laukti ir tokie stebuklingi leliukai isvysta pasauli smile.gif

Lygiai taip pat noris pasveikint taip gausiai prisijungusias naujas nestulytes, lengvu jums nestumo menesiuku ir magisku susitikimu su savo pilvinukais smile.gif

Vaje, bet koks jau greitas jusu pasimatymas su zemuogele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas nėštukai 4u.gif Nostalgija šiam skyreliui wub.gif

Mila, jau kokia didelė tavo žemuogėlė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 07 09, 22:03)
Vaisiaus vandenu tyrima nedaro visiems is eiles ir pagal norus, daro tik jei labai didele rizika, kai Prisca kraujas blogas ir kai echoskopuojant matoma patologija tada jo ima vaisiaus vandenys ir jau tiksliai 100% pasako ar leliukas sveikas. Bet kiek teko skaityti tai nepamaciau nei vieno atvejo, kad po sios proceduros kam nors ivyktu persileidimas, nors aisku rizika yra, bet minimali.
O tai kodel jei ilgai lauket leliuko tai is karto reikia pas genetika apsilankyti g.gif
Jei pastojai po ivf manau nieko blogo jei nueisi ramiau bus laukti savo stebukleli ir nebutinai darytis kraujo tyrimus, cia kiekvienas jau pats sprendzia mirksiukas.gif

Pastojau naturalia, bet kodel gydytojos nuomone tureciau pas genetike eit, tai nezinau, bet as pati noreciau, man ramiau butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2012 07 09, 17:52)
O kur to VIP'o santariskese ieskot?

ju registraturos telef yra 8-5 2365 316, jei kontaktai nepasikeite. pasiteiraukit centrinej santariskiu registraturoj kontaktu, jei sitas numeris nebeveikiantis (skambinau juo pries1.5 metu..)
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 07 09, 21:30)
Pastojau naturalia, bet kodel gydytojos nuomone tureciau pas genetike eit, tai nezinau, bet as pati noreciau, man ramiau butu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na.. pasak mano gydytojos, nevaisingumas irgi yra indikacija apsilankyti pas genetikus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 liepos 2012 - 20:37
mane su pirmu lab siunte, bet nevaziavau. Tik kai gulejau klinikose su gresianciu, po echo pasake, kad kazkas su inkstuku vienu negerai, o buvo apie puse nestumo, kiek praverkiau... pasirodo viskas gerai tfu tfu tfu
del genetiku kiekvienos reikalas, bet iki 12sav tai PRICA I siuncia
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Šimtą metų čia nebuvau :0 Negasdinu, vėl nesilaukiu smile.gif Tik keliamės į didesnis namus, stengiuosi dalį vaikų turto sumažint.

Gal kam reikia:

http://www.supermama...?...4914&st=480

Lopšys su spec stovu.
Papildyta:
Paskaičiau nėštukių sąrašiuką - labai smagu mergaitės dėl visų, kas laukiasi pirmo leliuko, bet matau, kad daug bendražygių ir antrą tuoj myluos, linkiu, kad ir trečias visų šeimas pradžiugintų - fantastiškas jausmas turėti tris smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Naujas mamytes stipriai stipriai apkabinu ir bučiuoju wub.gif Kamelija, Olialia, Sontelis labai už jus džiaugiuosi, kad jau supuojat savo stebukliukus. Mėgaukitės kiekviena akimirka su jais, glauskit prie krūtinės, tas laikas taip greitai bėga smile.gif Net nepastebėsit kaip marčios ir žentai aplinkui pradės sukiotis biggrin.gif (kalbu iš patirties hihihi.gif )

Naujai prisijungusioms merginoms po didelį didelį baliončiką 4u.gif Mamyte.lt, Pumpule, Pina, Drovute saugokite save ir savo pilvinukus, mėgaukitės tais 9 mėnesiais nes jie yra nuostabūs, nepakartojami wub.gif nors mes jau čia puškuojančios paskutinius mėnesius per tuos karščius jau keikiamės, bet vis pagaunu save galvojant, kad ir kaip sunku būtų bet mėgstu šitą laiką. Kiekvienas nestuke.gif yra kitoks, ir tos emocijos, ta būsena jinai pasimiršta ax.gif nors atrodo, kad niekados napamirši, bet taip nėra. Taip, kad žinokit, kad Jus šiuo metu esat pačios pačiausios wub.gif

Pasiilgaujūsų, bet neturėjau šiandien nei noro nei jėgų prisėsti prie kompo biggrin.gif

Noriu atgal prie ežerų. Ten tik pagamini valgyt ir toliau hamake knygą skaitai, o namie, valgyt, namus tvarkyt, sode kažką pasikapstyti doh.gif O ir lietaus negavom ax.gif nors sakė Vilnius plaukė, bet prie ežerų nebuvo nei lašelio ax.gif

Labanakt wub.gif
Atsakyti